שם הקרו המלא : Help Tests
תאג הקרו : [H]
במה הקרו יעסוק : קרו זה יעסוק בעזרה בטסטים לקרויים או לקלאנים כלומר , אני טסטר לקרו B והמון אנשים נכשלים בו מכוון שיש חלק די קשה בטסט , והם מבקשים ממני עזרה ואני אומר שאסור לי כי אסור לחשוף טסטים , אז אני מבקש שאם מבקשים ממני עזרה אני יאמר בסדר אבל אני לא יראה את הטסט אלא יעשה להם מין תרגול כזה , ולגבי הקלאנים אם מישהו לא מצליח לעבור אני / כל טסטר בקרו יאמן אותו .
שם בשרת : TpLink
זמן בשרת בערך : חצי שנה .
רמה בשרת (סטאט) : 6
הסבר קטן על הקרו ולמה מגיע לי לפתוח את הקרו : אוקי ,הקרו יעסוק בעיקר בעזרה לאנשים בטסטים , מגיע לי לפתוח את הקרו לדעתי בגלל שלדעתי צריך לעזור לאנשים בשרת וזה לא קשור לקבוצת התמיכה כי הם עוזרים במוד , מציעים כסף , אם הם לא יודעים פקודה , לדעתי צריך שיהיה חבורה של אנשים שיעזרו גם בקרווים ובקלאנים .
אני יודע שאין עוד קטגוריה אבל החלטתי להוסיף :
איך יערכו הטסטים : הטסטים יערכו בכך שהמי שרוצה להכנס לקרו הוא בעצם נכנס ישר לטסטר , זאת אומרת הוא פותח גאנג - [Gang Create [Name/ ומוסיף את הלידר לגאנג ואת האיש שצריך עזרה , אם הלידר רואה שהטסטר מסביר טוב את הבעיה ואת הפתרון הוא מעביר אותו . אין בעצם עוד טסטים בקרו אלא רק להכנס לקרו וללידר המייסד יחליט אם להעלות או לא לפי הרצינות בשרת , כמובן רק אם תאשרו .
תודה מראש , גם אם הקרו לא יפתח אני אכבד את דעתכם .