טוב אני יודע שיש עוד מלא מדריכים כאלה אבל חשבתי לעשות אחד ענקי שאני יכלול בו את כל המושגים שאני רק מצליח לחשוב עליהם ברגע זה...אני רק רוצה להדגיש שהמדריך נכתב רק על ידי ולא העתקתי משום מקום אחר...ואם יש טעות אתם תמיד יכולים לתקן אותי בתגובה למדריך
אני ישמח ללמוד מהטעויות של עצמי
המדריך:
DM-ללכת ברחוב ולהתחיל להרביץ/לירות באנשים סתם ככה בלי סיבת RP מוצדקת.
סיבת RP מוצדקת היא למשל: במהלך שוד מישהו ניסה לברוח ובשביל שהוא לא יברח יריתם בו.
MG-לערבב מידע שקיבלתם ב OOC בתוך IC.
למשל: נגיד ואתם רואים מישהו ברחוב ואתם לא מכירים אותו ב IC אבל השם שלו זה נגיד Jhon ואתם אומרים לו ב IC גון מה קורה? כי בעצם השמות שמעל השחקן הם רק OOC
PG-לעשות פעולות שהם לא ריאלסטיות והם לא RP.
למשל: לקפוץ מגג של בניין ולהמשיך ללכת אחרי זה בלי שעשית /crack או שנפצעת.
Admin Duty-דבר ששמתי לב שקורה להרבה אנשים. נגיד ואדמין שהוא במצב דיוטי אתם רואים אותו ברחוב זה כאילו שהוא לא קיים בשבילכם ב IC אתם לא צריכים להתיחס אליו ולא כלום.
למשל: לפעמים קורה שאתם נתקעים באדמין דיוטי.אז נגיד וזה קורה פשוט תמשיכו ב RP כאילו לא ניתקעתם בו.
IC-בתוך השחקן
OOC-מחוץ לשחקן
Non RP Drive-מתי שאתם נוסעים במכונית או באופנוע ונתקעים בדברים למשל בעמודים,קירות ואתם ממשיכים ליסוע כאילו לא קרה כלום. כי בעצם במציאות הייתם נפגעים אם הייתם עושים תאונה.
Fear-נגיד שמישהו מאיים עליכם עם אקדח ואתם משחקים אותה גברים ולא מפחדים בכלל,שזה בעצם אסור בגלל שבמציאות אם מישהו היה מאיים עליכם עם אקדח הייתם עושים כל מה שהוא היה מבקש ממכם.
BA-נגיד וראיתם באג במשחק אז אסור לכם לנצל אותו,אתם צריכים לדווח לאדמין ואם אדמין לא נמצא אז בפורום.
AP-אדמין שמנצל את כוחו לרעה.
למשל: מביא לעצמו כסף.
נגיד וראיתם אדמין כזה תתלוננו למנהל השרת,או מנהל הפורום בשביל שיטפלו בו.
PK-בשביל לעשות PK אתם צריכים רשות מאדמין וגם סיבת RP טובה. מה בעצם אתם עושים בזה? נגיד ומישהו פרש מהמאפיה שלכם והוא יודע על המאפיה שלכם דברים והוא יכול ללכת ולהלשין למשטרה. אז אתם יכולים לעשות לו PK,כלומר לחטוף אותו,ולהרוג אותו ואז הוא יאבד את העבודה שלו והוא יצטרך לשנות שם ואז להתחיל כאילו שחקן מחדש רק עם כסף ועם מכוניות ועם כל הדברים שלו.
יש גם CK-שזה בעצם אותו דבר כמו PK רק שמי שאתם עושים לו את זה עושים לו LOCK לשחקן והוא צריך לפתוח אחד חדש.
RK-נקימת הריגה. נגיד ומישהו הרג אתכם אתם קמים והורגים אותו,או הולכים למשטרה ומלשינים שבעצם ברגע שהוא הרג אתכם הייתם אמורים לשכוח את מי שהרג אתכם ומה שהוא עשה לכם.
למשל: נגיד ומישהו שדד אתכם ואחרי השוד הרג אתכם אסור לכם ללכת למשטרה ולהגיד ששדדו אתכם ואם אתם יודעים את השם שלו אז מי זה. כי בעצם הייתם אמורים לשכוח את מה שהוא עשה לכם.
GTA-לראות מישהו בתוך אוטו ולבוא ולהוציא אותו מתוך האוטו סתם ככה בלי סיבת RP.
BH-לקפוץ בלי הפסקה בשביל להתקדם יותר מהר שזה אסור בגלל שבמציאות לא הייתם עושים דבר כזה.
Gun From Ass-אסור לכם להוציא נשק בלי שעשיתם פקודות /me ו /do בשביל להוציא נשק אתם צריכים לעשות פקודות /me ו /do למשל בשביל דיגל:
/do there is a deagle in the gun pocket
/me take out the deagle from the gun pocket
Gun in public place-אסור לכם להוציא נשק במקום ציבורי כגון משטרה,או תחנת מוניות,או בית חולים. כי במציאות במקומות האלה יש מלא אנשים.
Provoking-אסור לכם לראות שוטרים ולהתגרות בהם או לקלל אותם סתם ככה,כי במציאות אם תראו שוטר ברחוב אתם לא תקללו אותו או תתגרו בו.
DriveBy-אסור לכם לירות עם רובה מתוך אופנוע. ואם אתם בתוך אוטו מותר לכם לירות ממנו רק אם אתם הנוסעים ולא מי שנוהג.
סיום המדריך:
טוב אני שמח שתהנו מהמדריך וילדים שחדשים ב RP ילמדו ממנו.
קרדיט לי על כל המדריך לקח לי איזה שעה... ויש לכם פה 19 מושגים אז תהנו!! ;]