מישהוא יכול להביא לי KeyCode שהוא לא בשימוש ושאני יכול לשחק איתו?
תודה מראש![]()
מישהוא יכול להביא לי KeyCode שהוא לא בשימוש ושאני יכול לשחק איתו?
תודה מראש![]()
L2MP SL2S 88U2 PWSL 0BFF
אתה צריך לקנות אחד זה לא בא בחינם...
אם אתה צריך מקורי אז לא נראה לי אף אחד יביא לך מצטער..
ואם אתה צריך פרוץ אז :
סוף סוף עובד MS תודה אחשלי..
אבל יש משהוא מוזר, אולי זה ככה במשחק נכנסתי לאיזה סרבר (בישראל אם זה משנה) זה אמר לי באנגלית שה CD שלי תפוס..
אחרי 2 דקות נכנסתי לסרבר אחר וזה נכנס לי ....
זה רק אצלי ?
עוד שאלה..
שמעתי שאפשר לשחק פה במוד של זומבים איך אני עושה את זה ? (תאמת רק בשביל המוד נאי מתחיל לשחק D=)
נערך בפעם האחרונה על ידי Orixd : 03/03/10 ב 19:56
עזוב אותך מוד זומבים שחק Sabotage וכל הרגילים ומה הניק שלך ?
oRixD
אבל איך אני משחק בזומבים ?
בזומבי המטרה היא להיות ההאנטר האחרון ולהרוג כמה שיותר זומבים.
בהתחלה כולם האנטרים( חיילים רגילים יענו) ואחרי 2 דקות בערך ( תלוי בשרת) השרת בוחר זומבי ראשי = הוא הזומבי הראשון ויש לו הרבה יותר חיים מלשאר הזומבים.
הוא צריך לחתוך אנשים ( KNIFE) ולהרוג אותם, כל פעם הוא מוריד להם חיים אבל לבסוף הוא הורג אותם.
יש שני סוגים של זומבי מוד ( שאני מכיר ) אחד זה המוד שזה שמוצאים אחרון אז הוא האנטר האחרון( אישית לא אוהב את זה כל קמפר יכול לנצח)
או את המוד שמי שיש לו את הסקור הכי גבוה ( הרג הכי הרבה, הרבה אסיסטים וכ'ו) אז הוא האחרון.
כאשר אתה האנטר יש לך במקש נ (DEFAULT) מוקשים ( הורג זומבי כאשר הזומבי מתקרב למוקש, הזומבי כמובן יכול להתחמק). ועוד יכולת שאני לא זוכר איך קוראים לה, אבל זה מעיף את כל הזומבים שקרובים אליך.
כאשר אתה הורג זומבי רגיל ( לא ראשי) אז הוא מפיל עיגול אדום ( חיים) וכאשר זה אדום רק מי שהרג את הזומבי יכול לקחת את החיים, אם היה לו 100 חיים או שהוא פספס העיגול יהפוך לירוק ואז כולם יוכלו לקחת אותו.
וכאשר אתה הורג זומבי ראשי אז הוא מפיל מוקש( ראה למעלה).
ויש 6 סוגים של זומבים- רעל חשמל וכ'ו.
קיצור תשחק קצת ואז תלמד מה לעשות
מקווה שעזרתי
פשש תודה אחי, אחלה הסבר ..
רק סורי שאני חופר אבל אני צריך עוד משהוא חוץ מ xfire כדי לשחק עם אנשים ביחד במוד של הזומבים ?
אה, טעות שלי :X
יש לי טיאס זה לא מה שאני מתכוון נשמה..
יש איזה תוכנה שדרכה אני יכול לשחק עם אנשים טים ספיק זה תוכנה שדרכה אני רק יכול לדבר איתם..
שחר הגמד עושה את הפורום FXP, אור XD אם אתה רוצה אני יביא לך סידיקי אם יש לך הזמנה לטורנטליץ'