ספר הבישול לגבר- והפעם עוגת תפוחים.
* קודם כל - שטוף ידיים.
* לא, אי אפשר לוותר על זה - שטוף ידיים!
* אני לא אוותר לך - שטוף את הידיים!!!
* אוקיי, עכשיו גש למקרר ותוציא 5 ביצים.
* קח את ארבע הביצים ששרדו את ההוצאה מהמקרר,
ושבור אותן לתוך קערה.
* הרם את הקערה מהרצפה ותנקה את הביצים שנשפכו.
בפעם הבאה, שים לב שאתה לא תפיל עם היד כלום.
* הוצא עוד 5 ביצים, ואת הארבע שנשארו שבור
לתוך קערה. תזכור - בזהירות.
* הוצא מהארון כוס קמח וחצי כוס סוכר.
* זה מלח - תחזיר אותו לארון ותוציא את הסוכר.
* השתדל לשפוך את הסוכר לתוך הכוס.
עכשיו תנקה את כל הסוכר ששפכת.
* קח מיקסר וערבב את הבצק שנוצר עד שהוא יסמיך.
* נקה את הקירות, התקרה והרצפה שהתמלאו בבצק שערבבת.
* לא, זה לא מספיק, הכלב מלקק את הלכלוך.
קח סמרטוט ותנקה הכל.
* בפעם הבאה נסה להפעיל מיקסר בעדינות.
זה לא רובה אוויר. כן, מחזיקים את המכסה למעלה.
* למילוי של העוגה - קח 10 תפוחים, חתוך אותם וקלף.
* שים פלסטר על הפצעים מהסכין. זכור,
לא רוצחים את התפוחים, חותכים אותם.
* הכנס את התפוחים לבצק והכנס לתנור לחצי שעה.
* אם העוגה עדיין לא מוכנה - זה כי שכחת להדליק
את התנור. הדלק אותו וחכה חצי שעה.
* עברה חצי שעה - הפסק לראות את משחק הכדורגל.
הוא יחכה. הוצא את העוגה מהתנור.
* ברצינות עכשיו - די לראות את המשחק. הוצא את העוגה.
* יופי, גאון - היא כבר שרופה. גש למאפיה הקרובה
לביתך וקנה עוגת תפוחים.
* חזור הביתה ואכול את העוגה בהנאה.
* פתח את הניילון לפני שאתה אוכל, אדיוט!
קרדיט לאתר אחר