היי,
בזמן האחרון עשיתי מין בדיקה קטנה בשרת, שאין אדמין מחובר, אין ילדים מחוברים, שמתחבר אדמין, כל אדמין, מתחברים יחד עוד 10 לפחות.
וכמו שאתם יודעים המצב בשרת פה בקטע הזה עקום, יש רק שלוש אדמינים, אני בר ואופק.
אז החלטתי להעלות בין 2-3 אדמינים, שירימו את השרת.
איך אני יכול להיות אדמין?
בשרת, צריך להיות פעיל, להתחבר הרבה, להראות בגרות, לעשות פעיליות, לעזור לחדשים, לא לקלל, לא להשתמש בציטים.
כמובן שגם חלוקת כסף לא תזיק אבל אל תהיו גאידמק של סטלה זון כן?
בפורום, לעשות מדיריכים, להראות בגרות, להשקיע, להיות בעל ותק מספיק, חובה שיהיה משתמש בפורום עם 50 הודעות לפחות.
כמו כן רצוי שלא יהיה למשתמש עבר של באנים / אזהרות, יש לנו אפשרות לבדוק דבר כזה אז אל תנסו לשקר.
בנוסף, הבאת ילדים לשרת ולפורום, יכולה להועיל מאוד, כמו שאתם יודעים השרת היה סגור מעל שלושה חודשים וחזר לפני 4 ימים, ואני רוצה ואני מאמין שגם אתם, להחזיר את השרת למצב האמיתי שלו.(או לפחות חצי ממנו).
איך אתם בוחרים מי יהיה אדמין?
אני ובר בוחרים מי יהיה אדמין.
הבחירה תהיה אך ורק שלנו ונבחר לפי הקרטריונים שלמעלה, ועוד כמה שיקולים אישיים שלנו על סמך מקרים שונים שקרו לנו בתקופות השונות.
מה אני יקבל בתור אדמין?
קודם כל, ברור שאדמין.
תת ניק בשרת Admin LvL X
X- הרמה שלכם באדמין.
הרבה כבוד בשרת ובפורום.
תת ניק בפורום " אדמין בשרת GTA-SAMP DM" בצבע שחור בולט.
גישה לפורום ההנהלה של הקהילה. (הנהלת GTA-SAMP).
אם אחרי שלושה חודשים תראו פעילות בפורום ובשרת ותראו כוונות טובות להישאר פה,אני ובר נשקול על להעלות אתכם למנהלים בפורום.
אבל זה רק אחרי שלושה חודשים לפחות,לא לפני.
VIP בשרת.
מה כולל VIP?
צאט מיוחד בצבע בולט רק לחברי ה VIP
מפקדת VIP
שיגור Army/, ששם יש, RPG , מסוקי צבא הידרות וכו'...
תת ניק בשרת VIP
ועוד המון הטבות שתגלו לבד, כמו מצלמה על כל SA , ועוד...
עוד הערה קטנה וחשובה
כל מי שישקיע ולא יקבל אדמין, זה לא סוף העולם, אולי לא עמדתם בדרישות שלי ושל בר, אבל כלום לא קרה, לא עליתם לאדמין זה לא סוף העולם.
בסדר, תמיד יש עוד עלייה לאדמין, את תהיו מבואסים.
אני יכול להבטיח שמי שיראה נכונות והשקעה בשרת ובפורום ובכל זאת לא יעלה כי הוא לא עמד בדרישה כזאת או אחרת, יקבל תת ניק מיוחד בשרת "משתמש כבוד" , יקבל גישה למפקדת האדמינים הסודית, ו VIP. ( פירוט על ה VIP תראו למעלה).
הדיונים לאדמינים יתחילו היום, ונראה את מי נעלה לפי ההשקעה בפורום ובשרת.
בהצלחה לכולם!