אממ לפני כמה ימים החלפנו ל 5MB של הוט הכל טס אני ואח שלי יכולים לשחק ביחד אבל עוד פעם קופץ הפינג לפעמים, וגם עולה קצת ה pl תנו הסבר לזה מה עוד אני צריך לעשות בשביל אינטרנט נורמלי
אממ לפני כמה ימים החלפנו ל 5MB של הוט הכל טס אני ואח שלי יכולים לשחק ביחד אבל עוד פעם קופץ הפינג לפעמים, וגם עולה קצת ה pl תנו הסבר לזה מה עוד אני צריך לעשות בשביל אינטרנט נורמלי
יש לכם ראוטר?
זת הבעיה ה3 שלך באנטרנט נראה שזה בעיה עם המודם שלך אחי או שאתה שולח KELOBYTES יותר ממשאתה מקבל
אם יש ראוטר אז האינטרנט יהיה מנוהל כמו שצריך ועם משאבים מדוייקים לפי כל צורך של מחשב אבל אם לא אז המחשב הראשי לוקח את רוב המשאבים ובקושי מעביר לאחרים ואז יש קפיצות פינגים ענקיות מדי פעם
אני המחשב הראשי יש ראוטר הכל כמו שכתוב בספר...
יכול להיות שאלו קפיצות פינג שמו שאמרתי מוזר, יכול להיות שהיה עומס מסויים אני מאמין שפשוט יש קפיצות למה אחים שלי לא גלשו אפילו וזה אינטרנט 5MB קיבנימט, לא מספיק?
יש לי אותה בעייה, אומנם עם 2 מגה ..:\.
מחשב אחד בכלל לא נוגעים בו ובמחשב השני יש קפיצות פינגים...אני חושב שזה בעייה בהגדרות של הראוטר..אני גם מנסה לחפש פיתרון (החלפתי כבר 3 ראוטרים).
אני חושב שזה יעזור,
אחרי שאתם נכנסים למשחק תמזערו אותו ותצאו החוצה.
עכשיו תעשו ctrl+alt+delete ותלכו לProcesses או בעברית משימות
ותחפשו את הקובץ TacticalOps.exe
עכשיו תעשה עליו מקש ימני > Set Priority ושם תבחרו low.
עכשיו תכנסו למשחק ותבדקו מה המצב.
*תעשו את אותו הדבר ב2 המחשבים.
מוזר מאוד. אני עם 4 מחשבים מחוברים לראוטר שכולם גולשים באינטרנט או מדברים ב-ICQ/מסנג'ר וכל זה עם פינג שנע בין 40 ל-65 כל הזמן ויש לי 1.5MBps של 012
עידן תודה על העזרה..אבל זה לא כל כך עזר (לי לפחות).
אפשר גם לנסות להוריד netspeedבמקור פורסם על ידי KillerM3n
אבל בעקרון אם הupload שלך נמוך קשה להאמין שזה יחזיק 2 מחשבים עם פינג טוב.
ראית מה כתב כרייזי ? :\יש לו 4 מחשבים על 1.5 מגה....אז ככה שניראה לי שהאפלואד לא כל כך תופס פה..:err:
וניסיתי להוריד את הנטספיד ל - 7000 או ל - 5000 אך גם זה לא עזר במיוחד.......
נ.ב
זה גיא
אין מצב ש4 מחשבים יחזיקו שכולם משחקים באותו רגע עם 1.5.במקור פורסם על ידי AsSaUlT
אולי זה יצליח להפעיל את האינטרנט כמו שצריך אבל אין סיכוי שיהיה אפשר לשחק בטקטיקל בכולם ביחד בלי פינגים.
ואם משתמשים באחד המחשבים ונמצאים באייסיקיו או באינטרנט אנערף מה והמחשב השני משחקים שם
TO
זה גם גורם לקפיצות של פינגים ברגע ששולחים הודעה או פותחים דף אינטרנט או משהו כזה...
בקיצור ניר תנסה מה שאמרתי למה עם עם 5MB אין סיבה שב-2 מחשבים יהיו פינגים.
הקפיצות שיש לי הן מ-40 ping ל-65 ping במקרה הכי גרועבמקור פורסם על ידי ^idNz
ניר תוסיף אותי באיסיקיו! 176283466
לא אמרתי שכולם משחקים טיאו באותו זמן..אבל כולם דלוקים באותו זמן, גולשים באיטרנט וכל הבא ליד באותו זמן...במקור פורסם על ידי ^idNz
וכמו שהבנתי מאנרג'ייזר,
הפעילות הכי הקטנה במחשב מסויים גורמת לקפיצות פינג....וזה לא אמור לקרות בכלל :\
כמה פעמים אפשר לדבר על הנושא הזה אני אומר לכם הכל עיניין פה של UPLOAD
ברור שאתם צריכים גם מהירות של לפחות 1.5 או 2MB רצוי 2 אבל מוזר לי מאור העיניין עם
Energizer כי יש לו 5 מגה והאפלוד גבוה גם ככה , לי בכל מקרה יש אינטרנט 2 מגה
ולא יכלנו לשחק ביחד עם שני המחשבים אז ביקשתי מהם שיעלו לי את האפלוד ל150 כדי לראות אם זה יעזור ובאמת לא היה בעיות אז הבעיה שלי כנראה היית מהאפלוד וכנראה גם שלכם
בכל מקרה תתקשר לתמיכה של הספקית שלך ותגיד להם שיעזרו לך לסדר את ההגדרות של הראוטר ואם לא יעזור תבקש מהם שיגדילו לך את הUPLOAD כדי לראות אם זה יעזור[ברור שזה בתשלום] ...
חזי ה-upload עם 5MB זה 32..במקור פורסם על ידי hezi`
לך יש 18...
אבל אשר אולי יש מצב שלא הגדירו לך מהירות העלאה של 32?
כן עידן יכול להיות שאתה צודק.
בעיה בתשתית אולי?
בכל מקרה, תתקשר למוקד תמיכה ותנדנד להם עד שלא יפתרו, אני עשיתי את אותו הדבר וכבר החליפו תתשתית בבניין בזכותי + קיבלתי מודם חדש לגמרי.
לך לך יטחון.במקור פורסם על ידי insan1ty
גר לי באחוזה :ם
:biggrinlo:biggrinlo:biggrinlo
נ.ב
1) סליחה אני מקפיץ.
2) כמה עולה להגדיל את האפלווד?