לכל החוקים זה עובד ככה, אזהרה->אזהרה->באן ליום יומיים->ואז נותן למנהלים הראשיים לטפל בזה.
שלא תגידו שלא אמרנו וכל מיני כאלה, הנה החוקים, ותעשו לי טובה ותחסכו לי ת'בלאגן ופשוט תקשיבו להם.
1)אין לקלל ואו להעליב ואו לפגוע בשום משתמש בשום צורה ודרך, מה שאומר בלי קללות, בלי להעליב, בלי לרדת אחד על השני, יש לכם ריב? סגרו אותו בבאטל בפורום ראפ. אין לקלל על רקע דתילאומניגזעמין או כל דבר אחר.
2)מותר לפרסם לינקים ווארזים לכל משחק.
3)אין לפרסם שום אתרפורום מתחרה אלינו, הודעה כאלה יערכו ואו ימחקו.
4)במקרה שיש לכם בעיה במשחק בקשו עזרה.
5)אם אתם יכולים לעזור תגיבו, אם אין לכם משו שחשוב להגיב, אל תגיבו סתם, ספאם אתם מוזמנים לעשות בפורום דיבורים ולא פה.
6)אין להציף, ואו לכתוב תגובות של :"בסדר" ושל סמיילי בלבד, ואין לפרסם הודעות בשרשרת, אלוהים, או יותר נכון, מתכנתי הפורום נתנו לכם כפתור "עריכה" תשתמשו בו.
8 )אם הודעה שפתחתם ננעלה, אין לפתוח חדשה בלי לקבל אישור ממנהלי הפורום, או המנהלים הראשיים, או מנהלי הפורום עצמו.
9)אם יש לכם בעיות עם אחד מהמשתמשים ואו אחד מהמנהלים או כל דבר שהוא, דברו עם המנהלים באופן פ-ר-ט-י, כל פניה לחבר'ה שמנהלים ת'פורום, בבקשה שתיעשה בצורה פרטית, לא לפתוח הודעות כדי לדבר איתם.
זהו אחים שלי, זה החוקים, זה נשמע פלצני, וכן זה פלצני אני יודע אבל אנחנו צריכים אותם בתכל'ס אז פשוט אל תעשו לא שוק ולא נזק והכל יילך פנאן.

הירשם כדי להגיב לנושא