מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

אשכול: טופס הורדת באן + תלונה על אדמין

_PeretZ_ _PeretZ_ מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    60 פעמים

טופס הורדת באן + תלונה על אדמין

* שם פרטי - [שמכם הפרטי] טל
    * שם בשרת - [השם שלכם בשרת שאיתו קיבלתם באן] (PaX)tal_peretz
    * שם האדמין שנתן את הבאן - [הכינוי של האדמין שנתן את הבאן]תמיר אקספלוד
    * תמונה - [נכנסים לשרת אחרי הבאן ועושים F8 כדי לצלם. מומלץ לעלות את התמונות לפה]

* הטענה שלכם - באמת שאני לא מבין למה זה מגיע לי באן תמידי, אני מבין אם זה לכמה ימים, אבל תמידי? בחיים שלי לא פרסמתי אייפי או עשיתי רע לשרת הזה, להפך אני משחק המון פעיל בקלאנים עושה פעילויות, על טעות קטנה ששאלתי "מי רוצה לבוא לשרת הביתי שלי" שהכוונה שלי הייתה למי שיש תאייפי כבר, לא תכננתי לפרסם אותו ........... אני מבין שזה לא פעם ראשונה ולכן צריך באן, אבל תמידי? אני מבקש לערער על העונש.

מעבר לכך האדמין שלכם הבטיח לי שזה יהיה ליום, לא שציפיתי למשהו אחר אבל קיבלתי באן תמידי.

זה מאוד מאכזב אני פעיל מאוד בשרת שלכם שיחקתי בו אין סוף שעות, אני מכיר את כולם, זה השרת היחידי שאני אוהב ואם אני לא ישחק אצלכם אז אני לא ישחק בשום שרת אחר, אני ממש מקווה שתפחיתו לי בעונש.

ותודה ושבת שלום, ואני מצפה שתמיר שהתלונה עליו לא ינעל את הנושא.

הסמל האישי של RapeJoiNt
    RapeJoiNt RapeJoiNt מנותק מפקח
    שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    580 פעמים
    לגבי הבאן זה כבר תמיר יחליט אם להוריד או לא, אבל גם אם כן זה יהיה עוד לפחות כמה ימים.
    לגבי התלונה עליו, על מה בדיוק אתה מתלונן, על זה שפירסמת אבל לא פירסמת אייפי וקיבלת על זה באן? על שאמרת לבוא ל"כולה שרת ביתי"? שרת ביתי או לא, הוא ייקח מאיתנו שחקנים אם באים לשם, אז מה אם זה לא קהילה בפני עצמה?
    תמיר, דבר איתו רק על הבאן.

שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    60 פעמים
    התלונה שלי לגביו שהוא אמר לי שאני יקבל ליום ונכנסתי וקיבלתי תמידי.

לגביי הבאן - אני מבין שמגיע לי באן, אבל לא עשיתי מעשה כל כךךךךךך נורא שמגיע לי תמידי, אתה לא חושב ככה אלון? לא פרסמתי אייפי בחיים, כולה אמרתי לבוא לשרת הביתי שלי לשחק קצת ואחריי זה לחזור לסטלה [שגם בזה אני לא מבין מה רע, תמיר בעצמו היה אצלי עשרות פעמים, שחר שהתלונן עליי היה והביא איתו עוד איזה 20 איש שלא ביקשתי בכלל], העובדה שזה שרת ביתי ולא קהילה גם אמורה להקל במקרה הזה.

הסמל האישי של RapeJoiNt
    RapeJoiNt RapeJoiNt מנותק מפקח
    שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    580 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי tal_peretz צפה בהודעה
    התלונה שלי לגביו שהוא אמר לי שאני יקבל ליום ונכנסתי וקיבלתי תמידי.

לגביי הבאן - אני מבין שמגיע לי באן, אבל לא עשיתי מעשה כל כךךךךךך נורא שמגיע לי תמידי, אתה לא חושב ככה אלון? לא פרסמתי אייפי בחיים, כולה אמרתי לבוא לשרת הביתי שלי לשחק קצת ואחריי זה לחזור לסטלה [שגם בזה אני לא מבין מה רע, תמיר בעצמו היה אצלי עשרות פעמים, שחר שהתלונן עליי היה והביא איתו עוד איזה 20 איש שלא ביקשתי בכלל], העובדה שזה שרת ביתי ולא קהילה גם אמורה להקל במקרה הזה.
    מה התלונה פה? שהוא אמר שייתן לך ליום? הוא אמר את זה בשביל שלא תפחד ותיכנס, מן שיטה כזאת, והיום עם כל התלונות של שחר למה שזה יישאר רק ליום עם מה שעשית?

eXploade eXploade מנותק עתיק
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    320 פעמים
    עשרות פעמים חחח הייתי אצלך פעם אחת כי חפרת לי לראות את המערכות שלך המפוצצות באגים,
    טוב בוא נסכם את זה אחת ולתמיד,
    אתה קיבלת יותר מ4 באנים אפילו יותר אתה שברת פה שיאים שאני לא מבין איך הייתי כל כך סלחן, אני מחכה שאחד הראשיים יתחבר שתקבל באן רקון,
    כי אתה וסטלה זון סיימתם .

יש לך להגיד מילות פרידה או אפשר לנעול ?

שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    60 פעמים
    פעם אחת? נכנסת הרבה יותר מפעם אחת, הרבה יותר, שמע אני לא רוצה לרעתך תמיר, אין לי מושג למה אתה עצבני עליי שאתה ככה כועס עליי, ואני לא מאמין שבגלל זה אתה כועס עליי זה עמוק יותר מזה ולי אישית אין מושג מה עשיתי לך, אבל ברור לי שאתה מדבר ממניעים אישיים.
    ומה המניעה של שחר שאני יקבל באן שהוא מתחיל לחלק פה לייקים ולפתוח עליי נושאים אני גם לא יודע.. מה שקורה כאן לא ברור לי בכלל ..

ואתה עוד אומר שאתה מקווה שאני יקבל באן רקון, אפשר לחשוב מה עשיתי רע לסטלה? בחיים שלי לא עשיתי רע לסטלה, גם המקרה הזה לא נראה לי שביצעתי לה בסך הכל משהו רע, אני כל הזמן משקיע בשרת שלכם לא מבין למה יחס כזה מגיע לי, לא ביקשתי כלום, רק רוצה לשחק כמו שחקן רגיל בשרת, למה זה בקשה מוגזמת כל כך?

אלון, תתמקד בבקשה בעניין הבאן ולא בתלונה בתמיר היא פחות חשובה לי, לא באמת חשבתי שהוא יתן לי באן ליום.. נכנסתי כי רציתי להתחיל לפחות את הזמן של הבאן.. תיארתי לעצמי שהוא יגמר מתי שהוא, אבל תמידי? באמת שזה הגזמה.

והייתי בבאן מהסיבה הזאתי פעמיים, לא 4.
    נערך בפעם האחרונה על ידי _PeretZ_ : 21/05/11 ב 17:43

eXploade eXploade מנותק עתיק
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    320 פעמים
    אז רבאק, אחרי פעמים שניסית לגנוב ואתה התחננת אלי שאני יוריד תבאן ותמיד ירד לך הבאן כמה ימים לפני / יום לפני, אני מפסיק לוותר,
    ואתה לא תהיה יותר בשרת, יש לך שרת אתה מוזמן לשחק שם.

נעול.

נושאים דומים

1. הורדת באן בטימספיק+תלונה על אדמין
    על ידי Eran בפורום משוב, הורדת באנים והחזרת סטאט
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 07/07/11, 19:32
  2. תלונה על ניהול הטימספיק + טופס הורדת באן ..
    על ידי _MazgaN_ בפורום משוב, הורדת באנים והחזרת סטאט
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 17/06/11, 16:56
  3. תלונה על אדמין Grany_Arigun \ הורדת באן
    על ידי Elinor_Levi בפורום RP משוב ותמיכה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18/12/09, 20:38
  4. הורדת באן| + תלונה על אדמין !
    על ידי KingDrfits! בפורום משוב, הורדת באנים והחזרת סטאט
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27/02/09, 14:11
  5. טופס|הורדת באן ממש לא מוצדקת+תלונה על אדמין