נערך בפעם האחרונה על ידי orelmanor : 26/03/10 ב 18:32
היסברתי לך מה לא עשית פסדר, אמרתי לך ששרון ביקש ממני אישור להוצא אותך כדי לבדוק מה קרה, הבאתי לך את ה5 דקות שנישארו מתוך 15 דקות. דיברת אליי כמו אל כלב, אני עושה תעבודה שלי ואני על דיוטי, אני לא פה כדי להרוס אני פה כדי לשמור שיהיה RP. שהישגרתי אלייך באמצע השוד הייתי באמצע IC!!!! שעל זה אפילו לא אמרת תודה שאני עליתי על דיוטי באמצע RP!!! וככה אתה מדבר אליי, לדעתי מגיע לך הארפי לא כי קיללת, כי לא כיבדת כי הציעו לך אצבע ולקחת את כל היד, אתה ממש מגעיל זה דוחה אותי, אתה כפוי טובה, ועל זה קיבלת באן.
הוספה:
"אז תורידו לי את הבאן ותטפלו באדמין הזה"
זה דיבור של כפוי טובה, לפחות תגיד בבקשה או משהו זה מגעיל, הדיבור שך, אפחד לא חייב לך שום דבר, אפילו תודה או משהו כלום, אתה כפוי טובה.
נערך בפעם האחרונה על ידי Sacramoni : 26/03/10 ב 18:30
מה אתה משקר ביכלל?
וביכלל אני מגעיל? אתה נותן באנים סתם והורס את השרת!!!
מה כולה אמרתי לך שהורידו לי את הכלא?שאני מבקש שתוריד לי את הכלא?
על זה באן?על זה אני מדבר אלייך כמו אל כלב?קודם תחשוב על מה שאתה מדבר ואז תגיד
אל תמציא שטויות הבאתי תמונה שאני אפילו לא מקלל אותך קצת
לא יודע מה? זה שאתה עצבני ולא יודע ליפטור שום דובר ברוגע ונותן באן ישר זה כפוי טובה
סמוך עליי אם היית במקומי היית מקלל אני שמרתי על הפה שלי באותה מידה הייתי יכול לקלל אותך בלי הפסקה
תגיד לי תעיר תגיד שאתה ירדת מ IC בשבילי תדבר עם שרון שיגיד לי שהיה צריך לחזור לי הכלא אבל לתת באן ישר?
אתה רואה אני לומד מהטעויות שלי למשל עכשיו הערת לי על מה שרשמתי כאילו אני דורש משהו ותיקנתי סתכל אפילו
אתה חושב שאתה מושלם ולא לומד על הטעויות שלך אני לפחות לומד עשיתי NON RP אני היצטערתי ולמדתי מזה לפעם הבאה
קיללתי?ראית אפילו אמרתי שאני מיצטער
אולי תילמד קצת מהטעויות שלך ושלא תחשוב שכל מה שאתה עושה זה נכון
כמו היום בבירור אמרת לכולם אתם צריכים לילמוד RP כאילו רק אתה יודע RP
אולי תחשוב קצת מה אתה אומר לפני שאתה מיתלונן על אחרים
קפוץ לי, יש לך ארפי שווה לי לביצה השמאלית, אני לא עושה טעות קיבלת כלא, בכית אתה אפספוס, אתה עקשן. נתתי לך כלא 15 דקות, ישבת 10 דקות, הוצאנו אותך כדי לבדוק מה קרה, הבנו שעשית משהו לא נכון ניכנסת לעוד 5 דקות להשלים. אתה ילד מסכן, לא שיחקת 15 דקות וכימעט היתאבדת, אתה מכור, אתה מכור למשחקי מחשב, במקום להיות מכור ללצאת עם חברים או לעשות משהו אחר אתה מכור, אז שתוק, תוריד לעצמך כאף שטות, תיבכה עד מחר, ותיתאבד עד שיורידו לך תבאן.
וזה תגידו לי אין מה לעשות עם זה? לא יעזור לך צילמתי מסך כך שאם תערוך חבל
ורק שתדע אני יוצא עם חברים תמיד ושאם אתה חושב שאני מכור למחשב? זה ממש לא נכון
חבל שאתה רואה רק מה שבמחשב וחבל על הקללות
אל תידאג אם אני יעלה לאדמין
אני לא יתנקם בך ולא כלום
אם תעשה נון RP תקבל כלא
אם תעשה ציטים תפרסם שרת כל דבר שיכול להוביל לבאן תקבל באן
וואי וואי די לריב די לריב שגל כבר יראה את האשכול הזה
די מזה להיתחנף?
עאלק להיתחנף די כבר להגיב כל מקום לא הבנת שכבר נימאסת עם כל הקללות שלך?
כבר לא אדמין, הבאן ירד והנושא נעול.
ובאמת תירגעו עם הקללות