רק כדי לומר לכם, אני לא משחק בשרת ואני לא משחק בכללי.
אז ככה, לפי מה שקורה בפורום ומה שהבנתי הקהילה נופלת ובגדול.
מה צריך בשביל להקים שרת?
1)מתכנת.
2)מנהל ראשי.
3)פורום.
4)שחקנים.
לפי מה שהבנתי יש הכל. אבל מה אין?
1)מתכנת- המוד גנוב, לא סתם אומרים את זה.
2)מנהל ראשי- איפה אתה במצב שהקהילה מתפרקת?
3)פורום- צריך פורום כדי לדון ברולפליי, לא בפרישות, העלבות וקללות.
4)שחקנים- כדי לשחק רולפליי צריך לדעת רולפליי וברולפליי צריך לדעת להפסיד וגם צריך לדעת לא להתעצבן ולגרום לאי נעימות.
קיצור ילדים תתבגרו, תדברו בתרבותיות, לא צריך לקלל. אם יש לכם את הדחף הזה לקלל, צאו לרחוב וקללו את האנשים שאתם מסתובבים איתם(אם יש כאלה), לא בפורום כי זה לא רק חסר משמעות זה גם הופך אתכם למפגרים. כי כמה שלא תקללו ותקללו זה לא יעזור לכם. לא שתלכו לאותו אחד ותורידו לו תראש, נכון? אז תרבות לא תזיק.
אדמינים? אפילו לתקן את הרכב שלכם בפקודה של אדמין זה ממש ממש ממש ממש ממש גרוע כי המשחק הוא הרבה יותר קל לכם ככה. אם אתם רואים שיש בעיה בקהילה אל תחששו לפנות למנהלים בצורה גלויה, זה משחק בסך הכל.
מנהלים ראשים וכו'... מי שאומר פרוטקציות צריך לקבל אשפוז. למה? הקהילה הזאת של אותם אנשים ככה שהם לא ישאלו אפחד אם להביא אדמין למישהו או לתת פקשיין או לקנות תבית הכי טוב בשרת. קחו דוגמא, יש לי חבר בעל רמת רולפליי כמו שלי נגיד ושתינו מצויינים ברולפליי. אותי המנהל מכיר יותר ואת החבר השני הוא לא מכיר בכלל. השרת צריך אדמינים, למי הוא יתן אדמין? ברור שלי כי אותי המנהלים מכירים והם מעדיפים ללכת על מי שהם מכירים. תתרגלו לזה. אבבבבבבבבבבבבבל, מנהל טוב צריך להבדיל בין מישהו שמכירים ובין מישהו שמלקק להם תתחת ומתחנף אליהם.
בסך הכל אני מקווה שקראתם הכל ואם אתם רוצים להוסיף משהו, תרגישו חופשי.

הירשם כדי להגיב לנושא