אוקיי אני יסביר לכם הכול נתחיל מעכשיו:
אתמול היה טורנט האקים לCOD4 סתם האקים כמו אימבוט והיה כתוב undetected על השם של הוירוס לא ידעתי שזה וירוס ועכשיו הורדתי את הטורנט וכול קובץ הפך לי לקובץ מוסיקה ועכשיו זה הפך את הוינדוס ללא חוקי למרות שהוינדוס שלי חוקי
אני לא יכול לצלם תמונה או לשחק ולהיתחבר למסנגר ...
חבל שאני לא יכול לצלם לכם את זה ולשלוח לכם
וגם אני לא יכו ללהעביר משחקים לפלאפון ביגלל הוירוס ועכשיו אני מאוד מאוד עצבני ובא לי לפרק את המחשב כולו למרות שאני לא עושה את זה
אז תעזרו לי אני לא יודע מה השם של הוירוס ומנהל אני יכול להביא לך את ההורדה לטורנט רק אם תבקש אני צריך עזרה ממש דחופה אני לא יודע מה לעשות
סתם הייתי טיפש אז ככה זה מה שאנשים אחרים אמרו :
**DO NOT DOWNLOAD**
This file contains an undetectable virus/rootkit. I'm unsure what it does just yet however upon clicking the exe file your mouse buttons swap (easy fix) but it will start creating folders on your desktop like mad. I cannot find it in the processes or services. Running windows 7 64 I'm working on a fix now. If you downloaded this reply here and.Maybe i can help you!!
זה הייתה האזהרה שלא קראתי אותה ביכלל זה היה בתגובות של אנשים אחרים אז שאחריי שהורדתי והפעלתי את הוירוס מבלי שאני ידע אם זה וירוס אז הפעלתי וזה הרס לי את המחשב לגמרי ...
אפשר עזרה ?