עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 32

אשכול: כל הסטאטים אופסו + כל הלידרים + כל האדמינים!(מחפשים אדמינים)

Justin_Tomy Justin_Tomy מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    אופק
    קיבל לייק
    0 פעמים

כל הסטאטים אופסו + כל הלידרים + כל האדמינים!(מחפשים אדמינים)

כל הסאטאטים אופסו ! מתחילים את השרת מחדש!
    כל הלידרים פנויים - אתם מוזמנים להגיש.
    כל האדמינים - אופסו ! אנחנו מחפשים אדמינים חדשים!
    תופס ללידר ( בתת פורום כמובן):

OOCly:
    Name:
    Last Name:
    OOC experience:
    Teamspeak + Microphone?
    MG =
    DM =
    PG =
    RK =
    Ck =
    PK =
    BH =
    AP =
    ND =
    BA =
    AB =

ICLy
    Name:
    LastName:
    Phone:
    Id Card:

תופס לאדמין:
    שם + שם משפחהלא חייב שם משפחה):
    האם שאני יהיה אדמין , אני ישקיע?
    כמה זמן אתם פעילים ביום?
    האם ואם אני יודח , אני יתלונן , יקלל ויבכה?

בהצלחה לכולם. כל הסטאטים אופסו השרת יחזור מחר או היום או עוד כמה ימים.
    בנוסף המוד משתפר:
    המערכת מכוניות עולה.
    המד כסף למעלה הוא זז כזה יפה. ככה שכיף לשחק יותר
    אנטי צ'יט מתקדם יותר.
    וכמה הפתעות שתדעו שיפתח השרת!

הסמל האישי של coster conter
    coster conter coster conter מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    ליאור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חזרתי לשרת מחכה שהוא יפתח בנתיים אני עובד על מוד {= כדורגל עד עכשיו לא יצלחתי לתקןם את הבאג שהכדור יוצא }=

John_Lorenzo123 John_Lorenzo123 מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    הילאי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מההה כווולםםםםם אווופסו!!!!!!!!!! אתה יודע שאתה חתיכת ילד מניאק ואני לא מיתבייש להגיד את זה!

האדמינים קרעו את התחת שלהם על התפקיד הזה ואתה מוריד אותם!

שחקנים אחרים חרשו על השעות שלהם בשרת המעפן שלך ועכשיו אתה מוריד אותם ?!!

יאאלה פרשתי Cya.

שרת של פרוטקציות שרת אפס.

Lense Boldwine Lense Boldwine מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שלחתי לך פרטי

הסמל האישי של Mrs_RolePlay
    Mrs_RolePlay Mrs_RolePlay מנותק טירון
    שם פרטי
    שני :D
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שם + שם משפחהלא חייב שם משפחה):שני
    למה אני רוצה להיות אדמין:כדי להשקיע,לעזור,לדאוג לקהילה ויש לי נסיון
    האם שאני יהיה אדמין , אני ישקיע? זאת התשובה
    כמה זמן אתם פעילים ביום?מאז שהשרת יפתח-כל הזמן
    האם ואם אני יודח , אני יתלונן , יקלל ויבכה?לא

shimi_d shimi_d מנותק טירון
    שם פרטי
    שימי
    קיבל לייק
    0 פעמים

תופס לאדמין:
    שם:אלעד
    למה אני רוצה להיות אדמין:
    שלום רב אופק, אני וותיק מאוד מאוד בשרת שלך, לכן אני רוצה להתקבל לאדמין, שמי הקודם היה Tomy_Pierce
    השתנה כיון ל- Kadoma_Yakozuma אני קודם כל מאוד אוהב את השרת הזה, ומכל הבחינות האפשריות!
    פשוט אחד השרתים הטובים!, אבל צריך להשקיע, צריך צוות טוב, לאחרונה היו הרבה טעויות ונונים בשרת.
    אני רוצה להוציא נונים, להפעיל את השרת, ולהתחיל כבר לתפקד אותו, אני שחקן ארפי ממש טוב, אני יודע אנגלית, משחק בהמון שרתים, במיוחד בשרת הזה. עיינתי בפורום, וראיתי שעושים איפוס סטאטים, כמו ההצעה שהצעתי[כנראה שהיא עזרה].
    אני מאוד אוהב את הרעיון, את המוד שאתה מפתח. לכן אני רוצה להיות אדמין, ולפעיל ולחזק יותר את השרת, שיהיה בו כיף לשחק. אני מביא המון חברים לשרת אם לא שמתם לב, תמיד משקיע בפורום, מציע רעיונות, היו לי תפקידים גבוהים בשרת הזה.
    והחלטתי שאני רוצה להיות מועמד לאדמין, כאדמין שלא עושה בשום פנים ואופן פרוטקציות, אני אוהב את השרת, מכבד את הצוות. עכשיו, במידה ואתקבל לאדמין, אני מאמין שאני אוכל לחולל שינו בשרת הזה, שיהיה יותר גדול, מבחינות קהילה,ארפי.
    אני יהיה תמיד פנוי לעזרה, אוהב לעזור, לענות על שאלות, להריץ דיונים בפורום, ולדעת לאיזה יכולות הקהילה מסוגלת.
    כפי שאתה שם לב, אני מדבר בשפה גבוהה, והולמת. אני חושב שאני מאוד מתאים, לכן כדי לבחור בי.
    אני ישפר את הקהילה, אני יהיה תמיד, ואני מדגיש תמיד, יהיה בפורום, יענה על תשובות, כמו שרוב האדמינים שהיו לא עשו.
    אני מבטיח, ומקיים. אני יכול לעזור מאוד מאוד לשרת, מבחינת ארפי, הצעות, ורעיונות ממש מבריקים.
    שישנו מאוד את השרת, שיובילו אותנו לרמת הארפי הגדולה, לקהילה, לשרת.
    אני מאמין שאיתי, ועם צוות טוב אתם תוכלו להגיע רחוק עם השרת, אני מאוד חושב כך, אך ורק אם נשמור על התנאים הבאים:
    1.צוות טוב ופעיל
    2.רמת ארפי גבוהה
    3.להראות בגרות
    הצוות צריך להיות טוב, לכן אני מעמיד את עצמי, רמת ארפי גבוהה, מובן מאליו!
    להראות בגרות, חשוב ביותר, להראות שאנחנו שרת בוגר, ואחראי ביותר.
    אני אשפר את השרת, אני אשנה, אני אשפר אותו, יש לי המון רעיונות במוחי, יכולים לשנות את השרת.
    למה באמת אתה צריך לבחור בי? אתה צריך לבחור בי באמת, בגלל שאני קודם כל משקיע, אני תמיד בעד הצדק, בעד דמוקרטיה ובחירות, שלא יעלו סתם לידרים, בלי אפליקיישן, צריך לעשות את זה בדרך טובה, לעלות אדמינים עם טופס!.
    אני יוסיף לרמת הארפי, אני תמיד מחובר לפורום, כדי לבדוק עניינים, אפליקיישנים וכל הדברים השייכים לכך.
    אני יוכל לשפר את השרת!, אצלי יש דרכי ניהול ממש טובות, למשל קורא שאחד מדווח על נון, אני קודם כל משתגר במצב אדמין דיוטי, מקשיב לשתי הצדדים!.במידה ואחד משקר, אני גורם לו לאמר את האמת, ובהתאם לכך אני אתן את העונש.
    זה מוביל אותי לדבר אחר. יש תופעה בשרת, שלאדמין קוראים : AP,פרוטקציות.
    לא, אם יאמרו לי כך, אני אתעלם, לא יעלב על שטות, לא יקלל!.
    אני יראה את הרמה שלי כאדמין, את הבגרות, ולא העלב שהרמה של השרת תיהיה ירודה!.
    אני מאוד ממליץ לכם לבחור בי כאדמין, אין לכם מה להפסיד, רק להרוויח ממני.
    יש לי המון רעיונות לשיפור השרת, אדמין בוגר, ואחראי ביותר, בכלל לא מתעצבן בקלות, ומראה בגרות מלאה!.
    האם שאני יהיה אדמין , אני ישקיע?:
    שאני יהיה אדמין, כמובן שאני אשקיע, ועוד איך אני אשקיע, אתן את כל כולי, יגלוש בפורום יבדוק אפליקיישנים, תלונות, ותגובות.
    יעזור בשרת, למי שצריך עזרה, וכלל לא יעשה פרוטקציות, אדמין בוגר ואחראי!.
    כמה זמן אתם פעילים ביום?:
    כפי מה שאתה רואה, או יודע, אני פעיל ממש בכל יום בשרת, משקיע, וחורש עליו.
    אני פעיל ביום בערך כ- 6+ שעות בשרת, שזה המון זמן.
    במידה ואני יודח מאדמין, אני בכלל לא יבכה, לא יקלל.
    אני אראה בגרות, ונכונות לאחרים, אני לא אראה, ואבייש את הקהילה.
    אלה אני יוכיח, שנאי יכול לקבל זאת בכבוד, ולהמשיך לשחק כרגיל, אני ממש אוהב את השרת הזה.
    אני לא אתבכיין, לא יקלל, לא יעליב את השרת, לא יספים, לא יפתח אשכולות ספאם בפורום, פשוט הכל יהיה רגיל, מה ששונה, שלא יהיה לי אדמין, אני לא יפיץ שמועות, יקלל את הצוות, את השרתף יפרסם שרתים וכד'.
    אלה, אני רק יעזור לשרת.

English:

Catch Admin:
    Name: Elad
    Why I want to be admin:
    Dear Horizon, I'm very, very senior to your server, so I want to be Admin, the previous name was Tomy_Pierce
    Changed since to Kadoma_Yakozuma I first really like this server, in every way possible!
    Just one of the best servers!, But you have to invest, have a good team, recently had a lot of mistakes witty server.
    I want to get smart, start the server, and begin to function in it already, I'm an actor Murphy really good, I know English, playing a lot of servers, especially on this server. I looked through the forum, and I do reset stats, like the proposal I suggested [apparently it helped].
    I really like the idea, the mod you are developing. So I want to be admin, more activist and strengthen the server, which will have fun playing. I bring lots of friends to serve if you have not noticed, is always an investor forum, offering ideas, I had high positions this server.
    I decided I wanted to be a candidate for admin, admin does not under any circumstances pull, I love the server, and respect the team. Now, if admitted Admin, I believe I can make this change on the server, which will be larger in terms of community, Murphy.
    I will always be available for help, like help, answer questions, run a discussion forum, and know what can the community can.
    As you notice, I'm talking high language, and appropriate. I think I'm very fit, so to choose me.
    I will improve the community, I will always, and I emphasize always, will be the forum, answer the answers, like most of the Administrators were not done.
    I promise, and sustains. I can help very much to serve, for Murphy, suggestions, and ideas just brilliant.
    There really the server, which will lead us to great Harpy level, the community, to serve.
    I believe with me, and with a good team you will be able to go further with the server, I really think so, but only if we maintain the following conditions:
    1. A good team and active
    2. High level of Murphy
    3. To show maturity
    The team should be good, so I put myself, high-level Murphy, Naturally!
    Show maturity and, most important, we show an adult server, the most responsible.
    I Eshpar the server, I'll change, I portion it, I have many ideas in my mind, can change the server.
    Why did you have to choose me? You should choose me really, because I first of all an investor, I'm always in favor of justice, for democracy and freedom, will not just leaders, without Aplyakiishne, should make it a good way, to get Administrators with the form!.
    I will add a level of Murphy, I'm always offline, to see things, Aplyakiishnim and all things belonging to it.
    I can improve the server!, I have really good management methods, such as one reader reports a nun, I first of all becoming customary in Admin Duty, listening to both sides!. If one is lying, I made him tell the truth, and accordingly I will give the punishment.
    This leads me to something else. There is a server, Shladmin call: AP, favoritism.
    No, if I say so, I ignore, not Ilbe the nonsense, do not curse!.
    I see my admin level, the maturity, and insulted the level of the server will be poor!.
    I highly recommend you choose me admin, you have nothing to lose, only gain from me.
    I have lots of ideas for improving server, Admin mature, more responsible, do not get angry easily, and shows full maturity!.
    Can I be admin, I invest?:
    I will be admin, of course I invest, and how I invest, I will give my all, browsed the forum will examine Aplyakiishnim, complaints, and responses.
    Will help the server, for those who need help, and did not make connections, Admin mature and responsible!.
    How long are you active on?:
    As what you see, or know, I'm really active on the server every day, investor, and grove on.
    I am active on about about 6 + hours on the server, it's a long time.
    Will and I will be gone, I complain, curse cry?
    Admin if I will be gone, I do not cry, do not curse.
    I'll show maturity, and willingness to others, I do not see, disgrace the community.
    These I will prove, transformer can accept it with dignity, and continue to play as usual, I really like this server.
    I do not Atabachein, not curse, do not insult the server, not Sfim not spam the forum will open clusters, just everything is normal, what is different, I would not admin, I do not spread rumors, and curse the team, the Ahsratp publish servers etc..
    These, I just help the server.

כפי שאתה רואה אופק, אין לך מה להפסיד, רק להרוויח!
    אני ישפר את השרת, יציע רעיונות, יקשיב לכל אחד, פשוט אין מה להפסיד, אתה תרוויח ובגדול!.

Warn Warn מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    Pro
    קיבל לייק
    0 פעמים
    shlmi_d .. תרגום גוגל לא מתקבל פה

הסמל האישי של yosi2580
    yosi2580 yosi2580 מנותק מתקדם
    שם פרטי
    יוסי
    קיבל לייק
    3 פעמים
    חחחחחחחחחחחחחחחח הרסת אותי, התרגום מגוגל באמת גרוע
    אלק dear horztion

שם פרטי
    שימי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Warn צפה בהודעה
    shlmi_d .. תרגום גוגל לא מתקבל פה

אני יודע תרגמתי מגוגל, לייתר בטחון, נראה לך שאני יכול לרשום טקסט כזה בדקה, לא?.

רק לבקש ואני מתרגם מהמילים שלי..

אני מחכה לתשובה, בסה"כ אני ממש משקיע בשרת!. ורוצה לעזור לו!.

הסמל האישי של yosi2580
    שם פרטי
    יוסי
    קיבל לייק
    3 פעמים
    אתה צריך לדעת אנגלית גם, משהו שאתה לא יודע

שם פרטי
    שימי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי yosi2580 צפה בהודעה
    יוסי, אני יודע אנגלית יותר טוב ממך, עד עכשיו אתה רק מתבכיין, ומקלל.

מה אתה חושב שיצא מזה, מליון דולר? לא!.

תלמד לא להתבכיין, בעיה שלך שעשיתה טעויות.

שם פרטי
    Pro
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מישהו ביקש ממך להגיב?
    ציטוט במקור פורסם על ידי shimi_d צפה בהודעה
    אני יודע תרגמתי מגוגל, לייתר בטחון, נראה לך שאני יכול לרשום טקסט כזה בדקה, לא?.

רק לבקש ואני מתרגם מהמילים שלי..

אני מחכה לתשובה, בסה"כ אני ממש משקיע בשרת!. ורוצה לעזור לו!.
    קיבלת כבר.
    תכתוב באנגלית מלאה.

הסמל האישי של yosi2580
    שם פרטי
    יוסי
    קיבל לייק
    3 פעמים
    למה מי אתה? כאילו אתה קובע משהו

שם פרטי
    Pro
    קיבל לייק
    0 פעמים
    למה מי אתה? כאילו אתה קובע משהו
    עוזר מתכנת, נעים להכיר.

הסמל האישי של yosi2580
    שם פרטי
    יוסי
    קיבל לייק
    3 פעמים
    נעים להכיר, אם אתה חושב שבגלל שאתה עוזר מתכנת אתה גבר אז אתה טועה, כולה כתבתי לו שהוא צריך לדעת אנגלית
    אז תרגע כי אני מנסה להקל עליכם טיפה
    אני רואה שיש לכם עבודה קשה

הסמל האישי של yosi2580
    שם פרטי
    יוסי
    קיבל לייק
    3 פעמים
    שם + שם משפחהלא חייב שם משפחה): Yosi
    למה אני רוצה להיות אדמין: Because i love to help peoples, i know good RP.
    i was admin, and when i was admin the NON RP was stopled because all know that i show everthing.
    האם שאני יהיה אדמין , אני ישקיע? yes.
    כמה זמן אתם פעילים ב יום : 5 hours and sometimes more.
    האם ואם אני יודח , אני יתלונן , יקלל ויבכה? if you i will kicked because a good reason, i will shut up and still play

viko_abotbol viko_abotbol מנותק טירון
    שם פרטי
    ויקו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שם + שם משפחה:ויקו אבוטבול

למה אני רוצה להיות אדמין:קודם כל יש לי הרבה ניסיון עם ילדים אני אחראי בוגר אני יהיה הרבה מאוד פעיל למה יש לי הרבה זמן פנוי ונגיד ישלי תיכולת הזאת להיתמודד עם לחץ הייתי אדמין במלא קהילות אחרות אני לא רוצה להגיד תשם כי אני לא יודע עם זה פירסום בקיצור נגיד עם ילד יצטרך עזרה אני יקדיש לו את כל הזמן שבעולם עד שהבעיה תיפטר ונגיד עם אין לי זמן ואני צריך ללכת אני יקרא לאדמין אחר שיטפל בזה ולא ישאיר אותו פה בבעיה ועם איזה ילד נגיד יקלל אותי אני יברר דבר ראשון למה הוא קילל ומה הסיבה ישלי תאפשרות הזאת להודות בטעויות אפילו עם הם חמורות ביותר הוא נגיד וילד מתחיל לקלל ואני לבד בשרת אני יצלם ויגיד לאדמין רמה גבוה לטפל בזה הוא שאני יתן לו גייל שיפסיק ועם הוא ממשיך כמו שאמרתי מצלם תמונה ומראה לאדמין שיש לו גישות ללוק הוא לבאן

האם שאני יהיה אדמין , אני ישקיע:כן אני ישלי זמן פנוי מ 13:00 עד 22:00 בלילה

כמה זמן אתם פעילים ביום:כמו שאמרתי-13:00 עד 22:00

האם ואם אני יודח , אני יתלונן , יקלל ויבכה:לא אני יקח את זה כמו גבר וישחק וישקיע וינסה לילמוד מהטעויות שעשיתי ולנסות לעלות שוב

SkyPoweR SkyPoweR מנותק טירון
    שם פרטי
    ולדי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    grs
    נערך בפעם האחרונה על ידי SkyPoweR : 07/07/18 ב 14:19

from_start from_start מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    ליר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שם: ליר
    אני מאוד אוהב את השרת הזה, ואני רוצה מאוד להוריד את רמת הנונים. יש לי הרבה ניסיון אנגלית טובה מאוד כמובן RP
    וחוץ מזה אני מאוד רוצה לעזור, לראות איך זה להיות אדמין מקרוב, וללמד את כל מי שלא יודע.
    אני משחק הרבה זמן בשרת. עוד לפני האיפוס, אני משקיע בפורום, בTS ואם אתם רוצים תגובות עליי, אתם תשמעו רק דברים טובים
    אני לא נון, אוליי הייתי כמה ימים בהתחלה כמו כל אחד אבל היום אני יודע בדיוק איך השרת הזה מתנהל, איך הכל קורה, וגם אני פשוט אוהב
    אותו ומאמין בו שגם אם אין אנים עכשיו, יהיו אדמינים טובים, אני אוכל לעשות סדר בשרת. והכי חשוב: להינות

כולם יגידו פה שכן, זה אפילו לא שאלה.
    אני מאוד אשקיע, אני אתחבר לפחות פעם ביום. וגם אני כמו כל מתמודד אחר רוצה להתקבל.
    אני ילמד את מי שלא יודע ויעזור למי שכבר יודע. אנהל הכל בצורה הכי טובה ואהיה נחמד למי צריך.
    אני יודע בדיוק איך להיות קשוח, ואיך להשקיע. לאט לאט ותראו

כמה זמן אתם פעילים ביום?
    עד היום יש ימים שאני פעיל שעה ויש ימים שאני פעיל חמש שעות
    ויש ימים שאני לא פעיל בכלל. מהיום: אני מתחבר כל יום, (בגלל העדכון והאיפוס) אני משחק הרבה, ופעיל בצורה לא רגילה

אם אני יקלל ויבכה כל הקטע הזה הלך. אני יודע טוב מאוד שיהיו עוד הרבה ניסיונות
    ואני יודע טוב מאוד איך לעזור ולתרום לשרת גם בלי קשר.
    אז ממש לא, אני אכבד את מי שיבחר ואם הוא יצרך עזרה אני פנוי.

name: Lir
    why do i want to be an admin?
    I really like this server, and I would really want to decrease the level of non's. i have a lot of
    experience, a great English and of course the best RP.
    I really want to help, to see how is it to be an admin from close, and to teach who don't know yet.
    I play a long time in the server, even before the reset. I am very active in the forum and in the TeamSpeak and if you want to hear good things about me, it will be easy to find.
    I'm not a non, maybe i was one at my first days but today i know exactly how this server runs,
    how everything is being and happening and I just like the server very much and i believe in it, that even if there's no pelayers right now, there will be good admins and i will be able to make order in the server.
    and the most important: to have fun.

עוד מעט ההמשך, אני חייב ללכת
    נערך בפעם האחרונה על ידי from_start : 31/12/10 ב 09:09

שם פרטי
    Pro
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי from_start צפה בהודעה
    שם: ליר
    אני מאוד אוהב את השרת הזה, ואני רוצה מאוד להוריד את רמת הנונים. יש לי הרבה ניסיון אנגלית טובה מאוד כמובן RP
    וחוץ מזה אני מאוד רוצה לעזור, לראות איך זה להיות אדמין מקרוב, וללמד את כל מי שלא יודע.
    אני משחק הרבה זמן בשרת. עוד לפני האיפוס, אני משקיע בפורום, בTS ואם אתם רוצים תגובות עליי, אתם תשמעו רק דברים טובים
    אני לא נון, אוליי הייתי כמה ימים בהתחלה כמו כל אחד אבל היום אני יודע בדיוק איך השרת הזה מתנהל, איך הכל קורה, וגם אני פשוט אוהב
    אותו ומאמין בו שגם אם אין אנים עכשיו, יהיו אדמינים טובים, אני אוכל לעשות סדר בשרת. והכי חשוב: להינות

כולם יגידו פה שכן, זה אפילו לא שאלה.
    אני מאוד אשקיע, אני אתחבר לפחות פעם ביום. וגם אני כמו כל מתמודד אחר רוצה להתקבל.
    אני ילמד את מי שלא יודע ויעזור למי שכבר יודע. אנהל הכל בצורה הכי טובה ואהיה נחמד למי צריך.
    אני יודע בדיוק איך להיות קשוח, ואיך להשקיע. לאט לאט ותראו

כמה זמן אתם פעילים ביום?
    עד היום יש ימים שאני פעיל שעה ויש ימים שאני פעיל חמש שעות
    ויש ימים שאני לא פעיל בכלל. מהיום: אני מתחבר כל יום, (בגלל העדכון והאיפוס) אני משחק הרבה, ופעיל בצורה לא רגילה

אם אני יקלל ויבכה כל הקטע הזה הלך. אני יודע טוב מאוד שיהיו עוד הרבה ניסיונות
    ואני יודע טוב מאוד איך לעזור ולתרום לשרת גם בלי קשר.
    אז ממש לא, אני אכבד את מי שיבחר ואם הוא יצרך עזרה אני פנוי.
    נשמע טוב, שלח הודעה עם זמן שאתה יכול לבוא לבחינה.

ציטוט במקור פורסם על ידי SkyPoweR צפה בהודעה
    שם + שם משפחהלא חייב שם משפחה): ולדי פריאדקו
    מפני שאני יודע ארפי טוב, אני משחק הרבה בשרת, ואני ראיתי את כמות הנונים בשרת, אני רוצה לעזור לשרת הרבה מזמני הפנוי! =]
    האם שאני יהיה אדמין , אני ישקיע? מאוד, אני אהיה 80% מהזמן על אדמין דיוטי, ואנסה להוריד את כמות הנון בשרת!
    כמה זמן אתם פעילים ביום?
    אני פעיל 4-5 שעות ביום חול [ כשיש לימודים ]
    כשאין לימודים אני פעיל משהו כמו 6 - 8 שעות.
    בכלל לא, אני לא אקח ללב, אם הודחתי כנראה יש סיבה לזה, ואני מכבד את הסיבה.

בברכה,
    ולדי. =-]
    אני לא בטוח לגביך, דבר איתי בפרטי.

ציטוט במקור פורסם על ידי viko_abotbol צפה בהודעה
    שם + שם משפחה:ויקו אבוטבול

למה אני רוצה להיות אדמין:קודם כל יש לי הרבה ניסיון עם ילדים אני אחראי בוגר אני יהיה הרבה מאוד פעיל למה יש לי הרבה זמן פנוי ונגיד ישלי תיכולת הזאת להיתמודד עם לחץ הייתי אדמין במלא קהילות אחרות אני לא רוצה להגיד תשם כי אני לא יודע עם זה פירסום בקיצור נגיד עם ילד יצטרך עזרה אני יקדיש לו את כל הזמן שבעולם עד שהבעיה תיפטר ונגיד עם אין לי זמן ואני צריך ללכת אני יקרא לאדמין אחר שיטפל בזה ולא ישאיר אותו פה בבעיה ועם איזה ילד נגיד יקלל אותי אני יברר דבר ראשון למה הוא קילל ומה הסיבה ישלי תאפשרות הזאת להודות בטעויות אפילו עם הם חמורות ביותר הוא נגיד וילד מתחיל לקלל ואני לבד בשרת אני יצלם ויגיד לאדמין רמה גבוה לטפל בזה הוא שאני יתן לו גייל שיפסיק ועם הוא ממשיך כמו שאמרתי מצלם תמונה ומראה לאדמין שיש לו גישות ללוק הוא לבאן

האם שאני יהיה אדמין , אני ישקיע:כן אני ישלי זמן פנוי מ 13:00 עד 22:00 בלילה

כמה זמן אתם פעילים ביום:כמו שאמרתי-13:00 עד 22:00

האם ואם אני יודח , אני יתלונן , יקלל ויבכה:לא אני יקח את זה כמו גבר וישחק וישקיע וינסה לילמוד מהטעויות שעשיתי ולנסות לעלות שוב
    אני רוצה לבחון אותך, שלח לי הודעה פרטית מתי אתה יכול.

שם + שם משפחהלא חייב שם משפחה): Yosi
    למה אני רוצה להיות אדמין: Because i love to help peoples, i know good RP.
    i was admin, and when i was admin the NON RP was stopled because all know that i show everthing.
    האם שאני יהיה אדמין , אני ישקיע? yes.
    כמה זמן אתם פעילים ב יום : 5 hours and sometimes more.
    האם ואם אני יודח , אני יתלונן , יקלל ויבכה? if you i will kicked because a good reason, i will shut up and still play
    אתה לידר משטרה, לידרים לא יכולים להיות גם אדמינים.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. כל האדמינים אופסו חוץ מכמה.
    על ידי Justin_Tomy בפורום RolePlay
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30/12/10, 21:13
  2. כל האדמינים להכנס>רק האדמינים.!!
    על ידי divx בפורום DeathMatch
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03/11/08, 02:37
  3. כל האדמינים חובה כניסה!
    על ידי SlyRaccoon` בפורום DeathMatch