Satla-Zone
התחברות
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

אשכול: הצעה| איך לקדם תשרת.

Sacramoni Sacramoni מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    מיקי
    קיבל לייק
    0 פעמים

הצעה| איך לקדם תשרת.

רק כדי לומר לכם, אני לא משחק בשרת ואני לא משחק בכללי.

אז ככה, לפי מה שקורה בפורום ומה שהבנתי הקהילה נופלת ובגדול.

מה צריך בשביל להקים שרת?

1)מתכנת.
    2)מנהל ראשי.
    3)פורום.
    4)שחקנים.

לפי מה שהבנתי יש הכל. אבל מה אין?

1)מתכנת- המוד גנוב, לא סתם אומרים את זה.
    2)מנהל ראשי- איפה אתה במצב שהקהילה מתפרקת?
    3)פורום- צריך פורום כדי לדון ברולפליי, לא בפרישות, העלבות וקללות.
    4)שחקנים- כדי לשחק רולפליי צריך לדעת רולפליי וברולפליי צריך לדעת להפסיד וגם צריך לדעת לא להתעצבן ולגרום לאי נעימות.

קיצור ילדים תתבגרו, תדברו בתרבותיות, לא צריך לקלל. אם יש לכם את הדחף הזה לקלל, צאו לרחוב וקללו את האנשים שאתם מסתובבים איתם(אם יש כאלה), לא בפורום כי זה לא רק חסר משמעות זה גם הופך אתכם למפגרים. כי כמה שלא תקללו ותקללו זה לא יעזור לכם. לא שתלכו לאותו אחד ותורידו לו תראש, נכון? אז תרבות לא תזיק.

אדמינים? אפילו לתקן את הרכב שלכם בפקודה של אדמין זה ממש ממש ממש ממש ממש גרוע כי המשחק הוא הרבה יותר קל לכם ככה. אם אתם רואים שיש בעיה בקהילה אל תחששו לפנות למנהלים בצורה גלויה, זה משחק בסך הכל.

מנהלים ראשים וכו'... מי שאומר פרוטקציות צריך לקבל אשפוז. למה? הקהילה הזאת של אותם אנשים ככה שהם לא ישאלו אפחד אם להביא אדמין למישהו או לתת פקשיין או לקנות תבית הכי טוב בשרת. קחו דוגמא, יש לי חבר בעל רמת רולפליי כמו שלי נגיד ושתינו מצויינים ברולפליי. אותי המנהל מכיר יותר ואת החבר השני הוא לא מכיר בכלל. השרת צריך אדמינים, למי הוא יתן אדמין? ברור שלי כי אותי המנהלים מכירים והם מעדיפים ללכת על מי שהם מכירים. תתרגלו לזה. אבבבבבבבבבבבבבל, מנהל טוב צריך להבדיל בין מישהו שמכירים ובין מישהו שמלקק להם תתחת ומתחנף אליהם.

בסך הכל אני מקווה שקראתם הכל ואם אתם רוצים להוסיף משהו, תרגישו חופשי.

הסמל האישי של SanKinG
    SanKinG SanKinG מנותק גורו
    שם פרטי
    אושר
    קיבל לייק
    4 פעמים
    אהבתי אחי, יש לך ראש טוב.

Justin_Tomy Justin_Tomy מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    אופק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יש כה שארו בהתחלה שהמוד מועתק אבל הוא ל-א
    כל אלה ששנאו אותנו בהתחלה.עכשיו הם יגידו ההפך הם נכנסו לשרת וביקשו סליחה כבר

Galan Galan מנותק מתקדם
    שם פרטי
    Gal
    קיבל לייק
    39 פעמים
    המוד לא מועתק. תחפש לי מוד עם העיר LV. כי יש בתים ומלון בעיר כבר ובקרוב גם המשטרה והבית חולים עולים שם.

שכחת מאבייקט - שזה אני פה מאבייקט צריך מאבייקט בשביל שרת גבר

ואני מסכים עם זה שיש מלא ילדים פה שלא יודעים להפסיד RP או לא מקבלים את זה שהורידו אותם משהו (אדמין ,לידר וכו')

כדוגמא:
    אדמין דור - חופר בשכל שאני מחר יורד מאדמין והוא יעלה ויתן לי באן מאז שהדחתי אותו על AP
    כולל חפירות שהוא לא AP (אישר לעצמו שדידות זה לא AP לדעתו/למלא לו ולחברים חיים ולתת כלא אם הפסידו RP) ושאני הAP הכי גדול שיש. הוא אומר מעניין מאיפה יש לי בית ואוטו מסוג Elegy כשאני רמה 7. מעניין מאיפה יש לי 90 אלף לאוטו ו150 לבית ? בוא נחשוב אולי עבדתי ? וואלה מה זה לעבוד דור ? כשאתה רמה 7 אתה למעלה מ80 שעות שזה בוודאי יספיק לבית ואוטו ואפילו לעסק. יש ילדים שעשו מליונים. אתה לדוגמא אשרת לעצמך פעמיים ביום לשדוד תבנק או 24/7 ועשית קופה של למעלה ממליון אז מה אתה מספר לי?
    Antonio_Sintra לידר מוסך (יוסי) - אתמול בערב משתמשים הראו לי תמונות על נונים שהוא מבצע כגון: מכוונים עליו נשק ומאיימים - אם לא תשפר תאוטו תקבל כדור בראש. ההוא אדיש לא אכפת לו שמכוונים עליו רובה ואומר לא אכפת לי יש מצלמות. חבר יקר עבריינים ממזמן היו שמים לך 4 כדורים בראש.
    הורדתי אותו על אותם מספר נונים (גם כיוונו עליו רובה והוא מתחיל לרוץ) מהלידר מוסך ומה הוא עושה תחשבו:

מקלל ומציף בפיאם. אז הוא ספג קיק ואזהרה אחת. אחר כך הוא שולח פי אם למשתמשים ומה אומר? פי אם ללידר מוסך שהוחלט כמחליפו (עדן לא היה עוד אז לא היה אחראי לידרים לכן החלטנו לבחון לבד מי מתאים) בפיאם הוא כתב מספר דברים בינהם: תהנה יא חתיכת אפס וגם: לך תגיד לחבר שלך שיתן לו עוד אזהרה
    הלידר רשם: צולם והוא ענה: שתוק ואז ניגש לריפורטים והצפות בפי אם וקללות אז שוב קיק+אזהרה ואז הוא כנראה הבין שלא בא לו 3 אזהרות ובאן אז הוא הפסיק.

עוד דוגמא לילד שלא מקבל את זה

זה היו 2 ילדים שלא מקבלים הדחה מתפקיד מסויים. אבל הם לא היחידים פה שלא מקבלים הפסד שלהם ב RP או הדחה מתפקיד כלשהו.
    חבל - חלק מהצוות פה מאוד כועס על השחקנים של סטלה והפורום על ההתנהגות המבישה הזו.
    נערך בפעם האחרונה על ידי Galan : 18/12/10 ב 13:33

שם פרטי
    מיקי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תראו, אם הוא מילא תחיים סתם ולא עשה רולפליי של פציעה או הפסדת חיים אז לא רק שהוא לא אמור להיות לידר הוא לא אמור להיות בשרת בכלל כי לרוב אותם אנשים לא אוהבים רולפליי בצורה מלא וומגיע להם באן. ובקשר לאדמינים, איך אדמין יכול להיות אדמין אם אין לו מושג ברולפליי? בחייכם, תיהיו רציינים ותעיפו את אלה שהורסים לכם את השרת ומנצלים את כוחם IC. זה אמור להיות השיקול דעת שלכם.

Galan Galan מנותק מתקדם
    שם פרטי
    Gal
    קיבל לייק
    39 פעמים
    עובדה שדור לא אדמין ואחרי שירד ועשים צ'יטים חטף באן והוא פתח שחקן חדש
    אותו לידר ירד מלידר מוסך ונתתי לו 2 אזהרות על השפה

אנשים פה לא משחקים RP מלא

הסמל האישי של Idan
    Idan Idan מנותק מנהל ראשי
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    575 פעמים
    ילד בן 14 אבל יש שכל, תמשיך בגישה הזאת.

LielJhirad LielJhirad מנותק טירון
    שם פרטי
    ליאל ג'י?
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אחי יש לך ראש גדול אתה מבין וצודק (חוץ מהמוד גם עם הוא גנוב אופק שיפר אותו ברמה נדירה בקושי רואים את זה לא מרגישים)

Galan Galan מנותק מתקדם
    שם פרטי
    Gal
    קיבל לייק
    39 פעמים
    תראו לי מוד של LV+LS בדיוק כמו זה.

הבעיה שילדים לא מקבלים שהם מפסידים אר פי

שם פרטי
    מיקי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Mark_Parker צפה בהודעה
    עובדה שדור לא אדמין ואחרי שירד ועשים צ'יטים חטף באן והוא פתח שחקן חדש
    אותו לידר ירד מלידר מוסך ונתתי לו 2 אזהרות על השפה

אנשים פה לא משחקים RP מלא
    תן לי להבין מה אמרת פה... הוא קיבל באן ופתח שחקן חדש ואיתו הוא משחק עכשיו? אז מה הפואנטה בבאן? קוראים לזה באן אבידינג. אתם חייבים לתת לו באן שוב. הדרך היחדיה שאיתה הוא יכול להוריד תבאן זאת בקשה בפורום וזה שיקול דעת שלכם.

אה כן ושכחתי להוסיף משהו:

בקשר ללידרים של פקשיינים. אז ככה, פקשיינים חוקיים אמורים להיות מנוהלים ע"י אדמינים בלבד. ולמה?
    כי לפעמים יש מצבים שצריך להשתמש בכוחו של אדמין כדי להפוך את הרולפליי ליותר ראיליסטי וטוב. לדוגמא: יש מרדף משטרתי והפושע נכנס בקיר, לא בעמוד, לא בעץ, בקיר בטון. השוטרים צריכים גישה ישירה אל האדמין מכיוון שאנשים מרבים לעשות נונ ארפי עם השוטרים. וכמובן השוטרים עצם אמורים להיות עם רמת רולפליי גבוה מכיוון שלפי העבודה והדרגה שלהם המשחקיות שלהם יותר קלה, נשק הם משיגים בקלות, וסט נגד יריות הם מקבלים בקלות יותר, כסף הם מקבלים הקלות יותר, רולפליי מהנה יותר וזה מה שמגיע לשחקן רולפליי טוב.

יש עוד הרבה דוגמאות כאלה.

בקשר לפקשיינים לא חוקיים, דיי לאפליקשיינים! גוגל טרנסלייט נפוץ בעולם והשקעה באפליקשיין לא מוכיח את רמת הרולפליי של הלידר. ורמת הרולפליי של הלידר היא 10% מהפקשיין. השחקנים בפקשיין אמורים לדעת רולפליי גם כן.

אז מה אני מנסה לומר פה:

פקשיינים חוקיים דורשים אדמין כלידר כדי שהרולפליי יהיה ראיליסטי במלואו.
    פקשיינים לא חוקיים אמורים להתחיל כלא רשמיים כדי לראות את רמת הרולפליי וכעבור זמן מה צוות האדמינים יחליטו מה יהיה. במקרה ופקשיין לא חוקי עושה רולפליי גרוע, פשוט מוחקים אותו, פשוט ככה! אפילו אם הוא לא רשמי.

חברה, אני משחק בסטלה זון עוד מהמוד הראשון מתחילת 2008, ניהלתי כמעט כל פקשיין שהיה קיים, הייתי אדמין הרבה מאוד פעמים! ולמען האמת נקלעתי גם לנסיבות לא נעימות. יש לי גם נסיון משרתיים מחו"ל שאני לא יזכיר את שמם אבל הרוב יודעים איפה. בקיצור אני רק מנסה לעזור ואני מקווה שישמעו בקולי כי זאת האמת לאמיתה שתעזור(אני מקווה) לקהילה לקום שוב!

נושאים דומים

1. הצעה איך לעלות תומך בכללי.
    על ידי X_SniperPro_X בפורום RP משוב ותמיכה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25/08/11, 09:20
  2. הצעה שבניתי למפרט - תגידו לי איך הוא נראה בבקשה
    על ידי avi_y88 בפורום מחשבים - חומרה
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 08/05/09, 20:45
  3. הצעה באנר של הפורום או איך שלא קוראים לזה
    על ידי MotherNature בפורום מה שבראש
    תגובות: 7