אני רוצה שלכל המזלזלים פה שיסבירו לי את מה שקרה לי ביום שישי וכמו שאמרתי SerN' DipIty אתה שאתה אומר בולשיט תסביר לי את זה !!!
כמו שכולם יודעים יש לי סכרת יום שישי הלכתי להתבודדות עם חברים (מי שלא יודע מה זה, התבודדות זה ללכת למקום לבד ולדבר עם השם יתברך [להודות לו, לבקש סליחה על החטאים, ולבקש פרנסה, בריאות וכו']
קיצור ביקשתי ממנו שיעביר לי את הסכרת אפילו בכיתי לו נמאס לי מהבדיקת סוכר נמאס לי להזריק אפילו זרקתי את הבדיקת סוכר על הריצפה ובכיתי כמו שלא בכיתי מעולם..
בדקתי את הסוכר זה עמד על 87 לאחר מכן אכלתי מלא סוכר ושטויות הסוכר שלי ירד ל 80 !!!!!!!!!!!!!
שאין בכלל סיכוי בעולם שלא יעלה לי הסוכר והרופאים אמרו לי ש 100 אחוז הסכרת לא תעבור לי בחיים !!
ופתאום הלבלב שלי עבד באותו רגע והפשיר אינסולין ולא עלה לי הסוכר !
ואני לא ישבע לכם אבל זה אמיתי ואני לא ישקר על דברים כאלו !
אני רוצה שכל מי שמזלזל שיסביר לי את זה במיוחד SerN' DipIty אתה הכי מזלזל תסביר לי את זה, איך זה קרה אם זה לא השם יתברך ואם הכל שטויות בוא תסביר לי !
וזה נס משמיים ואם השם יתברך פתח את ים סופ בשניה הוא יכול להעביר לי את הסכרת !!!!!
הק"בה אניי אוהב אותך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלא תבינו לא נכון, לא עבר לי הסכרת עדיין יש לי פשוט באותו רגע השם יתברך ריפה לי את הלבלב ולא עלה לי הסוכר למרות כל המתוק שאכלתי ואין אפשרות שלחולה סכרת לא יעלה.

הירשם כדי להגיב לנושא