האפליקיישן: (IC)
שם + משפחה:Raul_Pans
סיפור חיים:
נולדתי בשיקגו שבארצות הברית להורי מריה וגוני.אמי הייתה עקרת בית ואבי היה סוכן חשאי של הFBI בין המצליחים בארצות הברית.
מאז שנולדתי ניחשפתי לעולם של פשע ונשקים ושל מישטר ביגלל אבי.
נולדתי בן יחיד לכן כל התשומת לב הייתה רק בי!!!.
שהייתי בן 11 אבי לקח אותו בתור מתנה ליום הולדת למיטווח לירות בנשק באותו רגע היתאהבתי בעולם של הנשקים ובעולם שאבי חי בו,כל כך הייתי מעריץ את אבי הייתי רק רוצה לבוא איתו לעבודה.
אבל אבי שכל כך אהבתי בגד באימי.
עם אחת הסוכנות ב FBI באותו לילה שאימי גילתה שהוא בוגד בה היא בכתה כל הלילה לאחר שנה הם היתגרשו.
אני קיבלתי את הגירושים קשה מאוד ולמרות שאבי בגד באמי עדיין הערצתי אותו ורציתי ליהיות כמוהו.
אבל שהייתי בן 14 אבי יצא למיבצע שבו רוצח סידרתי שרוצח שוטרים ברח מהכלא ואבי וחברו הטוב בוב יצאו ביחד למיבצע.
הם הגיעו לשדה תעופה נטוש בו הם ידעו שנימצא הרוצח הם היתפצלו לאחר 20 דקות של חיפושים בוב מצא את אבי מת עם סכין בגב.
באותו לילה אימי סיפרה לי שאבי מת רציתי להיתאבד באותו רגע ברחתי מהבית ולא חזרתי.
שאני רק בן 14 הגעתי ללוס סנטוס שם שוטר בשם ג'ון אימץ אותי ולקח אותי לבן חסותו!!
מאותו רגע שהוא אימץ אותי החלטתי שמישטרה זה המקום בשבילי וששמה אני יגדל וששמה אני יתחנך.
עכשיו בגיל 21 אני עדיין מעריץ את אבי ומיתגעגע אליו.
אני רוצה להילחם בפשע עד שלא יהיה עוד פשע לגמרי.
OOC:
שם: אוראל מנור
איזה לידר היית בעבר: תלוי בשרתים הקודמים של סטלה הייתי FBI מישטרה מדיקים הייתי כימעט כל דבר היו לי מאפיות בשרתים הקודמים
הוותק שלך בשרת: אם זה נחשב ביכלל בסטלה ובכל השרתי RP שהיו לסטלה אז בערך שנה ואם זה רק בשרת של עכשיו לא הרבה
פרש את המושגים הבאים:
MG = עירבוב מידע שלל OOC עם IC
PG = לעשות פעולות לא ריאלסטיות
OOC = מחוץ לדמות
IC = בתוך הדמות
CK = הריגת שחקן 100% שלמשל שהוא מת לגמרי כלומר הוא מקבל באן והוא צריך ליפתוח שחקן הכוונה חיים חדשים כאילו רק באישור של אדמין רמה 4 וסיבת RP טובה.
PK = כמו CK רק שבימקום באן מאבדים את ההעבודה ומשנים לך את השם.
BA = לנצל באגים לטובתך האישית.
BH =באני הופ שקופצים כמו ארנב בלי הפסקה כדאי להיתקדם ושבעצם במציאות אף אחד לא יקפוץ בלי הפסקה כמו ארנב בשביל להיתקדם.
RK =שנגיד ומישהו הרג אותך ואתה קם והורג אותו בחזרה שזה בעצם אסור כי היית אמור לישכוח אותו.
ND = מישהו שלא נוהג RP למשל ניתקע בעמודים בקירות ולא עושה /crack
Provoking = שנגיד מיתגרים בשוטר למשל הולכים עם רכב ליד שוטר ואומרים לו יבן זונה ב IC
GTA = סתם ככה ליראות מישהו בתוך רכב ולבוא ולהוציא אותו מהרכב אבל אם נגיד עשית את זה בטעות אתה אומר לו בצאט OOC סליחה וממשיך בדרך.
DM = ללכת סתם ברחוב ולראות מישהו ולהתחיל לירות בו סתם ככה בלי סיבת RP
3 דוגמאות לMG:
1.להגיד בצאט IC חכה שנייה אני מנקה את המיקלדת
2.להגיד בצאט IC אני הולך ליפתוח את הדלת
3.נכון שיש את השמות מעל כל שחקן את הכינוי שלו במישחק?אז נגיד לבוא למישהו בצאט IC ואתה לא מכיר אותו עדיין IC ואתה בא אליו ואומר לו שלום טוני נגיד אם קוראים לו טוני.
3 דוגמאות לPG:
1./me מוציא כנפיים מהכיס ושם על הגב
2./me מקיא אבן על השוטר
3.נגיד למשל שאתה הולך ברחוב ואתה שובר עמודים במכות
איך להוציא דיגל:
/do יש דיגל בנרתיק אקדח
/me לוקח את הדיגל מהנרתיק אקדח
איך להוציא AK47 או כל נשק כבד:
/do יש AK-47 בתא מיטען
/me פותח את התא מיטען
/me לוקח את ה AK-47 מהתא מיטען
/me סוגר את התא מיטען