-
dimja
סוף סוף מצאת פתרון לזה שאתה low.
רק חבל שהדרך היא האקים.
ואל תגיד שלא כי כל מי שהיה מיקודם בשרת יודע.
רק רציתי שכולם ידעו...
-
-
מסתבר שהוא כזה אפס שאף אחד אפילו לא מכיר אותו.
והוא עוד קרא לי האקר חחחחח
נערך בפעם האחרונה על ידי domo2k : 05/07/11 ב 01:52
-
אחי אני מבין שגילית שהוא האקר אבל זה המקום לפתוח את זה?
אתה יכול או לדווח עליו בפרטי לאחד האדמינים או לומר לו בפרטי שיוריד את זה..
-
תומר, אתה פשוט ממשיך.
מי שנתפס עם האקים הוא לא מסכן שיעשו לו ועדת תמיכה, הוא בן זונה לוזר וכולם צריכים לדעת שהוא עם האקים, קצת שכל בבקשה
-
אחי אתה צודק לגמרי באמת שאתה צודק במקרה הזה אבל אתה בטוח שזה המקום לפתוח את זה?
-באמת שאני מחזק כל מילה שאמרת פה כי באמת האקרים הם סתם **** וזה מעצבן לראות אותם אז ברור שצריך להעיף אותם לאלף עזעזאל ובטח שלא לתת להם תמיכה או ועדת ביקורת או משזה לא יהיה...- אני רק לא בטוח אם זה המקום לפתוח את זה :S
-
-
-
איפה אתה רוצה לפרסם את זה אז?
כן יש מישהו עם הניק MKRA? ומשתמש בבינדים של דימה והוא WH
נערך בפעם האחרונה על ידי zakarum : 04/07/11 ב 20:19
-
-
מישהו קנה WH ומתלהב מיזה עכשיו... אין מה לעשות הוא שוב נכנס
-
כן ראיתי הם נכנסו כמה פעמים...
-
שאני יבין האדמין היחיד הוא יורי?
שיחזיר לשחר ולבר וזהו
-
האדמינים כרגע זה יורי בר אדי וגו'רדן, ויורי כוסית
-
-
שרת כזה חרא כבר הרבה זמן לא היה, כל בן זונה שני יושב בסנייפר HOUSE, יש אדמין שנותן קיק רק לAFK, דומו הבן זונה הזה יושב בSPAWN. חרא שרת, אבל תמשיכו להביא אדמינים כוסיות, כי עדיף שיהיה TROLLING מאשר שיהיה RAGE KICKS נכון?
אה ודרך אגב, OFFN = DOMO
נערך בפעם האחרונה על ידי zakarum : 05/07/11 ב 15:06
-
אייך אתה יודע שOFFN=DOMO?
-
שניהם CAMPERIM בני זונות וOFFN פתאום יודע אנגלית
-
שחר אתה מדבר הרבה.
אם אתה יודע יותר טוב מאיתנו מה טוב לשרת אז לך תקנה שרת ותנהל אותו איך שבראש שלך, אף אחד לא מחזיק אותך ואני גם לא הולך לשכנע אותך להשאר. זה או שאתה סותם את הפה ונותן לאדמינים לעשות את התפקיד שלהם או שתעוף מהשרת. אתה לא אדמין והרקון לא יחזור אליך כל עוד הוא אצלי.
ואם כבר שאלת: אני מעדיף שיהיה אדמינים "כוסיות", שאגב עם מנת משכל יותר גדולה משלך, מאשר אדמין כלשהו שמביא באנים על ימין ועל שמאל וחונק כל אחד כאילו כולם חייבים לשחק בשיטות שלו.
אני לא הולך להגיב אליך בשום צורה שהיא עוד פעם, כי אתה לא שווה את הטרחה שלי להסברים שחוזרים שוב ושוב על כל זיוני השכל שאתה כותב.
ביי
-
"זיוני שכל" ץץאם זה היה זיוני שכל היית ממשיך להתווכח ולא היית מוחק אותי מהXFIRE כמו ילדה קטנה
תכלס, הגיע הזמן לעזוב תפורום וכל זה במילא נשארו פה רק FATALTIM למינהם, גם הרמה בשרת ירדה וכולם שם נובים.
אני ממש לא מתכוון עכשיו שתרשמו "תישאר מה נעשה בלעדייך" וכאלה, אבל הפורום הזה הולך להיות משעמם מאוד בלעדיי, תהנה
נערך בפעם האחרונה על ידי zakarum : 05/07/11 ב 18:36