עדכון חדש לגבי השרת - 10 / 09 / 28:
כמו שכבר קראתם באשכול זה, הגיע הזמן להחזיר את המוד של השרת חודש אחורה.
מה זה אומר? אז ככה,
אני עכשיו שם בשרת את המוד של השרת שלנו מלפני חודש בערך, שאז אני מקווה שהוא לא הפיל את השרת, ולאט לאט אני יחזיר את כל מה שיש במוד האחרון.
זה כולל את כל מה שרשום בתחתית הנושא.
כרגע השרת רץ עם המוד של לפני חודש, אל תתפלו אם יהיה באגים קטנים שהיו במוד אז, הם יתוקנו עם הזמן רק אם הבעיה של נפילת השרת תסתדר.
אם לא, נקח גיבוי לפני יותר מחודש עד שנדע שהשרת לא נופל, ולאט לאט נחזיר ה כ ל אז אין לכם מה לדאוג!
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
שלום לכל קהילת Satla-Zone!
כמו שאתם כבר יודעים, הייתי בחופשה של כמעט שבוע באילת, ועם זאת, היו במוד כמה תקלות שגרמו להפלתו.
היחידים שיש להם גישה להריץ / להפיל את השרת הם גל ואני. כשהשרת נפל גל הריץ אותו ואחרי זמן מסויים הוא נפל בגלל התקלה...
כמו שאתם יודעים, ניסיתי כבר כמה פעמים בכמה דרכים לתקן את הבעיה שמפילה את השרת, לפעמים הצליחה אבל לא להרבה זמן.
עכשיו אני יסביר לכם בידיוק מה הולך לקרות עם השרת ועם המוד כדי שתבינו אותי טוב טוב
השרת התחיל ליפול מלפני חודש בערך אחרי עדכון גדול שעשיתי שהעלתי בו הרבה דברים.
בימים הקרובים אני הולך להחליף את המוד שיש לנו עכשיו עם המוד שהיה לנו לפני חודש בערך שזה הגיבוי של המוד לפני העדכון הגדול של המוד.
השרת ירוץ עם המוד של לפני חודש רק מ'ס ימים קצרים כדי לדעת אם הבעיה של נפילת השרת הייתה בגלל משהו שעדכנתי.
אם השרת לא יפול, לאט לאט יתחילו לחזור המערכות / אתגרים / פעילויות שנבנו בחודש האחרון.
אני מדבר על:
אתגר הראמפ,
אתגר הג'יפים,
אתגר הצניחה,
אתגר הצלילה,
פעילות שקי הכסף,
פעילות מכוניות מתנגשות,
פעילות הפיצוצים,
מערכת ההרשמה וכו'...
עוד דבר חשוב במיוחד!
אם תראו לפעמים שהשרת לא רץ, תדעו שזה בגלל התקלה שמפילה את המוד,
ועם זאת אני לא נמצא בבית. כי כל הזמן שאני בבית אני דואג שהשרת ירוץ.
אז כנראה שאם השרת לא רץ אז הסיבה היא בגלל שיש את התקלה שבמוד.
למי שיש שאלות / מענות מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית על ידי לחיצה על שמי > |_BaR_|
בברכה, בר.
בעל הקהילה.