מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אשכול: תלונה על שחקן

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים

תלונה על שחקן

* שם פרטי: יואב.
    * ניק בשרת: Yo4v.
    * התלונה:
    שלום לכם,
    באשכול זה אני רוצה להתלונן על השחקן Sa[M]uR אשר מנסה לפגוע בי בכל דרך אפשרית.
    ניתן דוגמא למה שקרה אתמול:
    אני הייתי בדיאם, והשחקן כתב שיש לו סקינים חדשים של כמה מכוניות, אז כתבתי לו תתחדש, אז הוא כתב לי מי שאל אותך, מישהו דיבר עליך? אז למה הוא כתב את זה?
    דוגמא למה שהיום:
    השחקן חושב שהפלתי אותו והוא טועה בגדול, כי לא הייתי אחראי לניהול GsT אלא nike, והוא הטיח את כל האשמה עלי ללא ביסוס ואף התעלם ממני למרות שאני לידר אצלו בקרו.
    אז היום רציתי לתכנן פעילות קרו, ושאלתי את עמית בפרטי שהתחברתי בשביל להתחיל לשיחה בנוגע לפעילות, כתבתי לו 'מה קורה?', הוא ענה 'מה אתה רוצה?' בקול תוקפני. אז אמרתי לו 'מה יש לך אחי?' והוא התחיל להגיד כל מיני דברים וכתוצאה מכך חסמתי אותו שיפסיק לעצבן אותי. אז הוא התחיל לפתוח את העניין בצ'אט ואחת ההודעות שהופיעו בצ'אט מופיעות בתמונה שלמטה, אשר הוא בעצמו קרא לי ילד עלוב ומסכן, ושאני לא אומר דברים נכונים למרות שכבר היו עשרות מקרים שבהם התלוננתי ויצאתי זכאי, למה שהפעם אשקר? בשביל זה יצאתי מהכלאן שהכי אהבתי [TaC]? בגלל ילד אחד שלא רוצה לדבר איתי ושאני שואל אותו את הדבר הפשוט ביותר בעולם הוא מתעלם, אבל אני לא מדבר פה על דיבור, אלא על הקללות שהוא קילל.
    מקווה שתטפלו בו בהתאם,
    שבוע טוב - יואב.
    * הניק של השחקן: Sa[M]uR.
    תמונה:
    הערות: אין.

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים
    הקפצה, ואם אתם רוצים שאני יגיב על מה שSa[M]uR כתב אז בבקשה:
    דבר ראשון - אני עיצבנתי אותך? אין לך כוח עלי? למה פירסמת בצ'אט של הכלאן שיש לך סקינים חדשים, למה אתה מצפה שלא יגידו לך תתחדש? איזה שחקנים בדיוק פתחתי? למה אתה מטיח את האשמה עלי ללא ביסוס.
    דבר שני - חסמתי אותך בפרטי כי לא רציתי להגיע לריב איתך, אבל מה לעשות שפתחת את זה בצ'אט הציבורי במקום להגיד 'יואב תוריד חסימה' או משהו בסגנון אלא ישר עם קללות כמו ילד זבל עלוב ומסכן.
    הערות - אתה תעשה כל דבר כדי להפליל אחרים גם אם זה לא קשור אליהם.
    למה אתה חושב שאני ינסה להפליל כל אחד? אני מפליל רק מי שמנסה לפגוע בי או בכבוד שלי בשרת.
    ובנוסף, העירעור שלך ללא הוכחות ככה שאתה לא יכול להטיח בי דברים ללא שום ביסוס והוכחות מוצקות.

נושאים דומים

1. תלונה| תלונה על שחקן
    על ידי shimi_d בפורום RP משוב ותמיכה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27/11/10, 20:01
  2. תלונה על שחקן
    על ידי KingDrfits! בפורום DeathMatch
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 24/01/09, 19:12
  3. תלונה על מישהו....
    על ידי OmriH בפורום משוב ותמיכה
    תגובות: 8