מציג תוצאות 1 עד 18 מתוך 18

אשכול: מדריך כללי על RP

ProBaR ProBaR מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    LOL
    קיבל לייק
    0 פעמים

מדריך כללי על RP

כל הדברים הבסיסים , וגם הקטנים על RP .

Name_Lastname

ליפני כל דבר בשיביל לשחק בשרת RP אתם צריכים שהשם של הדמות\שחקן יהיה כמו בחיים האמיתים שם ושם מישפחה בלי שום כינויים וכל זה . וזה צריך ליהיות ככה Name_Lastname
    בעיברית : שם משפחה_שם , ואתם צריכים לימצוא שם שלפכות קיים ולא להמציא משהו אחר . מי שלא יכנס כך פשוט לא יוכל לשחק יקבל קיק או שאם תיהיה מערכת כזאת לא יוכל להיכנס .

RolePlay - RP

bRP הוא הקיצור של RolePlay ומשמעות המילה RolePlay היא "מישחק תפקידים" .
    כמו שכל מי שמכיר את לפכות קצת מהו RP יודע שיש הבדל גדול בין RP ל DM .
    בשרתי RolePlay אתם בוחרים דמות ומתחילים לשחק איתה כמו בחיים האמיתים כאילו היא באמת חייה רק נישלטת על ידיכם . אבל ברור שבשיביל לשחק ב RP נכון צריך לדעת מושגים שיעזרו לכם לשחק נכון ולדעת יותר על על זה . בהמשך אתם תיראו מדריכים שבהם רוב המושגים הבסיסים ל RP.

Non RP

הסבר קצר : על Non RP נותנים קיק זה אומר שהשחקן לא משחק RP נכון עשה משהו שהוא "לא RP" ושאסור לעשות .

הסבר : יש הרבה דברים שבחיים האמיתיים לא עושים אותם או שעושים אותם רק במישחק זה אסור וזה אומר שהשחקן לא משחק RP לא משחק מישחק תפקידים נכון . תיראו דוגמאות בהמשך .

דוגמא : אם שוטר תפס אותכם ושם לכם אזיקים עם הפקודה בישביל פעולות Me/ (על Me/ יהיה הסבר בהמשך) וברור שאתם לא רואים שום אזיקים אבל ב RP הוא שם לכם עם הפקודה , אז אתם חא יכולים פיתאום להוציא AK47 ולהרוג אותו כי היידים שלכם באזיקים ואם תעשו את זה ,זה יהיה Non RP מה שאסור לעשות ...

Revenge Kill - RK

הסבר קצר : "נקמה" , אחרי שאתם מתים אתם לא יכולים "לינקום" להרוג את מי שהרג אותכם זה כאילו אתם שוכחים מימנו ואם אתם עושים את זה , זה Non RP .

הסבר - דוגמא : משעמות "Revenge Kill" היא "נקמה" .
    נגיד שמישהו הרג אותכם וכמו כימעט בכל RP אתם נישלחים לבית חולים "להחלים" אחרי שתיצאו ותחלימו אתם לא יכולים לינקום או להרוג בחזרה את הבן אדם שהרג אותכם , אחד הדברים שעזר לי להבין את הקטע הזה של הנקמה הוא שאם הורגים אותכם אתם פשוט שוכחים מהשחקן שהרג אותכם זאת אומרת כאילו הדמות שוכחת ואפילו אם הכרתם אותו אתם לא יכולים לינקום בו כי כאילו אתם שוכחים מי זה היה וגם את השם שלו ואפילו אם הכרתם אתם שוכחים אליו עד שלא תכירו אותו עוד פעם אם תירצו ... ולמה אסור לינקום ? כי זה גם Non RP תחשבו לעצמכם אם זה לא היה אתם היתם נוקמים בו ואחרי זה הוא בכם וכמו בחיים האמיתים בישבילכם הוא מת כי הוא הרג אותכם אבל הוא יכול להכיר אותכם מהתחלה כאילו שכלום לא קרה בינכם .

OOC - Out Off Charecher

הסבר קצר : "מחוץ למישתמש" זה כל הדיבורים מחוץ למישתמש גם אפילו בוונט ואת המידע הזה ב OOC אסור להישתמש ב IC ועל זה יהיה הסבר בהמשך .

הסבר - דוגמא : המשמעות של "OOC" היא "מחוץ לשחק\מישתמש" (לא יודע בדיוק) .
    זה כל דבר מחוץ לשחקן שאנחנו משחקים איתו זאת אומרת שכאילו השחקן "לא יודע" על הדיברוים האלה כי אסור להישתמש במידע OOC במישחק עם המישתמש שלכם שזה IC .
    הינה דוגמא : יש את הפקודה B/ שאיתה אתם מדברים עם חברים שלכם בשרת או כל אחד אחר וזה כותב בסוגריים ועם הפקודה הזאת אתם יכולים לדבר על כל דבר רק שאת המידע הזה השחקן שלכם "לא יודע" וזאת אומרת שהוא לא יכול להישתמש גם בזה בשרת שזה ניקרא OOC In IC על זה הסבר בהמשך .

IC - In Charecher

הסבר קצר : "בתוך\עם , המישתמש \שחקן" אלה כך הדיבורים וכל הדברים שקורים עם המישתמש . שזה גם הצאט הרגיל שבו השחקן שלכם "מדבר" והשחקנים האחרים "שומעים" דרכו .

הסבר - דוגמא : אז זה כל דבר שקורה עם המישתמש שלכם שאתם משחקים איתו . זה גם הדיבורים הרגילים שכותבים בלי שום פקודה כאילו שזה הצאט של השחקנים שלכם שדרכו הם "שומעים" ו "מדברים" .
    הינה דוגמא : אתם באים למישהו וכותבים בצאט למישהו אחר שנימצא לידכם "שלום" זה מידע IC וניכתב בצאט IC והשחקים מדברים דרכו ויכולים להגיב לזה ולהמשיך לשחק RP .

OOC in IC

הסבר קצר : זה דבר שאסור לעשות וזה שימוש ב OOC ב IC .

הסבר - דוגמא : זה שימוש OOC "מחוץ למישתמש" ב IC "תוך\עם המישתמש" .
    דוגמא : למשל אתם מדברים עם חברים שלכם בוונט ויחד איתם אתם משחקים בשרת . אתם בתוך כנופייה כל שהי וגם החברים שלכם שאתם בוונט איתם . ולמשל אחד מהחברים שלכם הותקף על ידי שחקן מכנופייה אחרת , והחבר שלכם שהותקף אומר לכם בוונט איפה הוא נימצא בישביל שיבואו לעזור לו , ואם אתם עוד באים לעזור לו אחרי שהוא אמר לכם איפה הוא בוונט זה OOC In IC . ומי שאשם הוא החבר שלכם שהותקף ואמר לכם איפה אתם כי הוא הישתמש ב OOC שזה הוונט בישביל שתבואו אליהם ב IC . וזה דבר שאסור אבל הדברים האלה לא קורים רק בוונט גם גם עם הפקודה B/ וכל דבר אחר שזה OOC .

MetaGaming

הסבר קצר : שימוש במידע OOC בימקום לעשות \ לישאול ב IC .

הסבר : לא בטוח מה הפירוש , מישחק מקדים או משהו כזה .
    אני לא בטוח אם יש יותר דוגמאות אבל אחד מהדוגמאות (אם יש יותר) ל MetaGaming היא לדעת שם של שחקן כל שהוא ביגלל שכתוב בתאג בלי לישאול את זה (את השם) של השחקן ב IC .

דוגמא : אז אתם לא יכולים לבוא למישהו שלמשל קוראים לו Bar_Alperon וליקרוא לו בשם או להגיד לו "Hey , Bar" בלי לדעת (ההשחקן) את השם שלו כי אף פעם לא פגשתם אותו או שפשוט לא באתם ושאלתם אותו ב IC . זאת אומרת שהחשקן שלכם "לא יודע" איך קוראים לו ואם אתם קרואים לו בשם אתם עושים MetaGaming שאת זה אסור לעשות כי תחשבו לעצמכם בחיים האמיתים אנחנו רואים "שמות" או יותר נכון תאגים של אנשים אחרים כמו במישחק מעל הדמות ? לא ת וגם בשרת כאילו הדמות לא רואה .

Me/ - פקודה

הסבר קצר : עם הפקודה אתם "עושים" את הפעולות במישחק , גם כאלה שלא רואים ואין בדף של האנימציות .

הסבר : עם הפקודה אתם או יותר נכון הדמות\השחקן שלכם "עושה" את הפעולות שאתם רוצים שהוא יעשה . ועם הפקודה הזאת אפשר לעשות כל פעולה שרוצים זאת אומרת זה כותב בצאט וכאילו שהדמות עושה את זה .
    אפשר להישתמש בזה לכל פעולה ולא רק לפעולות שיש באנימצייה וגם אפשר ביכלל לא להישתמש בפקודה לאנימציות כי אפשר ליראות את הפעולות האלה ...

דוגמא : למשל אתם ברמנים בבר , וזו העבודה שלכם . ובא אליכם לקוח והוא מבקש שתביאו לו בירה .
    אז בישביל לשחק RP טוב ושהכל יעבור חלק (ה RP) מומלץ וטוב להישתמש בפקודה Me/ .
    הינה מה אתם יכולים לעשות .

לוקח בקבוק של בירה (אפשר שם) Me/
    לוקח כוס מהמדף למעלה Me/
    ממלאה את הכוס בבירה שלקח Me/
    נותן את הבירה אדון\איש\לקוח Me/

והלקוח בבר שביקש את הבירה יכול לעשות

לוקח את הכוס עם הבירה ומתחיל לישתות Me/

ודרך אגב מתי שתישתמשו בפקודה למשל בישביל הפעולה הזאת : Took a bottle of beer Me/
    בצ'אט זה יכתוב בצבע שונה מהדיבורים הרגילים ב IC ו OOC גם יכתוב בימקום Me/ את השם של השחקן (הדמות) כאילו שהוא בדיוק עשה את הפעולה , ככה : "Bar_Alperon Took a bottle of Beer."
    אבל תזכרו, רק באנגלית.

Ad -Adverns ... (לא יודע איך כותבים את המילה המלאה בדיוק)

הסבר קצר : פירסום של דבר כל שהו שנימכר או כל פירסומת אחרת במישחק כמו שבחיים האמיתיים .

הסבר : אני לא בטוח מהו הפירוש המדויק של המילה אבל זה נועד לפירסום .
    זהו כימעט כמו כל פירסומת בחיים האמיתים למשל אם מוכרים משהו כמו מכונית אז אפשר לעשות את הפקודה וליכתוב את הטקסט שכולם יראו , אבל זה גם עולה כסף כמו שמשלמים שידרו פירסומת בטלוויזיה וכמה שיותר אותיות יהיו בפירסומת ככה המחיר יהיה יותר גבוהה .

דוגמא : אם מישהו רוצה לימכור מכונית משופרת אבל לא מוצא לקוחות או שהם לא מוצאים מכונית כזאת למכירה אז אפשר לפרסם את זה . צריך ליכתוב את הפקודה והטקסט ושם ליכתוב שאתם מוכרים מכונית משופרת ובישביל שיותר אנשים ירצו ליקנות אותה אפשר להוסיף כמה כאילו איזה שיפורים יש לה וגם רצוי ליכתוב מחיר שיחסוך זמן מהקונים שלא רוצים לשלם הרבה . הינה איך זה יהיה .

מוכר מכונית Sultan משופרת מאוד מהירה עם באמפרים וגלגלים חדשים Ad/

וככה זה יראה לשחקנים אחרים :
    Ph 1455 : Bar_Alperon. מוכר מכונית Sultan משופרת ומהירה מאוד עם באמפרים וגלגלים חדשים ."
    רק באנגלית, תזכרו!

"Ph" זה הטלפון של המישתמש שעל זה יהיה הסבר בהמשך . זה מראה את הטקסט את השם של המפרסם ואת הטלפון שלו שיהיה אפשר להיתקשר איתו .

עם הפקודה הזאת אפשר לפרסם כל דבר או כל מקום כמו למשל בר או מסעדה שהי שלכם או דברים למכירה ועוד ...

עד פה ניראה לי כל הדברים והמושגים הבסיסים ל RP .
    ------------------------------------------------
    עכשיו פה יהיו הסברים על דברים קטנים , טיפים , עזרים ועוד .

Job - עבודה

הסבר קצר : בישביל להרוויח כסף צריך לעבוד , צריך לימצוא ו"לקחת" עבודה ולעבוד כמה שיותר טוב בשיביל לקבל יותר כסף .

הסבר : אחד הדרכים הכי ברורות להרוויח כסף היא עבודה . בשרת RP יש הרבה עבודות שונות שבישביל להתחיל לעבוד בהם צריך גם לימצוא את המקום כי כל העבודות לא במקום אחד .
    ברוב העבודות יש 2 דרכים ובהם מרוויחים כסף ביחד בשניהם .

1. כל שעה עגולה מביאים לך משכורת על העבודה שזה ניקרא PayDay ולפעמיים זה תלוי בעבודה אם ואם מחוברים פחות מחצי שעה או 15 דקות (לא זוכר) לא מקבלים את המשכורת .

2. הכסף ישיר מהעבודה עצמה .

דוגמא : (על מיספר 2) העבודה שלכם היא סוחרי סמים . אז כל שעה עגולה אתם מקבלים כסף מהעבודה אבל גם אם אתם מוכרים סמים זאת אומרת באים למישהו הם מבקשים 2 גרם סמים ואתם מציאים לו מחיר עם פקודה מיוחדת שתיהיה בישביל העבודה והוא קונה את זה אז אתם מקבלים ישירות את הכסף שהצאתם לו בישביל הסמים .

Levels - רמות

הסבר - ב RP יש גם רמות שקשה לתאר מה בדיוק הם אומרת אבל כל רמה שאתם עולים יש אתם מקבלים יותר כסף במשכורת PayDay מהעבודה וברמות מסוימות יש לכם דברים חדשים לפעמיים אפילו רכבים ופקודות .
    את הרמה של השחקן רואים ברשימה מתי שלוחצים על הכפתור Tab במיקלדת ליד השם והפינג יש נקודות אז במקום של הנקודות יש מיספר שמראה את הרמה של השחקן .
    כל שחקן מתחיל ברמה 1 .
    עולים רמות עם ה PayDay למשל בדרך קלל בשיביל לעלות לרמה 1 צריך להשיג 8 PayDay's זאת אומרת שאתם צריכים לקבל 8 פעמיים משכורת מהעבודה וגם אם אין לכם עבודה מתי שאתם מקבלים לפכות PayDay זה עולה לכם ב 1 .
    וגם בשיביל לעלות רמה צריך ליכתוב פקודה מסוימת וצריך להשיג את כמות ה PayDay's אתם צריכים לרמה הבאה וגם צריך לשלם כמות מסוימת לרמה בשיביל לעלות רמה .
    כל פעם שאתם עולים רמה כמות ה PayDay שאתם צריכים גודלת וגם הכסף שאתם צריכים לשלם למה הבאה בישביל זה צריך לעבוד

Phone - טלפון

הסבר : לכל שחקן \ דמות יש טלפון בשרת ה RP . יש כאלה שרתים שבהם צריך ליקנות טלפון ולא מתחילים עם אחד ישר .
    כמו בחיים האמיתים דרך הטלפון מיתקשרים השחקנים אחד עם השני . לכל שחקן שיש לו טלפון יש מיספר שברוב שרתי RP המיספר הוא בין 4 ל 6 ספרות אבל זה יכול ליהיות גם 8 או 7 אם המודר ירצה שזה יהיה ככה .
    וברור שבישביל לדבר בטלפון עם שחקן מסוים אתם צריכים להיתקשר אליו עם הפקודה Call/ ובישביל לנתק את השיחה או פשוט ישר לא לענות לו שיפסיק לצלצל עם הפקודה HangUp/ (לא בטוח שזה ככה).
    בזמן שאתם מדברים בטלפון עם שחקן אחר כל דבר שתגידו (תיכתבו) השחקן השני שאתם מדברים איתו יראה , וגם בצבע שונה שבעיקר הוא צהוב ומה שהוא יגיד אתם תיראו בצבע שונה והדיבורים הרגילים ב IC או כל דבר אחר .

PhoneBook - ספר טלפונים

הסבר קצר : ספר טלפונים שדרכו אתם יכולים לימחוא טלפון של שחקן מסוים שאתם מחפשים או רוצים להיתקשר .

הסבר : כמו שראיתם בפירוש ב RP יש גם ספר טלפונים שדרכו אתם יכולים ליבדוק ולדעת (הדמות) את הטלפון של השחקן המסוים שאתם מחפשים .
    את הספר טלפונים אתם צריכים ליקנות בחנות 24\7 (אם זה לא ככה אני ישנה מתי שהמוד יצא) .
    גם כן כמו בחיים האמיתים תדמינו שבספר טלפונים ליד הטלפון כתוב השם אז אם אתם מחפשים טלפון של שחקן מסוים שאתם (הדמות) מכירים אתם יכולים ליבדוק את זה דרך השם .

דוגמא : ובשיביל לימצוא את המיספר טלפון של מישהו מסוים אתם צריכים ליכתוב את הפקודה (אין עדין את המוד אז אני לא יודע איזו) וליכתוב את השם שלו או אם אתם יודעים את האידי אפשר ליכתבו את זה בקיצור בימקום השם .

24\7 - חנות

הסבר קצר : חנות שבה אתם יכולים ליקנות דברים .

הסבר : ב RP יש גם חנות ששם יש דברים מסוימים שרק מהחנות הזאת אפשר להשיג את הדברים האלה . כמו ספר טלפונים , אולי גם ספידומטר וכל דבר אחר שיהיה שם .
    יש שם דברים לשימוש חד פעמי ויש כאלה לתמיד כמו הספר טלפונים .

Charecher Story/History

הסבר קצר : אפשר להמציא לדמות סיפור \ ההיסטורייה שלה לספר בקצרה על החיים שלו עד עכשיו ושם אפשר להוסיך עוד דברים שקשורים לדמות .

הסבר : הרבה שחקנים שמשחקים RP אוהבים להמציא סיפור לדמות זאת אומרת מה עבר עלייה עד היום אחרי שממציאים שם . למשל אם השם איטלקי אפשר להגיד שהוא נולד באיטלייה וכל מה שקרה לו עד עכשיו בחיים שלו .
    ככה גם זה יכול לעזור קצת ב RP שאם מישהו שואל כל מיני שאלות על מה שעבר עליו בעבר אפשר לספר את זה אחרי שממציאים .

Bank

הסבר קצר : כמו בחיים האמיתים יש בנק ששם השחקן יכול לישמור את הכסף בימקום כל הזמן ללכת עם הכסף .

הסבר : בימקום כל הזמן ללכת עם הכסף אפשר ללכת לבנק ולהפקיד עם הפקודה Deposit/ או לקחת כסף מהבנק Withdraw/ .

Faction

הסבר : ב RP יש עבודות רגילות שאפשר "לקחת" בלי שום דבר לעשות או להיבחן וישר להתחיל לעשות . אבל יש גם עבודות שהם Faction ובהן יש מנהל וגם בחלקן סגניי מנהל שמתי שהוא מקבל את התפקיד של המנהל בעבודה מסויימת שהיא Fation רק הוא יכול להביא תפקיד בעבודה לשחקנים אחרים . את התפקיד הזה של המנהל מקבלים מהאדמינים או ממי שאחראי לזה ולא סתם נותנים את זה למישהו בעיקר למי שצריך לקבל תפקיד כל השקיע או משהו כזה .

דוגמא : המישטרה , היא עבודה שהיא Faction יש את ה Chife שהוא ה"מנהל" של המישטרה הוא מחליט מי יעבוד שם וגם עם זה הוא עושה לאנשים מיבחנים בישביל העבודה והוא גם מחליט על החוקים .
    עוד דוגמא : תחנת מוניות , היא גם עבודה שניכנסת ל Faction והבוס של זה מחליט מי יעבוד שם מי יהיה נהג מונים מחליט את החוקים בעבודה ובעבודה הזאת גם את המחיר שצריך לשלם לנהג עבור ההסעה .

License - רישיון

הסבר קצר - רישיון המאפשר לכם לינסוע באוטו ביכלל , שאו שמאפשר לכם לינסוע באוטו בלי שהמישטרה תירדוף אחריכם ביגלל שאין לכם רישיון .

הסבר : בישביל לינסוע במכונית צריך רישיון . אבל יש גם מודים שלא חייב רישיון בישיבל לינסוע במכונית כי זה יותר אמיתי כמו בחיים האמיתים רק שאם אין לכם רישיון המישטרה תירדוף אחריכם כל הזמן ואם יתפסו = כלא או קנס .
    אבל חוץ מהרישיון לרכב יש גם רישיונות לדברים אחרים זה תלוי במוד .

דוגמאות : יש רישיונות לנשק , כלי רכב , רישיון לטוס עם מסוקים או מטוסים , לשוט במים עם סירות ואולי עוד .
    בשיביל להשיג רישיון צריך ללכת למקום שניקרא DMV שיש שם עובדים שעשוים בחינות זאת אומרת נותנים כמה שאלות ובשיביל לקבל רישיון צריך לענות על רובם ואם לא יודעים ביכלל את התשובות אפשר גם לשלם על שיעור קטן ששם מדברים על כל הקטע הזה ומתוך זה אפשר להשיג את התשובות לשאלות שנותנים .

Stats

הסבר קצר : עם הפקודה Stats/ אתם יכולים ליבדוק הרבה נתונים על השחקן שלכם .

דוגמאות : כמה פעמים השחקן מת .
    כמה אנשים הוא הרג .
    איפה הוא מתחיל מתי שניכנס לשרת .
    את הרמה של השחקן .
    איזו עבודה יש לשחקן .
    באיזו Faction השחקן .
    איך קוראים לשחק ... ועוד הרבה דברים .

Home - בית

הסבר קצר : ברוב המודים הגדולים של ה RP אפשר ליקנות בתים שבהם אתם תתחילו מתי שתיכנסו לשרת ויהיו יותר אפשריות .

למשל לנעול את הבית, לעשות פקודה שאנשים יוכלו להשכיר את הבית ועוד המון אפשריות.

זהו חברים, אם טעיתי במשהו תגיבו באשכול ואני יתקן כבר.
    בהצלחה לכל חדשי הארפי וותיקי הארפי [;

Dreamer Dreamer מנותק ותיק
    שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    פשש איזה השקעה, יעזור למתחילים כל הכבוד גבר

הסמל האישי של Anna<3
    Anna<3 Anna<3 מנותק מתקדם
    שם פרטי
    אנה ^.~
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מושקע!
    כל הכבוד!

שם פרטי
    LOL
    קיבל לייק
    0 פעמים
    thankssss [;

Gal Gal מנותק אחראי קהילה
    קיבל לייק
    236 פעמים
    סחתיין עליך אחלה מדריך
    טל אתה יכול להכניס ללינקייה מדי פעם חח
    נכנס ללינקייה^.

שם פרטי
    LOL
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חח יש מדריך ראשון נכנס לליינקיה

Hacker Hacker מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    אור :)
    קיבל לייק
    1 פעמים
    פיי ברר :]
    השקעה מצוינת , תמשיך ככה !
    מדריך יפה מאוד , יעזור למלא מתחילים ללמוד ארפי !

Dreamer Dreamer מנותק ותיק
    שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יש לי דפדפן של אקספלורר ואני לא יכול לערוך אשכולות גדולים :X

NiR12 NiR12 מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    ניר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מדריך מושקע מאוד כל הכבוד, יעזור למתחילים, תמשיך כך.

שם פרטי
    LOL
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תודה רבה לכולם [:

EXTREM EXTREM מנותק טירון
    שם פרטי
    XDDD
    קיבל לייק
    0 פעמים
    פשששששש מושקע כל הכבוד אחי

הסמל האישי של _HeadShot_
    _HeadShot_ _HeadShot_ מנותק ותיק
    שם פרטי
    ניב
    קיבל לייק
    37 פעמים
    מדריך מושקע אש
    כל הכבוד

הסמל האישי של superDigele
    superDigele superDigele מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    שון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מה מושקע תגידו לי מה מושקע??
    כל דקה מישהו מפרסם אשכול על זה כדי שיתחנפו אליו ויהפוך למנהל וכל זה
    הסיבות שאני לא אוהב תמדריך
    1. תמדריך הזה יש כבר 10000000000000000 פעם
    2.כל נונ יכול להיכנס לליניקייה ולראות תמדריכים שמשמישים אחרים עשו את זה לפניך

אז לפני שאתם פותחים אשכול תחשבו אם מישהו אחר לא פתח את זה (=.=)

שם פרטי
    LOL
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי superDigele צפה בהודעה
    מה מושקע תגידו לי מה מושקע??
    כל דקה מישהו מפרסם אשכול על זה כדי שיתחנפו אליו ויהפוך למנהל וכל זה
    הסיבות שאני לא אוהב תמדריך
    1. תמדריך הזה יש כבר 10000000000000000 פעם
    2.כל נונ יכול להיכנס לליניקייה ולראות תמדריכים שמשמישים אחרים עשו את זה לפניך

אז לפני שאתם פותחים אשכול תחשבו אם מישהו אחר לא פתח את זה (=.=)
    חבל שדני לא ראה ת'תגובה הזו..
    חח זה אני SawnBoy אחי...
    ושמע אחי עם השקעה ישבתי פה שעה וחצי
    קרעתי ת'תחת ואתה לא קורא לזה השקעה
    אז מה זה השקעה בשבילך?! :|

הסמל האישי של superDigele
    superDigele superDigele מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    שון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי ProBaR צפה בהודעה
    חבל שדני לא ראה ת'תגובה הזו..
    חח זה אני SawnBoy אחי...
    ושמע אחי עם השקעה ישבתי פה שעה וחצי
    קרעתי ת'תחת ואתה לא קורא לזה השקעה
    אז מה זה השקעה בשבילך?! :|
    מה הקשר דני??!! דני יכול לקפוץ לי
    אני פשוט אומר שכתבו תמדריך הזה מיליון פעמים וכל מי שבפורם מסכים איתי

הסמל האישי של yosi2580
    yosi2580 yosi2580 מנותק מתקדם
    שם פרטי
    יוסי
    קיבל לייק
    3 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי superDigele צפה בהודעה
    מה הקשר דני??!! דני יכול לקפוץ לי
    אני פשוט אומר שכתבו תמדריך הזה מיליון פעמים וכל מי שבפורם מסכים איתי
    צודק ב 100%

franjelico franjelico מנותק טירון
    שם פרטי
    franjelico
    קיבל לייק
    0 פעמים
    טוב אז ככה, קראתי ו....לא משהו (והנה הסיבות):
    1)עשו את המדריך הזה המון פעמים לפניך (אחד מעתיק מהשני, מעתיק מהשלישי, מעתיק מהרביעי)
    2)יכולת להוסיף תמונות
    3)חסר הרבה מושגים כמו : ND,CK,PK,AP,BA,DM ועוד הרבה...
    4)הייתי מוסיף מצבים שזה אין בכל מדריך ארפי
    5)הוספת דברים שלא קשורים כל כך (אתה תבין את זה אם תקרא שוב את מה שכתבת)
    6)בסך הכל המבנה ממש יפה (הסבר קצר, הסבר ודוגמא) , למרות שיכולת לקצר ולהגיע לעניין (וככה היו עוד המון פרטים חשובים)
    7)רשמת me/ לא רשמת do/ (חשוב מאוד להוסיף זה בא ביחד)

בסך הכל מושקע (אל תקח את הערות שלי יותר מידי קשה)
    תמיד מדריך ראשון-שני-שלישי בא עם הרבה הערות ואתה צריך ללמוד מהם.
    ^^כל אלה שקראו והעירו ועשו כבר כמה מדריכים בעבר יותר מ 5 לפחות....
    אני מחפש מישהו לעשות איתו מדריך טוב - יש לי כבר רעיון.
    שמי בשרת: Tommy_Vercetti
    אם אתם מעוניינים דברו איתי.

שם פרטי
    LOL
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי franjelico צפה בהודעה
    טוב אז ככה, קראתי ו....לא משהו (והנה הסיבות):
    1)עשו את המדריך הזה המון פעמים לפניך (אחד מעתיק מהשני, מעתיק מהשלישי, מעתיק מהרביעי)
    2)יכולת להוסיף תמונות
    3)חסר הרבה מושגים כמו : ND,CK,PK,AP,BA,DM ועוד הרבה...
    4)הייתי מוסיף מצבים שזה אין בכל מדריך ארפי
    5)הוספת דברים שלא קשורים כל כך (אתה תבין את זה אם תקרא שוב את מה שכתבת)
    6)בסך הכל המבנה ממש יפה (הסבר קצר, הסבר ודוגמא) , למרות שיכולת לקצר ולהגיע לעניין (וככה היו עוד המון פרטים חשובים)
    7)רשמת me/ לא רשמת do/ (חשוב מאוד להוסיף זה בא ביחד)

בסך הכל מושקע (אל תקח את הערות שלי יותר מידי קשה)
    תמיד מדריך ראשון-שני-שלישי בא עם הרבה הערות ואתה צריך ללמוד מהם.
    ^^כל אלה שקראו והעירו ועשו כבר כמה מדריכים בעבר יותר מ 5 לפחות....
    אני מחפש מישהו לעשות איתו מדריך טוב - יש לי כבר רעיון.
    שמי בשרת: Tommy_Vercetti
    אם אתם מעוניינים דברו איתי.
    אוקי, ישתמש במידע הזה למדריכים הבאים.

נושאים דומים

1. מדריך| כללי על המשחק מפורט
    על ידי Music_D בפורום Silkroad Online
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25/07/10, 17:37
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 04/09/09, 23:50
  3. מדריך מלא על rp שווה מיליונים חם !!!
    על ידי outlaw בפורום RolePlay