איך אתה מסביר את אלעד שלנו ככה מככב בכותרות... השחקן אשר צמח במחלקת הנוער של TAT.... רק בעלי פז"מ בבקשה.
במיוחד ממך אופיר אני רוצה תשובה, גם אחת מבועז או יניב תתקבל בברכה... אני רוצה דוח מצב.
איך אתה מסביר את אלעד שלנו ככה מככב בכותרות... השחקן אשר צמח במחלקת הנוער של TAT.... רק בעלי פז"מ בבקשה.
במיוחד ממך אופיר אני רוצה תשובה, גם אחת מבועז או יניב תתקבל בברכה... אני רוצה דוח מצב.
יניב נעלם רצח, פעם עוד הייתי איתו בקשר... פעם אחרונה שראיתי אותו היינו בבית חולים עם שיטסו אצל אלעד גמבה
וואלה שיחק אותה הבחור אה!
איך בזמנו גמבה היה אומר שתוק שתוק יא KAFKEF
כולם פה מניייאק מי לא שם לו SMS איזה חמודד הוא בחיי
כמו שאמרתי , מרגש ברמות
אין על גמבה מפגש החנונים 05' במקלט של ישראל לא נשכח לא נסלח איך אכלנו פיצה עישנו נרגילה וחשבנו שאנחנו גיבורים...
איי רעי איי, איפה את חי ? אה שכחתי, בשטחים. אז ככה, בתל אביב אלעד כבר 3 שנים סטאר, בכל המועדונים הכי נחשבים הוא נמצא, תמיד מוקף ים כוסיות, שרשרי זהב וקדילקים שחורות, מזוודות של כסף וקריסטל ומה לא.
חחחח נירן אתה הורג אותי חחחחחחחח
ויניב זה Energizer ? איזה שחקן הוא היה חחחח אגדייי
בועז זה חצי דולר, יש את בן ביזנס, רד גמבה, ג'יימסי זה אופיר... שמעו הייתם חתיכת כלאן פששש איזה זכרונות, התחלתי לשחק לקראת הפירוק שלכם זה הבאסה אבל הספקתי לשחק מולכם, כל הזמן CIA
![]()
![]()
![]()
חחחחח נתי יא צעיר TO ...
וטאטטטטטטטטטטט מה הולך אח שלי ...את רואה מה זה אלעד בטלוזיה ואנחנו במסכים בכול הארץ ואתה מול מסך אחד של המחשב
ואייי יניב אחד הישניים היה משחק איתנו pristontale גם הוא והניט שלו חחחחח
שבת שלווםםם
אההה GriM X חחחחח איזה ישןןןןןןן אמאאאאא
Ops13
משהו