דיברתי עם אופק לפני שפתחתי את האשכול. אני מחליט לפחות זמנית לפרוש מכאן. אין שום מניע שקשור לצוות הנפלא שהיה לי כאן - אחד אחד מלכים.
תראו זה לא כולם אבל היחס של השחקנים של סטלה זון ממש לא היה לטעמי - נתתי לשחקנים כלא / אזהרות על קללות ורצו ורשמו עליי בפורום שאני AP.כשאני נותן כלא ישר מתחילים להציף תצ'אט / לרוץ לפורום להתלונן לדוגמא היום הייתי בספק משהו הוציא נשק בלי פקודות נתתי כלא הוא ישר קופץ עליי שהוא לא עשה כלום - עשיתם נונ = כלא אז אל תבכו.
בכללי אני מאוד לא אהבתי את השחקנים - לא כולם ככה - אבל אני תקופה מאוד כועס על השחקנים כאן. כשמדיחים אדמין כדוגמת יוסי הוא לא אמור להציף את כל הפורום.
אז למה פרשתי?
שוב - השחקנים פה - הגישה שלהם לא לטעמי למרות שיש פה כמה שדווקא הגישה שלהם טובה
רציתי להשקיע עם אופק מלא כאן במוד ולרוץ אבל נראה לי שבקטע הזה אני לא ממש אתקדם ולא ממש בגלל אופק יותר בגללי או דברים טכניים אחרים...
לגבי מה שהולך בפורום - זה ה"קש ששבר את גב הגמל" שגרם לי לפתוח אשכול זה - אני המון זמן ככה אבל זה השיא - יוסי מודח הוא מציף תפורום בדיבורים נגד השרת. אני פותח מדריכים שאף אחד לא מסתכל בהם חוץ מאלון. אני פותח דיונים על המוד ורק אחד מהם זכה לפעילות למרות שהיו הרבה. פעם הבטחתי שאני אחזור ולא הצלחתי להתחבר נכנסתי וכתבתי פה התנצלות ורק משהו 1 קרא את זה.
אז כשכותבים דברים חיוביים אתם לא מתייחסים וכשזה דברים רעים אתם ישר תקליקו?
וגם הקטע של השחקנים שמדברים על השרת לא אוהב את זה - כל הצ'יטרים האלה שנראה לי הם בקטע של צ'יטים מאשר אר פי.
אז פתחו לכם שרת בשביל צ'יטים אני לא מבין באתם לשחק אר פי או סתם לרוץ ב AB?
ועוד דברים אישיים..
אז תודות:
- אופק - תודה שהאמנת בי והקשבת ובנית. תודה על התקופה הנפלאה שנתת לי להיות כאן. אחלה גבר באמת מאחל לך רק טוב ואתה רק תשתפר ותתכנת כאן מוד קטלני
- אלמוג - מה אני יגיד ? גם גבר גברשיהיה בהצלחה אחשלי - תמשיך בעבודה וההשקעה שלך אחי
- אלון - צריך לפרט? שמנדריק! הילדון השמנמן שכל היום במחשב עוזרה לילדיםאדמין סוס בהצלחה גבר אתה תגיע רחוק ב SAMP חחח
- דניאל - בהצלחה אחשלי שיהיה לך בהצלחה וכל טוב ותפסיק להיות כזה שמןן
- לנס - מייקל - חדש בצוות לא הכרתי אותך יותר מדי אבל גם אתה אחלה גבר תשקיע פה בילדים ואל תתייאש כמוני
- יוסי - לא יודע מה לומר לי לא היה נגדך כלום עד שדיברת לא יפה על אופק והמוד שלו. בהצלחה לך.
שכחתי משהו ? סליחה חבר'ה תגידו אני יוסיף
תודה לכל סטלה-זון שיהיה לכם המון בהצלחה ואולי בעתיד אשקול לחזור לשחק![]()