למישהו קרוב אליכם שיש לו ריח גוף לא נעים, כמובן בלי לפגוע בו? יש לי ידיד כזה שאני חולה עליו אבל הוא מזיע באופן רציני וזה די מורגש ומפריע )-:
למישהו קרוב אליכם שיש לו ריח גוף לא נעים, כמובן בלי לפגוע בו? יש לי ידיד כזה שאני חולה עליו אבל הוא מזיע באופן רציני וזה די מורגש ומפריע )-:
גם לי יש ידיד כזה DUDE
לא הבנתי זה בן או בת?
עם זה בן זה פשוט תגידי לו אחי יש המצא כזו דורדורנט הוא יבין לבד
עם זה בת זה מסובך נגיד אתם ליד אנשים תעשי כזה מה זה הריח המסריח הזה וכאלה היא תבין בסוף חח
חסר דרכים להגיד? אבל לי אישית יש בעיה עם אנשים שיש להם בעיות שיניים ויוצא להם ריח חריף מהפה... כי פה משחת שניים לא תעזור זה שן רקובה
כמה את קרובה אליו? לדעתי פשוט תגידי ישירות, אבל בלי לעשות מזה ביג דיל. למשל לרחרח אותו בצחוק כזה ולהגיד "וואי, אתה ואחשלי אותו ריח בול. גברים תמיד מסריחים יותר" וככה את גם מפרגנת לגבריות שלו על הדרך שלא ייעלב. וכמובן אפשר להביא לו ליומולדת או אירוע אחר מוצרי טיפוח לגבר עם דאודורנט לגברים בפנים, יש למשל עכשיו דאודורנט לגברים רייט גארד שאחי משתמש בו וממש מרוצה ממנו, בקיצור לעשות זה מנומס ונחמד ולא כאילו זה סוף העולם, כי זה באמת לא. בהצלחה
תגידי לו ...שמע בתור ידידה שלך אני אומרת לך שאתה מריח לא משהו :S אל תיעלב אל תיקח את זה אישית זה לטובתך.... תאמיני לי הוא יבין