המדריך לנוב טרייד'ס
אני עושה מדריך לחדשים או לכאלה שלא יודעים איך לעשות כסף
מהו נוב טרייד? נוב טרייד משמעותו לקנות בזול ולמכור במחיר המקורי או טיפה מעל
אפשר לעשות נוב טריידים בהמון מקומות בהם אנשים לא יודעים מחירים ואפשר לעשות עליהם כסף קל ומהיר,
כמו:
* Kerning City -סקול מומלץ לקניה - Overall DEX 10% שהוא שווה 1.5~2M ברוב העולמות.
*הספינה של Elinia
* קומה 101 בלודי איפה שעושים את הPQ יוצאים המון סקרולים והמון ילדים לא יודעים את המחירים
*איזורי הגאצ'אפון שם עושים אנשים כרטיסיי גאצ'אפון ולא כולם יודעים את המחיר.
*והמקום הנפוץ ביותר הוא הFree Market.
יש עוד המון מקומות אך אלה הם העדיפים עליי.
עצה חשובה:כשאתם בטרייד עם מישהו ויש חפץ שמעניין אתכם חשוב מאוד לא להציע את המחיר ישר כי יש מצב שתציעו מחיר נמוך מן הרגיל והוא עלול לנתק את הטרייד, אלה לדבר איתו ולבקש ממנו להציע, אם הוא אומר לכם You offer אז תגידו לו
i dont know man you offer please? i wont cancel או משהו בסגנון כדי שהוא לא יחשוש להציע ותסגרו לו את הטרייד בפנים.
אפשר לקנות כל מיני דברים למשל
Scrolls \ ITCG \Gachapon \ ועוד..
אני מציע לכם לדעת את רוב מחירי הסקרולים ולשנן אותם דרך מדריכים או הסתובבות בFM כדי שאם יבוא טרייד לא תתקעו ותחמיצו הזדמנות לנוב טרייד.
הנה כמה דברים שכותבים כדי לקנות אייטמים
B>Scrolls B>Chaos B>Godly Items B>Gacha B>Chairs B>ITCG B>Pacs
B>50%scrolls B>FS\BWG B>20+Sauna's B>WG10~16 B>White scrolls B>Mshield
דוגמאות לנוב טריידים:
זה נוב טרייד ישן מאוד שעשיתי מזמן כפי שאפשר לראות שאלתי אותו קודם את המחיר אחרי שראיתי שהוא לא יודע את המחיר הורדתי אותו בקצת לא במחיר קריטי כדי שלא ינתק והוא הסכים
![]()
דוגמה לעוד נוב טרייד:
שאלתי אותו קודם כל מה המחיר שהוא מציע, הוא ביקש שאני אציע אז אמרתי שאני לא יודע ואם הוא יכול הוא להציע
גרמתי לו להציע והוא כנראה פורש או פותח שחקן אחר וצריך כסף בדחיפות אפשר לראות שהוא מכר לי את החליפה ב50% מהמחיר האמתי שלה
![]()
דוגמה אחרונה לנוב טרייד:
יש מצבים שאסור להתווכח עם המוכר למשל במצב הזה, יצא לו מהגאצ'פון סקול ששוה 220מיליון בסקאניה
וזה פירסם את זה אוטומטית לכל השרת אני למזלי הגעתי ראשון קודם כל שאלתי אותו כמה הוא מציע,
הוא אמר 80 מיליון בלי להתווכח שילמתי לו כי זה עניין קריטי של שניות עד שמישהו אחר יגיע ויציע לו 100 מיליון.
![]()
טוב זהו המדריך השני שלי איך לעשות נוב טריידים
מקווה שנהניתם ולמדתם משהו חדש D:
להגיב כי אני מתאמץ בשבילכם![]()