Satla-Zone
התחברות
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2
Like Tree2לייקים
  • 2 הודעה על ידי _PeretZ_

אשכול: על שחר שמנסה לדפוק אותי, שהוא בעצמו עושה את אותו הדבר

_PeretZ_ _PeretZ_ מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    60 פעמים

על שחר שמנסה לדפוק אותי, שהוא בעצמו עושה את אותו הדבר

אני לא יכול להגיב שם להגנתי אז אני יגיב פה -

מעבר לכך שזה שרת ביתי ובשום שרת אחר לא ראיתי שאסור לדבר על שרתים ביתיים, לא פרסמתי תאייפי, סתם שאלתי מי בא לו לבוא [מי שהיה מסכים הייתי מדבר איתו בסקייפ - וככה תמיר מרשה לי ! אז אני לא רואה בזה משהו אסור, לא תכננתי ולא הייתי מעז בחיים לפרסם אצלכם אייפי]

הוא בעצמו, בניגוד לבקשתי כשסטלה היה סגור חילק תאייפי לכל סטלה, איך הוא מנסה לשחק אותה קדוש שהוא בעצמו עשה אותו דבר? ומעבר לכך האדמינים שאוסרים עליי בכלל לדבר על זה, כל היום באים לי לשרת ומבקשים ממני לפתוח אותו ואני גם לרוב מסרב כי אני מעדיף שישחקו יחד איתי בסטלה, אז מה אני אשם ששאלתי כולה מי רוצה לבוא לשרת שניה? לא באתי לקחת לכם אף אחד, כל מי שבא אליי גם חזר, זה שעה שאין אנשים ומשעמם שם, אז אצלי יש לנו גישות אדמין לשחק קצת ושיכנסו כולם לסטלה הם חוזרים [וגם אני בין היתר]

עריכה:

ד"א לגביי הקללות - לא ראיתי שהוא צילם תקללות של עצמו.. לדעת להשקיע ולעלות תמונות יפות שלי מדבר בצ'ט זה יפה, אבל מה עם התגובות שלו? לא נראה לכם הגיוני שהוא לא הגיב לכל זה ודיברתי לעצמי נכון? אתם מוזמנים להיכנס ללוגו לבדוק מה הוא אמר.
    נערך בפעם האחרונה על ידי _PeretZ_ : 21/05/11 ב 13:14
    _PoMPa_ ו-orenv2 אוהבים את זה.

eXploade eXploade מנותק עתיק
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    320 פעמים
    שרת ביתי או לא שרת ביתי, אתה אמרת להם לבוא לשרת שלך אני רוצה לראות אותך מעיז להגיד את זה לידי כי אתה יודע שהייתי נותן לך באן.
    בקיצור אתה תטופל .

נושאים דומים

1. תלונה| באן על מגה Jump גל חושב שהוא "חכם"
    על ידי outlaw בפורום משוב, הורדת באנים והחזרת סטאט
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03/01/10, 13:39
  2. סרטון / מתיחה על שחר חסון
    על ידי J.Wilshere בפורום בדיחות, הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15/07/09, 02:17
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 12/07/08, 02:07