היה לי משעמם אז צילמתי את אחי הקטן והעלתי ליוטיוב XD
http://www.youtube.com/watch?v=hdXoIUZ0-UY
היה לי משעמם אז צילמתי את אחי הקטן והעלתי ליוטיוב XD
http://www.youtube.com/watch?v=hdXoIUZ0-UY
זה אח שלך
מה אתה מעלה דבר כזה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא עושים דברים כאלה מאור
הוא ביקש XD
שלא נדבר עלזה שיש לך סדין של בת הים הקטנה וציפה של בקס בני..
לפי איך שהוא רוקד אתה לימדת אותו וזה טקטוניק..= מתגייז
חחחחחחחחחח מאור וואלאק אתה
רע או איך שלא קוראים לך ..
בואנה יחתיכת מסכן ההורים שלך לא סובלים אותך נכון?לפי זה שהם קראו לך רע רואים שהם זרקו אותך 100 פעמים לאוויר ותפסו רק פעמיים,
אבא שך' מנהל אגף הקוטג' בתנובה ימיסכן אחד מקבל 10 אגורות ליומיים..
בגלל זה אתה נראה ככה עם בגדים של שקל ,
ותגיד לאמא שלך להוריד מחירים פעם אחרונה שבאתי היא רצתה 4 שקל יותר מידי לזונה מכוערת !
יבנזונה אחד זה בחדר של אחותי ישלך ביכלל סדין?,מיטה?,חדר?,בית?,בלוק?,שכונה,עיר?אינלך קופסא לישון בא אתה מכווץ נדבות בשנקין ימיסכן אחד..
להגיד לך תכלס? חשבתי לכתוב לך תגובה ככה מושקעת עם שיעור לחיים..
אבל אני מבין שיש בילדים עם מוגבלות שיכלית ואני מקבל אתזה שיש אנשים שונים..
נשאר לי רק להגיד לך בהצלחה בחיים ואני מתפלל שיהיה לך אוכל לתת לילדים שלך..
איזה הגזמה מאור מה אמר
רע שתוק
סתום תפה
באמת מושפע מה אתה מעלה את זה
חחחח מאור סתם אוהב לקלל... יפה אבל על האלתור
חחחחחח איזה חמוד חחח
רע יא מכווץ נדבות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח