pro freg movie
welcome to last year
http://www.youtube.com/watch?v=oFTm5wKmzyg
talm and kalabokk pidaras gadolim ve gam matan fag maatikanim lows ani limadti othem akol u med pro? lama ata lo yahol lavor ahshav et 1200 ki ata fag ve ani gever ahusharmuta anashim roim oti ba spec ve omrim wow yesh lo secrets of gameplay ve hu gam nira tov ve gever ahusharmuta alway hu aya aba sheli
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 25/04/11 ב 13:56
קחו תראו משהו יותר יפה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אדי אני מכיר את זה שכחתי לשתף
הבן דדיה הבא
i raped ur sister xprt again and again
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 27/04/11 ב 14:20
אדי להגיד לך את האמת אתה שחקן פשוט נוב אבל אני לא יגיד שאתה לא מבין באמת אם כלאנים בCOD4 היו כמו קבוצת כדורגל לך מתאים להיות manager כזה בkillspec שמכוון את הקוצה לטופ 10.
ata lo yodeashit alay kore li noob ata ve tal. ani lo ba rama shelahem ve lahen atemtamid aitem jelly atem stam mad bcoz i tryed to make u better and u werent in standarts and i slapped u with my cock a couple of times and u cry
ani nimza be rama aheret shel skill ahi ha ramot shel supermanim ve ha masterim zot ha rama sheli ve ata ve tal rak yeholim lehatik et ze likro leazmam terminatorim ve masterim lihvodi
ani ze yeshu ani oleh al maim
yesh li od male shemot my lan nickname would have been leetard because it consists of the word leet and last 3 letters of my name aduARD that makes me leetard an it looks as if i'm a retard but no im really a spiritual ninja warrior and i shoot lightning bolts into noobs ass
אבל דוגרי בוא אני יסביר לך משהו על סקיל אחי ועל נובים
אתה מטומטם וטל מטומטם ומתן אישה מטומטמת. אני לא רואה אותכם לא באיים ולא בטכניקה ולא בטקטיקה ולא בקפיצות פשוט בכל האספקטים אני יותר טוב ממכם. לימדתי אתכם הכל ה-כ-ל למדתם ממני עדיין יש לי דמואים מ98 אתם עדיין משחקים באותה צורה אני עם ברוכים מנצח אותכם אני עושה לכם אנטיסטראט בשניות אני יודע איפה אתם תהיו ולא נזכיר תעובדה שבכלל אי אפשר לדעת אם אתם צ'יטרים או לא (עם הסקילבוסט שעברתם אז) ואתם עדיין נובים וזה לא משנה אם כן או לא כי כמו שאני תמיד אומר וולהאק זה לא בשמיים. אני שולט במימד הרוחני אחי אתם ילדודס מטומטמים פאנבוים של KATHA הלוחם.
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 27/04/11 ב 15:25
חחחחחחחח אדי אתה מלך.
נכון אם תקרא מה שכתבתי תבין שאני הסכמתי איתך שטוב ללמוד ממך אבל אתה עצמך כשחקן יותר גרוע מeverpever עם איימבוט של סקינים וספידהאק של קונטרסטרייק.
ומה לעשות אתה הכי טוב אבל סתכל על הצד השלילי פה, אתה הבן אדם המסכן שמחר נפתר מזקנה ועוד מתווכח עם נערים
כמו שמתן היה נוהג להגיד : ONLY HELF
נערך בפעם האחרונה על ידי kalabojKE : 27/04/11 ב 15:34
ולגבי זה שמתאים לי להיות מנג'ר וזה זה חשבתי על זה אחי אבל אני אוהב לשחק גם, אני הייתי מוכן לקחת קבוצה לאמן אותם וזה בלי לשחק אבל פה זה לא מולטי תן לעשות מיקסים לעשות כיף צחוקים אתם ילדים מושפעים הכל מקנאה אני לא מבין למה דווקא אצלנו רואים בקוד 4 רק את הצד של הרשע אתם לא מבינים פשוט במשחקים אחרים מה זה כבוד. כולכם טרולים לא מוצלחים שמים רגליים אחד לשני ואני עדיין לא יכול להשתחרר מזה שאמרת שאני נוב יש לי גם דמואים מהפעם האחרונה ששיחקנו אני בן זונה אם אחד מקצועי שיודע עניין יראה הדמואים לא יגיד שחצי++ מהראונדים בזכותי משנה או לא משנה הסקור. אתם כנראה לא זכרתם תמשפטים שלי הסקור לא כזה משנה אחי אם לוקח קלאצ'ים עושה אסיסטים וזה אבל תמיד חשוב שיהיה סקור חיובי ולא הייתי בוטן סקור אפילו פעם אחת לא זוכר מי היה אבל לא אני בקיצור תקראו הכל תראו איזה מגניב אני
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 27/04/11 ב 15:44
כמו שאמרתי שיילן היית מת שאני יכוון אתכם כולכם נקבות שעושות פיפי מול המראה. אני לא יודע מה זה אומר אבל זה נכון.
אדי אתה צודק!
kalabok talm matan
3 בוטים שלא יודעים לשחק
NIR_ teach me
chii gam pidaras
אדי אני מסכים 80% ממה שאמרת לגבי סקור או קלאטצ'ים. מספיק שתעשה את שלך ואבל לא עשית את שלך זאת הבעיה. אם הכל היה כמו שאמרת עכשיו everpever היה באליפויות עם TCM בכל רחבי אירופה.