היי,
חשבתי אולי אני אוכל לצלם לכם את הפעילויות, אתם תעשו אותם,למשל פעילות מתנגשות ותשגרו אותי עם מסוק למשל ואני אצלם מלמעלה את הכל גם סרטים גם תמונות הכל
ואני לא אקח על זה דולר
אתם רוצים?
היי,
חשבתי אולי אני אוכל לצלם לכם את הפעילויות, אתם תעשו אותם,למשל פעילות מתנגשות ותשגרו אותי עם מסוק למשל ואני אצלם מלמעלה את הכל גם סרטים גם תמונות הכל
ואני לא אקח על זה דולר
אתם רוצים?
בשביל זה יש לכל מפעיל פעילות את המשפט 'פרס למעלה לפורום'..
לא צריך שיהיה רק מעלה אחד כי זה לא הגיוני שרק אחד יקבל כל הזמן את הפרסים, וגם אם לא תקבל כלום, גם אחרים רוצים לעלות תמונות.
זה בדיוק הקטע שאני חוסך את כל העניין הזה... יבוא בנאדם אחד שבאופן קבוע יצלם ואני לא יקח על זה כסף.. מצדי שעוד יצלמו אבל אני רוצה רשות לבוא עם מסוק או עם nrg באמצע פעילות כלשהי בשביל לצלם בלי לקבל גייל או קיק..
כל הכבוד לך על ההצעה , אבל בשביל זה רשום פרס ומעלה לפורום ..
עם אתה רוצה לצלם בכל מקרה ולהיות נחמד לעלות פעילויות שלנו
המסוק לא מפריע ? אין שום בעיה , כל הכבוד!
נגד.
למה ? כי לא כל אדמין רוצה לבזבז על כל פעילות איזה 50 אלף .
20 אלף גג לפעילות + איזה בונוס לצלם.
האדמין המפעיל מחליט אם לצלם או לא , אתמול היה קרב אגרוף והיה מאוד מצליח , נתתי רשות לאדם אחד לא זוכר מי זה לצלם, הורדתי לו פריז והוא אמר שהוא יעלה לפורום אני עדיין מחכה.
בכל מקרה,
לא.
ואם אתה לא תהיה באותו זמן בפעילות?
אבל יונתן אני אמרתי שאני לא רוצה כסף על הצילום
ואם אני לא אהיה אז שיציעו חופשי פרס לצלם...
בכ"מ אם אתם רוצים תמשיכו להציע את זה רק תנו לי את האפשרות לבוא עם מסוק ולא להעיף אותי בגלל שאתם חושבים שאני ארמה
יהיה פעילות אתה רוצה תצלם תעלה, אתה לא צריך אישור אם בא לך תעלה כל הזמן ואם לא לא, ואם יעלו עוד אחרים בנוסף אלייך גם לא יקרה שום דבר.