שלום וברוכים הבאים!
פה אני אסביר לכם איך לשמור על החוקים כדי לא להגיע לעונשים!
חשוב להדגיש שזה לא מדריך וכל אחד חדש בסטלה זון עדיף שיקרא את זה טוב טוב!
יש הרבה ילדים שמקבלים עונשים צריכים לפתוח משוב הורדת באן,מקבלים כלא,מקבלים מיוט.
ואני אומר למה צריך להגיע לזה?
אתם באים למטרת משחק(להנות!).
אז ככה כמו שאתם יודעים שאתם נרשמים לשרת יש לכם חוקים!
עכשיו לוותיקים ולחדשים, אני מעדיף שתעשו פעם ב3-4 ימים Help Rules/ - כמובן יופיע לכם החוקים!
אני בטוח שכולם מכירים את החוקים.
עכשיו איך תמנעו מיזה?מספיק של 3-4 ימים תקראו את החוקים אתם בטוח לא תרצו להסתבך נכון?
למה לא כדאי לקלל?עונש מיוט 2 דקות (תלוי בקללה)+אזהרה, פעם שנייה ? מיוט ל5 דקות+אזהרה שנייה.
פעם שלישית?חציית גבול - באן ליום, סיבה - קללות ממושכות.
לגבי פעילויות הרבה ילדים הורסים אותם בכוונה "להצחיק".
פעילות נועדה לתת לכם כסף ולהעסיק אותכם שלא יהיה לכם משעממם.
עונש הריסת פעילות:כלא ל3 דקות תלוי במידת ההריסה - פעם ראשונה.
פעם שנייה,כלא ליותר זמן יכל להיות שהאדמין יזהיר אותכם שפעם הבאה באן.
פעם שלשית, החלטת האדמין!
ציטים:ברור לכולם שאסור להשתמש בציטים!עונש באן!
ספיד אק-באן 3 ימים.
GM-באן 6 ימים.
s0bieit-תלוי במידת הציטים!יכל להיות ל7 ימים ויותר,קרה כמה פעמים?צמיתות!לא חבל?
אדמין לבן כולם יודעים למה אסור להרוג?מהסיבה שאדמין זה מתכנן פעילות ואתם הורסים לו!
עונש:כלא.
Swap Kill - כולם יודעים שזה אסור בהחלט!למי שחושב שמותר שהוא יהרוג את חבר שלו מלא פעמים כדי לדאוג לסטאט שלו הוא טועה ובגדול!
עונש:איפוס סטאט+באן!
ראיתם ציטר?רוצים שהוא יתפס?ויקבל תעונש המגיע לו?בשביל זה נועדה בדיוק הפקודה הזאת והתלונה Report ID/ אין בשום אופן לרשום זאת בצאט כיון שהציטר ידע שאתם חושפים אותו ויעלים את הציטים כמובן שהאדמינים לא יכולים לטפל בלי הוכחה!
עונש:מיוט 2 דקות.
אין בשום פנים ואופן להציף את הצאט בהודעות סתמיות כגון,ג'גן'ג'ןחג'גןח'גוי'וגי'וג'וגו'ג'ג'גשדגדש.
עונש:מיוט!
אין לפרסם בשום פנים ואופן את מקום מגורכם,מספר טלפון!לא תמיד אתם יודעים מי יושב מאחורי מסך המחשב והמקלדת נכון?
עונש:מיוט!
חובהלתת כבוד לאדמינים ולא להתנהג אליהם בזלזול!אדמינים רוצים יחס טוב כמו שאתם רוצים לקבל מהם יחס טוב!!
אין לעשות Sk/ בכל שיגור קרוב עם מסוק!
עונש:כלא!
ולדבר הכי חשוב כמובן וכמובן שאסור לפרסם קהילות מתחרות,פורומים מתחרים כל סוג של קהילה שונה!
עונש:באן לצמיתות!!!!
ועכשיו לדבר הכי חשוב שבשבילו פתחתי את האשכול הזה אנחנו באים לשחק בשביל הכיף, להנאה .
האדמינים עושים את מיטב ההשקעה כדי שאתם השחקנים תהנו!
כמובן שבר מפציץ דברים במוד מערכות טובות בישבילכם!
וחמוס בונה לכם מפקדות מוסיף לכם דברים!
גל חושב על אתגרים טובים לשרת פעילויות גדולות לשרת!
אז למה להגיע לעונשים עם אפשר לשחק להנאה?פגעו בכם?העליבו אותכם?פנו לאחד האדמינים בפרטי ומבטיחים שנטפל בחומרה!!!
לא מכירים תאדמינים? תלונה Report ID/.
וכמובן שאם עשיתם משהו לא טוב?במקום לפתוח תלונה ולנסות להאשים את האדמין..תתנצלו ותבקשו שיתנו לכם הזדמנות שנייה.
האדמינים יראו שהפקתם לקחים ואני בטוח שיתנו לכם הזדמנות שנייה,שלא תטעו תמיד יש הזדמנות שנייה אבל לא הזדמנות 1000.
עד כאן מקווה שהבנתם למדתם והפקתם לקחים!
משחק מהנה - 188.64.97.237:7777-Satla-Zone.Co.Il
תמיד לשירותכם שם בשרת - (TaC)Skuri(Rp)
Skuri-Ts .
משחק מהנה לכולם!

6לייקים

הירשם כדי להגיב לנושא