חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
0:45 "תקשרו למשטרה!"? :O
מה הקשר טאקאבלאט ?!
חחחחחח עוד פעם אתה
הלכתי לישון תולעים!!, קצת טלוויזיה ועבודה (עובדה שאתם לא מכירים אותילהלהלה ) האמת כואבת תחשבו על מה שאמרתי לכם אולי תפרשו מהמחשב תתחילו ללמוד שלא תזרקו תחיים שלכם לפח, תבינו, חברים זה לא הכל בחיים, החוכמה היא ללמוד מטעויות של אחרים, זה לא בושה גם לצאת עם ההודית של השכבה עם השפם לכל סיר יש מכסה, מי שמאמין לא מפחד יא זונותתתתת, מתי תבינו שאני המאסטר אתם לא יכולים עליי, יש לכם אישור לקלל אותי עד מחר שאני יחזור מעבודה ואז אני ידרוך לכם על הפצעים יא שרמוטות אני המאסטר כולכם יכולים למצוץ לי יא מניאאקקק!! אני את שלי עשיתי ויש לי עוד מלא לעשות
CU IN HELL BITCHES !!!!
לך למוסד
תגיד את זה לאבא שלך האלכוהוליסט, אני נקי חי תחיים
עכשיו הלכתי רשמית
מי צריך סמים עם מוסיקה כזאתי תגיד לי![]()
wow אדי..כל פעם אותן ירידות..תחדש קצת יא פועל בניין
למה פיך מלכלך אדי זה את? לא יאה, לא.
להתעסק עם אדי = להוריד אוטומטית 5 שנים מהחיים, אל תנסו אפילו.
^^agree
אדי אתה אמרת שאתה עובד עם פטישים 5 קילו ובוץ ללא ? :S :S
אדי עובד אצל אלפרון בתור איזה סוגר חשבונות
חחחחח פליקס אתה הורג אותי אחי עם היציאות שלך חחחח
מי מדבר :O
את מי זה מעניין מה אתה עושה חתיכת חלאה
אתה אומר שאני טועה? לא סתם מייק כתב לך מתחת לכינוי Mr.Split Personality ..אז זיינת מגיל 10 , אתה גבר כוס עמאק מה אתה רוצה יא מזדיין אתה לא למדת מה הטעות שלך ועדיין ממשיך לחרוש על המחשב יא בן זונה לנו עוד יש חיים יש לנו מה לעבור אתה קוקסינל מיסכן שכל היום בבית עם חברים שלו שותה ושותה ויושן איזה עבודה יש לך תגיד לי? לנגב לי ת'תחת לא הייתי נותן לך קוקסינל במקום אמא שלך הייתי זורק אותך החוצה יא הומו בגיל הזה אנשים משקיעים כסף על לימודים ובמיוחד אנשים במצב שלך לא על מחשב ועוד אומר שאנחנו הורסים את החיים לך י'בן זונה אנחנו פה כדי להנות לא כדי לקבל ת'רייגים שלך
נערך בפעם האחרונה על ידי kalabojKE : 24/05/10 ב 08:20