אהלן,
זה סוג של מדריך לעומת שזה בכלל לא, זה כללי התנהגות אנושיים בסיסים.
אני מחלק את האשכול לכמה תחומים.
תכונות השחקנים
כל שחקן שנרשם לשרת מקווה להיות מקובל בו ואף בעתיד לעלות בסולם הדרגות. יש כאלה שבשביל תפקיד עושים שטויות ממש ויש כאלה שממש משקיעים את כל נפשם בשביל זה ומגיע להם.
תכונות בסיסיות
כל שחקן שנרשם לשרת, לא משנה מאיזה עדה ומין - הוא בן אדם שווה.
מה זה אומר? שאין הבדל בין שחקן רגיל לאדמין [לא מבחינת הגישות]. יש כאלה שמנצלים את זה וחושבים שהאדמינים הם אלוהים ומותר להם לקלל ולעשות מה שבא להם כי להם יש גישות, ואז אתם השחקנים באים ובוכים בפורום ואדמינים החשובים משקרים, כמו שקרה עם ניצן, אך ראיתם בסוף מה קרה.
אז אחרי שמטפלים במעשה שקרה לכם, אתה נכנסים לשרת ומשחקים ואז פתאום בגלל שנתנו לך הרחקה אתם מתנהגים בצורה צבועה ומאיימים שתעברו לקהילה אחרת, אתם חושבים שזה מעניין בכלל את הבעלים? בכלל לא. עוד שחקן ש'לא שווה ברמה שלהם' עף מהשרת.
כלאנים ואירגונים
אתם השחקנים רגילים להתייחס לכלאן ועל אירגון [קרו,גאנג] כאל גוף שבו שאתם מדברים בצ'אט כלאן וגוף שיש לו מקום שממנו אפשר לקחת כלי רכב ונשקים [מפקדה], אך לפי המצב כיום זה נראה ממש לא ככה. כל שני וחמישי שחקנים בוגדים בכלאנים שהיו בהם [שלא יצפו שיגידו להם בוגדים] ועוברים לכלאן אחר כי הציעו להם שמה שוחד או תפקיד או משהו בסגנון, זה ממש תכונה רעה ובגלל זה הרבה כלאנים התפרקו [כגון NrD, שרוב חבריו עברו לכלאן שהיה ScE].
לדעתי, אתם צריכים להתייחס לכלאנים כאל כמו המשפחה השנייה שלכם, ולתת לשחקנים את הכבוד כאילו הם אחים שלכם, כי זה הגוף שדואג לכם למכוניות, לנשקים ולהגנה תמידית, ואף מוסיף לכם כבוד בשרת כחבר מחלק מכלאן שקיבל אישור על ידי צוות ההנהלה!
אז אם תעשו ככה ותשנו את חשיבתכם בנושא זה, יופסקו הבגידות והעבירות מכלאן לכלאן וזה כבר יהיה יותר רגוע עניין הכלאנים וה'בגידות'.
תכונות נוספות שלא ציינתי בהרחבה
יש עוד תכונות נוספות שאני לא אוהב אצל שחקנים, והם כמובן תכונת השקר. שחקנים משקרים במובן המילה בשלל סיטואציות בשביל לקבל את המגיע להם ולכן לדעתי השקרים צריכים להיפסק כי גם אם תגידו את האמת לא יקרה לכם כלום, כי יש לכם מזל שהבעלים רחמן ונותן צ'אנסים נוספים לכל שחקן.
לדוגמא, תסתכלו אותי: אני הודתי שהשתמשתי בצ'יטים אך בפעמים שלא השתמשתי הבאתי הוכחות והבאן ירד, כך אתם צריכים לנהוג - בדרך היושר.
מקווה שתלמדו מהמדריכון הזה הרבה דברים בנוגע לתכונות שלכם בשרת, ושתלמדו להיות קצת בני אדם ולא בהמות שמקללות ובעלות התכונות הרעות שציינתי.