טוב נמאס מהשרת כולם פה נונים אף אדמין לא מתייחס אופק אלמוג לא מתייחסים אז נמאס מהשרת עושים לי נונ אני מחזיר נונ זהו נמאס כוס אמק ערס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! במיוחד יוסי כל היום עושה עלי spec S
טוב נמאס מהשרת כולם פה נונים אף אדמין לא מתייחס אופק אלמוג לא מתייחסים אז נמאס מהשרת עושים לי נונ אני מחזיר נונ זהו נמאס כוס אמק ערס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! במיוחד יוסי כל היום עושה עלי spec S
חמוד אומרים לי שאתה עושה BH אז אני עושה עליך spec ותנחש מה? אתה באמת עושה
אז תקבל תכלא ושתוק
אפשר להרגיע רוחות?
לעניין - לפעמים עמוסים כן ומציפים תצ'אט אז לא רואים כי כל אחד ישלח 3 הודעות ב5 שניות ולא ישלח אחת ויחכה שניה.
אופק רוב היום בקובץ פאונו מתכנת את המוד שיהיה לך מוד שכיף לשחק בו. כשאלמוג כאן הוא עוזר תמיד וכנ"ל אלון דניאל בר בטוח עוזרים מכל הלב ומתאמצים.
מייקל ויוסי חדשים ואני לא כ"כ הייתי פה כי היה לי שבועיים עמוסים שלא נגמרו ואני משתדל להיות אז לא יודע איך הם אבל אני מאמין שהם גם עוזרים מכל הלב.
לפעמים חלקנו משחקים קצת אר פי אתה יודע - חלקנו עוזרים ומתמודדים עם הצפה אדירה בצ'אט - וחלקנו עושים למען השרת דברים אחרים כמו אופק שמתכנת, אני מאבייקט, האדמינים בפורום עונים לכם לשאלות משתדלים לעזור כמה שיותר!
אז עכשיו אתה מבין שאנחנו עמוסים ולוקח קצת זמן להגיב? עצה שלי - אם ראית נונ / צ'יטר / האקר או כל דבר אחר צלם באותו רגע שיהיה לך תמונה ותשלח ריפורט. במקרה של צ'יטר תיגש לפורום ותעלה פה תמונה של הצ'יטים ככה שכולם יראו את אחד הצ'יטרים ה"אהובים" שלנו, כנ"ל לגבי קללות והאקים. נונ אפשר גם להעלות כאן לפורום אבל עדיף להעלות לאתר ולשלוח ריפורט שיש לך תמונה על נונ ותאמין לי שנתייחס אלייך מהר מאוד מפני שרוב הריפורטים זה 13 DM או ID 20 BH 5 פעם (הצפה), id 9 bigggggggggg pgg , או נגיד "תעננוווווו" , "תשתגרו" ואתה מבין תפואנטה.
מקווה שקראת והבנת. שיהיה לך יום טוב!
גל לא הבנת מה התלונה שלו????? שאני עושה עליו SPECCCC
ואני תופס אותו עושה BH \ מוד פארקור שמעכשיו אסור!