http://www.szf.co.il/f111/t119271/
אני יודע שאתם לא אוהבים אותי ורוב הסיכויים שכולם יהיה נגדי פה, אבל אני חייב להראות את זה.
http://www.szf.co.il/f111/t119271/
אני יודע שאתם לא אוהבים אותי ורוב הסיכויים שכולם יהיה נגדי פה, אבל אני חייב להראות את זה.
חחח רואים שהוא יגדל הוא יהיה שוטר
וואו CARRIER אתה כזה טיפש שהכשלת את עצמך.
אם זה שאתה מקלל אותו בשרת והוא נותן לך באן לא קשור אחד לשני, איך קשור שהוא מקלל אותך בשרת ? אתה כזה טיפש אני קורא את זה וצוחק.
ובן כמה אתה דרך אגב? (-:
אה ועוד שאלה, מי שם זין על זה שאתה מקבל באנים? אתה מקלל אותו, והוא מקלל אותך בחזרה, כמעט כל בן אדם היה מקלל אותך בחזרה כי אתה ילד מציק , ואתה צודק, לSATLA ZONE אין שום שרת COD4, ולכן, אני לא מוצא סיבה שידיחו אותו מההנהלה.
נימוקים עלובים.
ע''פ תקנון האתר.
12:
הנהלת האתר אינה אחראית על המתרחש מחוץ לפורום, ולפיכך, לא תנקוט בפעולות כנגד משתמש שלא עבר על תנאי השימוש באתר.
( fxp days)
חח שקד הילד הכי חופר שיש...
כל פעם שעושים איתו סיבי הוא מתלהב מכל הריגה שלו
שחר אתה קצת דפוק בראש אין מה להגיד
סה"כ נסה לא להכנס לריבים מטומטמים
אבל אתה אחלה גבר
ושים זין על ההשפלה הזאת..
השרתים של סטלה זון יחזרו כולל הסבוטאג' אבל זה עניין של זמן עד שיסדרו את הקופסא...
רק רציתי לחשוף את הבן אדם..
GG BB.
ואור ימלשן.
סליחה על הדאבל, אבל למה הייתה צריך לחשוף את הדיון הזה כאן?? הייתה יכול להשאיר אותו שמה ולסגור עניין שמה. עכשיו אתה משפיל אותי![]()
אתה יודע שדיי בגלל זה אין לי RCON...
נאוטריקס שמע 2 אנשים אומרים שאני אדמין רע , ( אתה ו KALABOT ) אז הוא שינה RCON..
ומצד שני כל אלה שחושבים שאני עושה עבודה טובה שהם הרבה יותר מי 2...
ושקד- מה שעשית באמת היה LAME.. ניפחת דברים... אז אני מפרסם שיראו את זה
קיצר אתם ילדים קטנים ומלשינים...
zakarum, כמו שכבר אמרתי לך, לא שמעתי שאתה עושה שטויות מ Carrier
אין לי מושג מי זה אפילו, אני בקושי מכיר פה אנשים בכלל =\
אני שמעתי את זה מכמה אנשים שאני מכיר... אז חלאס. ודי לחפור.
כולכם פקחים
חחח.. פה אני יכול להגיד לך שאתה מתעלם כמו ילדה קטנה ואתה לא תיתן לי קיק...
שמעת את זה מי CHIWAWA? שהבאתי באן לSEFUSH כי הוא כל היום עם סניפר באג ואם לא יתנו לו באן הוא לא ילמד..
בולשת
+32131531231320354895231![]()