במקור פורסם על ידי
ravid2005
אוקיי אז ככה ... אני שיחקתי בכמה שרתים ישראלים והRP של המאפיות והגאנגים ממש לא טוב.. ולא נכון וזה גורם להרבה NONRP.
גאנגים:
1. אתם לא חייבים להרוג כל מי שנכנס לטריטוריה שלכם בלי סיבה.. (זה אמנם מותר אבל עד גבול הטעם הטוב ועם פקודות..) תבררו מי זה תבקשו שילך ורק אז תפעילו כח ולא עם נשק חם תראו קצת RP עם מכות עינויים וכל זה..
2. אתם חייבים לפחד מהמאפיות ומהמשטרה.. תפסיקו להיות גברים כאילו לכל אחד מאיתכם יש בייצים של שור.. אתם מפחדים להיכנס לכלא או להסתכסך עם מאפיות.. אז דיי לעשות פרובוקינג..
3. הגאנגים לא חוטפים כמעט אנשים... ולא רוצחים... אלא עם זה מגאנג מתחרה או מישהו שעשה לגאנג משהו רע..
4. גאנגים בחיים לא מסתובבים עם M4 ונדיר! לראות אותם עם AK.. אז קחו לצומת ליבכם..
5. גאנגים לא שודדים בנק!
6. גאנגים מתעסקים פחות במסחר נשקים ויותר במסחר הסמים..
7. גאנגים לא מסתובבים עם מכוניות ספורט ומכוניות יוקרה.. זה לא הגיוני שלכל ילד בגאנג יש סולטן משופרת שעולה הונים אתם גאנג אתם עניים!
מאפיות:
1. אתם פועלים בשקט.. בלי לעורר חשד לא עושים יותר מידיי רעש.
2. בדרך כלל המאפיה לא רוצחת סתם ואם הם רוצחים משתמשים או בראנקים נמוכים מאוד או שהם שולחים אנשים כמו גאנגסטרים תמורת כסף או שכיריי חרב..
3. למאפיות חייב ליהיות כסף מכוניות בתים ועסק אחד לפחות...
4. המאפיות לא שודדים אנשים!!! (מספיק עם זה.. לשדוד זה מעשה נואש בשביל להשיג כסף בשביל אוכל...) מאפיות הן עשירות והן לא שודדות אנשים סתם הם הולכים על הביג שוט.. שוד באנק.. חטיפת אנשיי ציבור בשביל כופר.. וכל זה..
5. חייב ליהיות דיסטאנס בין הבוס של המאפיה לראנקים הנמוכים.. והבוס כמעט ולא עושה כלום! (אני רואה בשרתים אחרים את הבוס נוהג.. עם עוד איזה 2 אוטסיידרים והם הולכים לישדוד ממתיי בוס של מאפייה עושה דברים כאלו..? ועוד מסיע אותם חח)
בעקרון אלו הדברים החשובים אם שכחתי משו תגידו אני אוסיף. P: