טוב אני לא מבין בחרא הזה אבל אחי טס עוד שבוע אז אני קונה WII או XBOX מה המחיר של XBOX בדיוטי הבנתי שווי עולה 200 דולר...
טוב אני לא מבין בחרא הזה אבל אחי טס עוד שבוע אז אני קונה WII או XBOX מה המחיר של XBOX בדיוטי הבנתי שווי עולה 200 דולר...
XBOX עולה כפול 2 בערך מי WII אם לא יותר..
וברור שXBOX ידפוק WII זה כבר ניהיה מעפן.. אין ממש משחקים חוץ מכמה משחקי SPORT טובים
כל השאר חרטא.
אסףף מה קורה אחיי..
וואלה לי יש ps3 פרוץ הכל עובד.. אבל עם אתה שואל wii or xbox רק xbox
אם כבר אתה שואל אז XBOX אבל אני ממליצה על PS3...
ממליץ לך לא זה ולא זה אלה PS3 ואם יש לך כסף אז קנה גם מקרן לזה זה יוצא משהו בנזונה חבר שלי הביא כזה ואתה רואה את המישחק בענק ובאיכות מטורפת אחד החיתיים
עזוב אותך שטויות..
תאמין לי תביא שמן קוקוס עושה תעבודה יופי..
XBOX אין מה לדבר בכלל ,וXboX סלים ד''א הרבה יותר טוב מPS3 ,איכות פול HD ,ועם מסך LED בכלל בשמיים ..
אני בע''ה קונה בקרוב XBOX SLIM עם KINECT החדש .
ד''א rea אני רואה את כול התגובות שלך בפורום אתה פשוט מתנהג כמו ילד בן 3 יחסית לדרגה המכובדת שנתנו לך פה ,אין לך מה לומר תשתוק ותפסיק לכתוב שטויות כאלה .
אסף אח שלי היקר תקנה תוף למשחקים של ב"ש חחחחחחחחחחחח
אוהב אותך אחי תדבר איתי
עזוב אותך WII... חרא של דבר
חח מה אתה מזיין תמוח לבוקס אין בכלל בלו-ריי מה שיש לסוני....
חח המצחקתה אותי עכשיו , שלבוקס יהיהו קסלוסיבים כמו לסוני נדבר ,
סוני רשת בחינם
בבוקס רשת עולה 300 שקל ( כן כן )
סוני = שלט אלחוטי נטען ( + טכנולוגיית SIXAXIS
בוקס שלט שעובד על סוללות AA ( עוד ביזבוז כסף )
ורק שתיהיה בעניינים ל בקוס אין משחקים שהם באיכות יותר טובה מהסוני פשוט עושים משחק לבוקס ועושים לו פורט לסוני ולכן האיכות יורדת ( ולכן אני לא קונה משחקים כאלו )...
עכשיו יוצא MASS EFFECT2 לסוני והוא מתוכנן על טכנולוגית MASS EFECT3 שזה לא הולך להיות בבוקס וכל הילדודס של הבקוס התחילו לבכות על זה.....
ועוד דבר קינקט זה 1000 שקל
אם יש לך כסף לוציא על חרבנה כזו שזה 2500 שקל + 1000 שקל של הקינקט + הכסף של סוללות ה AA + המנוי ללייב עוד 300 שקל
תהנה חחחחחח פראייר....
אני קניתי סוני 3 עם 320 גיגה + 2 משחקים ( שני משחקי רשת ) +קבל HDMI + שלט בלו ריי לסרטים הכללללל 2450
וכמובן שיש לי תמוב אבל את זה קניתי יותר מאוחר
שתיהיה לך שחיטה נעימה
[QUOTE=Stern des Sudens;1222544]חח מה אתה מזיין תמוח לבוקס אין בכלל בלו-ריי מה שיש לסוני....
חח המצחקתה אותי עכשיו , שלבוקס יהיהו קסלוסיבים כמו לסוני נדבר ,
סוני רשת בחינם
בבוקס רשת עולה 300 שקל ( כן כן )
סוני = שלט אלחוטי נטען ( + טכנולוגיית SIXAXIS
בוקס שלט שעובד על סוללות AA ( עוד ביזבוז כסף )
ורק שתיהיה בעניינים ל בקוס אין משחקים שהם באיכות יותר טובה מהסוני פשוט עושים משחק לבוקס ועושים לו פורט לסוני ולכן האיכות יורדת ( ולכן אני לא קונה משחקים כאלו )...
עכשיו יוצא MASS EFFECT2 לסוני והוא מתוכנן על טכנולוגית MASS EFECT3 שזה לא הולך להיות בבוקס וכל הילדודס של הבקוס התחילו לבכות על זה.....
ועוד דבר קינקט זה 1000 שקל
אם יש לך כסף לוציא על חרבנה כזו שזה 2500 שקל + 1000 שקל של הקינקט + הכסף של סוללות ה AA + המנוי ללייב עוד 300 שקל
תהנה חחחחחח פראייר....
אני קניתי סוני 3 עם 320 גיגה + 2 משחקים ( שני משחקי רשת ) +קבל HDMI + שלט בלו ריי לסרטים הכללללל 2450
וכמובן שיש לי תמוב אבל את זה קניתי יותר מאוחר
שתיהיה לך שחיטה נעימה[/QUOTEז
זיינת את השכל
אחי טס עוד שעתיים אמרתי לו WII וזהוא אין לי כח לכל החרא הזה אני ישחק בזה שבוע ככה וזהוא .... וגם סוני וXBOX הבנתי עולים עוד איזה 200-300 דולר יותר....
אלי אח שלי דבר איתי
טעות גבר,
עדיף להשקיע עוד 100 200$ ותהנה פי עשר.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז אתה אומר לי שהמשחקים של סוני הם לא FHD? יחלעחדגיגחדכגחדכגחכ
ורק להמחיש לך למה המשחקים של הסוני ניראים יותר טוב על הסוני......... ולא על הבוקס , נתחיל דיסק בלו ריי עם נפח של עד 50 גיגה = יותר גראפיקה יותר פרטים שאפשר להכניס לעומת ה DVD של הבוקס שלא מגיע בכלל למימדים של הבלוריי ולכן כמות הפרטים שאתה יכול להכניס בפנים היא מוגבלת.....
חוץ מ alan wake כל המשחקים של הבוקס פשוט זוועה , HALO התקלקל....
אמממ רק שתיהיה בעניינים גם אני רציתי בהתחלה XBOX וקניתי סוני
כי כול מה שמייקרוסופט רואה בעיניים זה רק $$$$$$$$$$$$$$
הם יכולים לתת לך רשת בחינם ובמקום זה דורשים 300 שקל...
חח ומה אתה מתלהב מהאווטר הגיי הזה ??
ויש מערכת פארטי במשחקים בסוני מה שאין זה קרוס צאט שזה לא משמעותי...
WTF נמחקה לי התגובה
מה שרציתי להגיד שפליסטיישן קורע את XBOX אבל עדיין בכל זאת XBOX אחלה קונסולה, למי שיש גרושים יכול לקנות וקצת להינות
והילה למישהו בארץ יש בכלל בלו ריי? שמעתי מה זה ייקר, מוכרים 5 דיסקים כל חבילה ויש כונן אחד קורא אחד צורב למחשב.. חח
הבלו ריי שיש בסוני מנגן הכל מהקובץ הזה לקבצים שאתה בכלל לא מכיר.... אני לא קונה סרטים אני מורידה סרטי בלוריי מלאים מהאינטרנט ורואה אותם בסוני דרך המחשב...
הדבר היחידי שאני כן קונה שהוא בלו-ריי הם המשחקים
ועוד דבר שהוא באמת משמעותי לסוני יש אפשרות להריץ סרטי בלווריי בתלת מימד
הילה תגידי איך האיכות של הפיפא לווי זה איכות סבבה ? או שממש גרוע בשביל זה.,
ואת הWII אפשר לפרוץ לבד ?
הוציאו את הקוד החדש גם לווי ותאמת שזה ניראה ממש ילדותי גראפיקה כמו CS 1.6
אני מאמינה שאפשר לפרוץ את הווי לבד יש מדריכים על זה באינטרנט.