אז תקשיבו זה הלך ככה השנה הזאת יצאתי מכיתה טיפולית ברוך ה' (לא לצחוק עליי בבקשה) ועברתי לבצפר יותר קרוב לבית שלי בקיצור מתחילת השנה נדבק אליי איזה ילד כאפות של כולם במטרה שאני יגן עליו ונוצר ההפך שהוא כל הזמן משגע לי תשכל אז אני גם מרביץ לו כמו כולם
![]()
הוא כל הזמן קורא לי תימני וכאלה וזה משגע לי תשכל כי אני לא תימני ולא יודע למה אבל אפשר לומר שיש לי מבטא כזה יעני יש לי ח' ו-ע' אז הבנזונה הזה כל הזמן יורד עליי בקיצור דורש מכות
אז בערך לפני שבוע נימאס לי מזה והתחלתי לרדוף אחרין בכל השיכבה שלנו(זה הולך כמו מין צורה מרובעת כזאת קשה להסביר) ואני רודף אחריו והוא ממשיף לעצבן אותי פתאום ניתקעתי בעוד איזה אחד קוראים לו סוף (שם מטומטם) אבל אני תמיד מתבלבל וקורא לו פוף והוא אומר לי "עזוב את דין"(אותו בנזונה שרדפתי אחריו) אז אמרתי לו "למה מה אתה תעצור אותי?" אז הוא התחיל להיתפלסף עלי ולעצבן אותי גם כן ואז פתאום אני שומע את דין הזה צועק לו " אל תידאג הוא בחיים לא יתפוס אותי תיראה איזה בטטה הוא" וזה עצבן אותי יותר אפילו ותאמינו לי שאני משתדל לא לעשות בעיות בבצפר החדש אז עזבתי את פוף והמשכתי לרדוף אחרי דין ומסתבר שיצאתי מהיר מאוד בתור "בטטה"
ואני שומע את פוף הזה צועק מאחורה
"כן ממש איטי המניאק תיראה איך הוא רץ" ואז ראיתי את השרת עושה ספונג'ה אז עצרתי והיסתובבתי לאיפה שכולם ישבו(אף אחד לו היה בשיעור כי כולם יצאו) ועוד פעם פוף הזה ניתקע בי
והיתפלסף עליי אז החלתטתי להביא לו קצת מכות שיעזוב אותי בשקט אז חנקתי אותו והורדדתי את הראש שלו לכיוון הרצפה וההוא הבן זונה הזה לומד בדניס הגנה עצמית אז הוא ניסה להפיל אותי מהרגליים ובתור אחד שלמד קצת מזה שהיה קטן אז קלטתי את זה והתחלתי לנער לו את הראש מצד לצד עד שהוא דפק הפכה על הגב וככה עוד הפעם מהתחלה זה היה ככה בערך שעה שלמה של לרדוף אחרי בנזונה אחד ולהפיל בנזונה אחר
ואז יום אחרי זה הייתה לנו שעה של מתמטיקה (וכולנו לומדים אצל אותה אחת במיצוי) אז אני בא מתיישב בכיסא כמו ילד טוב פתאום אני קולט את פוף הזה עומד מולי ומיסתכל עליי כמו מטומטם אז שאלתי אותו "מה הדפקה שלך" ופיתאום משום מקום עף עליי נייר מגולגל ישר לתוך הכובע ישר נדלקתי עליו לזיין אותו מכות ושתי הזונות האלו(דין ופוף)צוחקים לי בפנים ישר קמתי להוריד להם מכות אבל לא יכולתי כי בידיוק המורה נכנסה אז כל השיעור הסתכלתי על פוף ואזהרתי אותו לגבי מה שיקרה בסוף השיעור ושאלתי אותו מה הוא מעדיף לקבל לראש שולחן או כיסא וההוא הבנזונה ממשיך להיתפלסף עליי כמו מטומטם הוא לא קלט שלא צחקתי איתו
טוב אז ברגע שהיה צילצול שנינו קמנו בידיעה שהוא יחטוף מכות של החיים
אבל לפני שהוא יצא מהכיתה תפסתי אותו ושאלתי אותו עוד פעם מה הוא מעדיף שולחן או כיסא (כי בסך הכל אני רוצה להביא לו בראש מה שיהיה לו הכי נוח)
אז הוא עוד פעם מתפלסף עליי ישר התחלתי לרדוף אחריו אמרתי לעצמי מה שאני רואה עף עליו פותאום אני קולט אותו עומד מהצד השני של המסדרון מאחורי ירידה של המדרגות הוא עוצר וממשיך לעצבן אותי
ואני שלא רוצה לעשות בעיות אומר לו" תיזהר אל תשגע אותי תבקש סליחה וניגמור עניין"
לא הוא לא ביקש סליחה לא רק זה אלה שהוא עוד יותר התפלסף עליי ובנתיים מסביבנו כל השיכבה מיסתכלים במעגל ואמרים לי לזיין אותו ואז פתאום כאילו אלוקים שלח את זה אני קולט שיש לידי כיסא
ישר לקחתי אותו וזרקתי עליו הוא לא הבין מאיפה זה בא לא אבל הוא הצליח להדוף את זה עם היד
ופתאום אני שומע את חבר שלי טוב אומר לי "מה אודי יש בעיה" (קוראים לו סנוף והוא אחד הענקיים כולו שערות ושרירים כמו גורילה ) אז אמרתי לו "אין בעיה אחי רק תיתפוס תמיזדיין הזה בצד השני וזהוא" ופוף כאילו רץ אליו כמו מטומטם וסנוף ישר תפס אותו מהראש ישר באתי אלו "אתה מבקש סליחה" הוא אומר לי "לא" בום הורדתי לו בוקס לבטן "אתה מבקש סליחה " "לא" בום עוד בוקס ככה איזה 7 8 פעמים עד שהוא ביקש סליחה וזהוא מאז הם לא מתקרבים אליי