Da' BlooDz
Da' Story
הכל התחיל בשכונת עוני בלוס סאנטוס.
עוד כושי נולד כדי לזרוע הרס ברחובות הפשע של לוס סאנטוס.
ושמו דוואין,הוריו של דוואין היו תמיד עושים מאמצים כדי שלא ידרדר לעולם הפשע.
הם לא הצליחו לעשות זאת כבר מגיל צעיר דוואין,היה אלים לכולם במיוחד ללבנים העשירים,שתמיד היו אומרים לו כשהיה יוצא משכונת העוני שלו לחלק העשיר של העיר, כושי מסריח.
הוריו של דוואין מתו בגלל אביו, שהסתבך עם איטלקים בקזינו בלאס ונטורס,ולא החזיר את החוב שהוא היה חייב להם.
האיטלקים פרצו לבית חטפו את הוריו והתחילו להתעלל בהם, עד שהם מתו מפצעם.
דוואין נשאר אחד היחידי שהיה יכול להמשיך תדור של משפחתו,אחראי המקרה רצח של הוריו דוואין נלקח על ידי בן דודו לביתו.
בן דודו התייחס אליו כמו אל הילד שלו,אבל הזמנים הגיעו ובן דודו של דוואין מת מסרטן.אך דוואין כבר היה נער בן 19 ולא נשלח ליתומים,הוא מכר תבית של בן דודו וקנה בית חדש בשכונה העוני ברחוב East Side Los Santos.
בשכונה הזאת שלטו כנופייית האפרו המריקאית BlooDz דוואין התקבל לכנופיה,אבל כמישהו חדש אני למישהו שמתייחסים אליו כמו למפגר שלא יודע שום דבר בעולם הפשע.
דוואין בן 23 והכנופיה מתכננת נקמה על רצח כמה בחורים מהכנופיה שלהם הכנופיה שרצחה תאנשים של BlooDz זה כנופייה גם מצליחה שמה Сrips.
התפקיד של דוואין היה לעמוד בשכונה שלהם ולנסות להתקבל ל Crips,ולתת מידע ל BlooDz על תוכניות שלהם,דוואין גילה שבתאריף 1 באפריל הם ילכו לעשות עסקת סמים, עם כנופיה מקסיקנית ששמה MS-13.
וגם הבוס של Crips החליט שדוואין יהיה המגן האנושי שלו דוואין ישר הודיע לבלודז והם תכננו תוכנית,בעסקת הסמים דוואין יוציא אקדח על הבוס של קריפס ויש הכנופיה בלודז יקפצו מאחוראי הכנופיה של MS-13 וגם של קריפס וירו בכולם. הגיע יום הדין ה 1 באפריל הגאנג קריפס נסע לשכונה של הMS-13 אל קורונה לעסקה,כעבור 5 דקות בעסקה דוואין הוציא אקדח כיוון על הראש שלי הבוס קריפס וירה, ואז הבלודז הופיעו על הגגות והתחילו לירות בכולם, זה היה מחזה עוצר נשימה ואז המשטרה הגיע ו ה בלודז יחד עם דוואין ברחו.
הבוס של בלודז החליט שלדוואין יש כבר מספיק ידע בעולם הפשע ומעלה אותו לדרגה ל O.G .
נכון ה Сrips נהרגו אבל לא כולם ל קריפס יש עוד קבוצה של אנשים שנשכונתם נמצאת בפארק הגלאן פארק הכינוי של הגאנג שלהם Crips Da' Glan Park Boys , הקריפס האחרים תכננו רצח נגד הבוס של דוואין הבוס של הלודז וגם ביצעו והבוס של הבלודז נהרג, אבל מאז שהבוס נהרג דוואין לקח פיקוד על הכנופיה והמשיך את קיומה.
Tha' End
Ranks
B.I.G
Da' Boss
Skin id:28
O.G
Skin id:144
P.I.M.P
Skin id:180
Homie
Skin id:19
Busta
Skin id:67
Street Boy
Skin id:22
GanG Rules MotherFucker
תמיד תגן על הגדולים ממך בעולם הפשע,תמיד תבצא מה שאומרים לך,תמיד תשנא לבנים,אל תעזוב את הקרובים לך כמו הגאנג אפילו במצב מסוכן,עם אתה נכנסתה אלינו אתה לא תצא הדרך היחידה לצאת זה בתא המטען בדרך לים גוסס וכולך דם ((СK Or Pk איך שאני יחליט))
Application
Full name:
Name in the game:
English level:
Rp level:
אם עברתה נפגוש אותך במשחק ונתיידד IC חובה לדעת אנגלית בסיסית אני מתכוון עדיף לדבר עם שגיאות כתיב באנגלית מאשר להיות גאנג כושי שמדבר עברית
Da' End
If yo' BlooDz Throw it up