Satla-Zone
התחברות
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

אשכול: דני דדשוב עם די.פי וסשה - "שיר החיים"

dany12 dany12 מנותק טירון
    שם פרטי
    dany
    קיבל לייק
    0 פעמים

דני דדשוב עם די.פי וסשה - "שיר החיים"

דני דדשוב עם די.פי וסשה קרטקביץ - שיר החיים

מילים:דני דדשוב
    לחן:ערבי v.m. productions
    עיבוד:v.m Productions
    שם השיר:שיר החיים
    ביצוע:דני דדשוב, די.פי & סאשה

קישור להורדה ישירה
    http://www.upf.co.il/file/320561.html

BenKOK BenKOK מנותק טירון
    שם פרטי
    רוסלן מכ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בונא יא שני ילדים מעוכבים? מי כתב לך את זה אחמד טיבי?? יש לך מילים של חילזון שעבר טרנספורמציה לאייל יא נכה במוח! ובכלל מה זה הקצב הזה? בסרט פורנו יש דיבור קצבי יותר! יא נכה יא מעוכב יא בזבוז של קונדום! אם אתה ממשיך לעשות שירים אני מגיע לרצוח אותך!!! אם הייתי חבר שלך הייתי בורח לחו"ל רק שלא ידעו שחבר שלי עושה מוזיקה כזאת! אם היית גר בשכונה שלי היו מכניסים לך מלפפון לתחת וגורמים לך לחרבן אותו מהפה!!! האלה מרחוב סומסום יותר אכזריים ממך יא ראפר חאפר! ומה זה הביט הזה? מה זה מהאקורדיון של סבתא רבא ש'ך? יא אינפטיל!! הדרך שלך להצלחה היא אינסופית!!! יעני אינמצב תגיע למשהו יא ילד מבחנה מפלסטיק! ואורגינל פעם הבאה תקשיב לזין שאתה מייצר לפני שאתה מפרסם אותו!

Nironix Nironix מנותק טירון
    קיבל לייק
    2 פעמים
    פש איזה אומץ יש לבחור מלמלעה נכנס בכם חזק טוב שמעו השיר שלכם באמת לא משהו לפחות לטעמי ונראה לי שגם לא לטעמו חחחחחחחחחחחחחח

שם פרטי
    dany
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מאיפה אתה ילד יבן זונה כוסאמא שלך ימוצץ זיין אמא שלך מאיפה אני מבטיח לך באמא שלי בסתא שלי זכרונה לברכה שאני יחפש אותך ואני ימצא אותך יבן של זונה מאיפה אתה ? יהומו אני יזיין אותך בתחת יבן זונה כוס אמא שלך ישרמוטה אותי אתה מדליק אה יזונה אחד ימוצץ יאוכל בתחת אמא שלך ישרמוטה

שם פרטי
    רוסלן מכ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בונא יא ילד סבתות, אל תשחק אותה גיבור, לך לך שחק גולות יא נכה חיים יא מוגבל כתיבה! ובכלל מה אתה בוכה?? זה ביקורת בונה! אני מצפה שתשתפר!! קיצר יא ילד סנדלים פרוש לדוקים ואל תשחק אותה עבריין למה לא הולך לך יא אמ סי זין בתחת!
    וואללה אני מנתניה אם בא לך ניפגש נדבר כמו שני ילדים גדולים!
    קיצר שב בשקט אחושרמוטה לפני שאני גוזר לך ת'לשון שלא תוכל לעשות ת'חרא הזה שאתה קורא לו שירים!!
    לילה טוב כפרה!

שם פרטי
    dany
    קיבל לייק
    0 פעמים
    למי תגזור תלשון שמע טוב ימניאק אם השיר לא יפה אבל למה אתה מקלל יהומו למה לקלל אתה התחלת לקלל אה ימניאק הבנו שלא אהבת את השיר אבל למה קיללת אה יזיין יש לך אומץ לקלל יזיין
    וואלה אני מי חדרה בוא ניפגש אתה יודע מה אחי ובכלל שיר לא יפה מה אתה מקלל אבל אה יזיין לפני שאתה כותב משהו למישהו שאתה לא מכיר תחשוב פעמיים אוליי אפילו שלוש לפני שאתה עושה למה אחרי יהיה משהו לא טוב הבנת ? ביי יותר לא לקלל אם לא יפה פשוט תגיד לא יפה אבל אל תקלל אני לא אחד החברים שלך הבנת

SucksSongsUnion SucksSongsUnion מנותק טירון
    שם פרטי
    פאדלון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שמע יילד קוקסינל מזה השיר המכוער הזה?! הוא גרוע עד כדי כך שזה מעליב , אתה פוגע באינטליגנציה שלי שאתה משמיע ומפרסם את החרא הזה, אתה באמת חושב שמשהו ישמע את השיר הזה עד הסוף בלי לרדת על הכושלסבתא שלך יילד מפגר ,שיר החיים עלק, רואים שאתה גר בשכונה של אתיופים יילד אוטיסט מוגבל חיים , יילד חנון מפגר לך ס'תובב בכובע צבעוני עם פרופלור בתחנה מרכזית עם האוטיזם שלך יטמבל
    זה השיר הכי מכוער ועלוב ששמעתי בחיים שלי, עצה ממני לך תמכור סנדלים בסגולה ילד מפגר! בשרשרת של סבתא שלי יש חרוזים יותר יפים מבשיר המעפן הזה, ומזה הביט הזה תגיד לי? יצרת אותו עם מפוחית ?מזה החרא הזה?
    קיצור לך תרכב על חדי קרן צבעוניים יהומו ,ואם הייתי אבא שלך הייתי מטביע אותך באסלה ימוגבל חיים

שם פרטי
    dany
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יבני זונות כושלאמא שלכם ישרמוטות בואו ניפגש בואו אני ישבור לך תפנים אמא שלכם בוא ניפגש ראש בראש סבבה אני יזיין אותכם אמא שלכם

bitronet bitronet מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תקשיבו לי טוב כל אחד ואחד פה אם אני שומע עוד קללה אחת על מי ששר את השיר הזה
    אני יפתח לכם ת'צורה אתם רק גברים פה אבל בחוץ אתם רק חנונים שמעתם אתם פשוט לא מכירים את דני אם יש לכם
    באמת ביצים כמו שהוא אומר פשוט תשאירו מספר טלפון והוא יזיין אותכם ואני זה בן אפראימוב חבר טוב שלו אני יזיין אותכם גם אם יהיה צריך
    שמעתם יחנונים מזויינים השיר הזה ינרקומים פשוט קשה לכם אם זה כי זה האמת זה האמת פשוט זה שיר על נרקומנים גנבים וזה אתם כי קשה לכם לשמוע את זה
    מה שנכון נכון !! ועוד קללה אחת אני לא יודע מה אני יעשה לכם אם אתם באמת רוצים לריב תשאירו מספר טלפון !!

שם פרטי
    רוסלן מכ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יא חתיכת הומו אוכל בתחת מאיפה אתה שאתה תופס ביצים ככה?! שב בשקט שאני לא יוריד לך אותם! יא גוש זוהמה מהלך!!! מה אתה משחק לי אותה מדבר על גנבים ונרקומנים יא ילד סנדלים?! ולמה נראה לך שאני ישאיר לך מספר פלאפון מה אני הומו מתחנגל בתחת כמוך? קיצר סתום ת'פה ש'ך עד שתלמד לשיר יא גיי עם גזע בתחת!

שם פרטי
    פאדלון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תקשיב לי טוב יאפס מזדיין מה אתה חש מסוכן עם השיר המעפן שלך?!עזוב את זה שהביט המעפן שלכם בשקל גם הליריקה שווה ללחה של סבתא רבה שלי יילד קוקסינל
    ותעשה לי טובה אתה והחבר הקול שלך לכו תלקקו ליונים תתחת ישני אפסים שחשים גברים אחרי מסך מחשב , גם כן דני דדשוב חחח לדג שלי הייתי קורא ככה, אז אל תרגיש רע, גם אם השיר שלך היה טוב... רק בגלל השם המאיים הזה היית מגיע גג לשיר באיזה סמטה חשוכה מתחת לעץ פקאן יא ילד סבתות מזדיין, קיצור לך שחק בסקוצים של הסנדלים שלך ילד מעוכב שכלית ותזדיין כבר מהדף בית המעפן הזה שאתה יצרת

שם פרטי
    פאדלון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחחחח ודרך אגב רק מהשם "בן אפראימוב " דני ,עוד עצה לחיים לא הייתי מסתובב עם משהו שיש לו שם כזה מכוער חחח סלח לי

שם פרטי
    רוסלן מכ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אורגינל לפחות תשנו את השמות שלכם יא ילדי ביצה מהאחו! דני דדשוב גם כן שם של מעדן יא ילד הומו החבר הכי טוב של זה קרלו! ובן איפראימוב אני מניאק אם הפרצוף שלך לא יותר מעוות משל שרק יא ילד סתירות! לך שב בתחנה המרכזית ותסובב פדלים יא רקטום מתוח!

שם פרטי
    dany
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שמעו אין לי זיין לריב איתכם ככה כי לא נגיע לשום מקום אבל אתם באמת רוצים לריב בואו ניפגש בואו אם אתם אומרים שאני כלום בואו אם היה לכם ביצים הייתם רוצים להיפגש והייתי שובר לכם תצורה יחנונין כול היום אל המחשב בפורומים חנונים הומואים אני רק בישביל לפרסם תשיר שלי פה ואני גאה בזה ואתם מה חנונים הומואים אם אתם רוצים לריב בואו ניפגש ואחרי זה נראה מי ישאר חי ומי מת סבבה

שם פרטי
    רוסלן מכ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יא ילד הומו מה אתה משחק אותה איזה עבריין יא ערס צעצוע! אתה לא שווה ת'שלשול שלי אילו יא חתיכת גוש נאד!!! הייתי רואה אותך ברחוב הייתי שובר לך ת'פנים רק על זה שאתה מכוער! תחזור לחור שלך יא ילד כאפות שלא יסובבו לך תפנים יא גיי!

נושאים דומים

1. סינגל | דני דדשוב וסשה קרטקביץ - זה הכול באשמתי (גרסה ראשונה)
    על ידי bitronet בפורום ראפ והיפ הופ
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31/07/10, 07:04
  2. סינגל | פרסום|_@_@ דני דדשוב וסשה קרטקביץ - זה הכול באשמתי @_@_ ^2010^
    על ידי dany12 בפורום ראפ והיפ הופ
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14/06/10, 09:53
  3. ***להורדה דני דדשוב וסשה קרטקביץ-זה הכול באשמתי***
    על ידי dany12 בפורום מוזיקה - כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20/05/10, 15:11
  4. דני דדשוב וסשה קרטקביץ - זה הכול באשמתי