בקצרה על המסעדה:
מסעדת Villa De' Balle היא בר-מסעדה איטלקית במזרח לוס סנטוס סמוך
למוסך F&L , בעל המסעדה הוא Richard Lawson יהוד-בריטי,
אווירת המסעדה היא רומנטים ושלווה למסעדה יש להקת נגני כינור (((שומעים נגינה בתוך המסעדה))) מוכשרים שמנעימים את ארוחת הערב.
הכניסה לעזור המסעדה מתאפשרת רק כאשר אחד העובדים פותח את השערים החשמליים.
הצוות שלנו:
1.Richard Lawson-מנהל המסעדה
2.Anthony_Gazpacho-השף הראשי,שף איטלקי,מפורסם מאוד באיטליה((NPC)))
3.Meri_Lucas-ברמנית,מרי היא ברמנית צעירה ונאה (((NPC)))
טיפה על Anthony_Gazpacho
אנטוני הוא טבח איטלקי מפורסם באיטילה אנטוני הוא השם הראשי של Villa De' Balle,מצאנו את האנטוני באבלינו שבאיטליה,ריצארד יצא לחופשה לאיטליה בזמן הזה המסעדה היתה סתם רעיון וברגע שריצארד פגש את אנתוני הוא ידע שזה סימן בשבילו לפתוח את המסעדה,אנתוני טס עם ריצארד ללוס סנטוס שם אנתוני הכין את האכול האיטלקי עם הנגיעה של מאכלי הלוס סנטוסים
טיפה על Mari_Lucas
מרי היא ברמנית נאה וחנינית העושה טוב להזמין,איך מצאנו את מרי, מרי היא יהודיה שגרה בלוס סנטוס,בגיל 18 היא התחילה לחפש עבודה,
יום אחד היא הלכה והלכה במזרח העיר ואמרה לעצמה: המודע ההראשונה של עבודה שאני רואת אני לוקחת ומתחילה לעבוד
היא הולכת ופתאום היא פוגשת אדם גבוהה נאה עם חליפה זה היה ריצארד, ריצארד שחיפש ברמנית חננית ונאה ידע שזאת הבחורה,
הוא הציע לה את העבודה והיא לקחת אותה בשמחה.
תמונות של המסעדה:
הקומה הראשונה: היכל המכובדים
הקומה: בר המשקאות והמסעדה עצמה
קומה 3 : המטבח
דרושים
מיקוםהמיקום שלנו על המפה:
אוהבים הכניסה נראת ככה:
תפריט
סלטים
מנה מחיר סלט טריקולור
עלי חסה צבעוניים, פלפלים וחצילים קלויים וגבינת רוקפור, בשמן זית ולימון38 ₪סלט קפרזה
פרוסות עגבניה, בזיליקום וגבינת מוצרלה משובחת, על מצע סלט ירוק מתובל40 ₪סלט סיציליאני
עלי חסה עגולה, עגבניה ורצועות לקס סלמון ברוטב בלסמי42 ₪סלט פולו
עלי חסה ערבית, עגבניות שרי ורצועות עוף צרובות על הגריל, במיונז, אנשובי, קרוטונים ופרמז'נו42 ₪הסלטים מוגשים עם לחם רומאי כפרי ומטבלים
מרקים
מנה מחיר מרק מינסטרונה
מרק איטלקי קלאסי, עשיר בירקות, פסטה וגבינת פרמז'אנו מגוררת30 ₪מרק דגים ופירות ים
על בסיס ציר דגים, עם שרימפס, מולים וירקות שורש45 ₪פסטה
מנה מחיר פטוצ'יני/ ניוקי/ רביולי
מוגש בתוספת רטבים לבחירה ופרמז'ן32 ₪רטבים:
פומודורו (מומלץ עם כל הפסטות)
רוטב עגבנות טריות, בזיליקום, שום ופרמז'ן+15 ₪ציה גלוריה (מומלץ עם פטוצ'יני וניוקי)
רוטב פסטו, שמנת, עגבניות מיובשות, נתחי חזה עוף מושחמים בגריל, בצל, פטריות ופרמז'ן+20 ₪רגו (מומלץ עם פטוצ'יני וניוקי)
רוטב עגבניות, בשר עגל, מעט יין אדום, עשבי תיבול ופרמז'אן+22 ₪ציה רוזטה (מומלץ עם פטוצ'יני וניוקי)
רוטב ציר דגים, שמנת, מעט חמאה, פרוסות סלמון, מעט שום, קורנית ופרמז'ן+24 ₪ציו פבריציו (מומלץ עם רביולי)
ברוטב שמנת וקרם פטריות כמהין, תרד, נגיעה של דיז'ון גרגרים ופרמז'ן+26 ₪קרבונרה (מומלץ עם פטוצ'יני וניוקי)
רוטב שמנת, נקניקיות אלברטו, חלמון ביצה טרי ופרמז'ן+28 ₪ציו ג'יובאני (מומלץ עם פטוצ'יני וניוקי)
רוטב שמנת, חמאה, שרימפס ומולים, מעט פסטו, עשבי תיבול (פיקנטי) ופרמז'ן+32 ₪פסטות ספיישל
שאל את המלצרלאוהבי בשר ועוד
מנה מחיר מבחר בשרים מעושנים במקום, על פי המסורת האיטלקית הכפרית, על פחמים ועצי דובדבן ותפוח
נונו אלברטו
נקניקיות עגל וטלה עבות ומעושנות עדין, על מצע ניוקי ועגבניות מיובשות66 ₪ציו ג'וזפה
מולים ברוטב ציר פירות ים, זעפרן, בצל, יין לבן ושמנת, מוגש על מצע אורז יפני76 ₪ציה דורה
פורל שלם מעושן, מוגש עם אורז יפני, רוטב חזרת, שמיר ובצל ירוק84 ₪שרימפס סקמפי
חסילונים ברוטב חמאה, שמנת וקיאנטי לבן, על מצע פטוצ'יני לבן89 ₪פולו אלא גריל
נתח אנטריקוט 330 גר', עם פירה פסטו וריבת בצל110 ₪נונו צ'סארה
חזה אווז מעושן שלם ועסיסי, מוגש עם ניוקי תפו''א, ברוטב שמן זית, עגבניות ושמן זית115 ₪כל המנות העיקריות מוגשות עם לחם רומאי כפרי ומטבלים
תוספת לחם הבית
12 ₪קינוחים
מנה מחיר נונו ורונה
סופלה שוקולד חם עם גלידה בטעם וניל36 ₪נונו לאונסיו
פאי תפוחים- מוגש עם כדור גלידה34 ₪נונו פאביו
פאי פיסטוק דובדבן- מוגש עם כדור גלידה34 ₪ג'ילאטו
גלידה לבחירה: אייריש קרים/ וניל בורבון/ שוקולד
דרושים
אוהבים את המקצוע? אוהבים את האוכל? רוצים להיות חלק מ Villa De' Balle
נהדר!
עכשיו תבחרו את המקצוע שבו אתם רוצים לעבוד
המקצועת :
מלצר-מגיש לאנשים את האוכל-חסרים 2
ברמן-מגיש לאנשים את השתייה חסרים 2
טבח-מכין את האכול חסר 1
אחראי משמרת-אחראי על כל תפקוד המסעדה חסר 2
דרישות
מלצר
חובה:ידיעת קורא וכתוב,נימוס ואדיבות
עדיף:להבין טיפה את המקצוע,ניסיון בתחום
ברמן
חובה:הכרת כל המשקאות,להראות טוב ידע בקוקטיילים
עדיף:נסיון בתחום והעברת קורס ברמנים
טבח
חובה:לדעת לבשל מאכלים רבים בזריזות, סיום קורס טבחים
עדיף:תואר שף וניסיון בתחום
צרו קשר
רוצים את העובדה? אתם עונים על הדרישות
התקשר: 959015 לריצארד (((אני יבחן אותכם כבר RP)))