שלום לכולם
קודם כל שחכתי מחוק התיוג החדש חחח מצטער אני רגיל כבר
רק לידע כללי תרשמו בתגובות גם אם אתם מכירים את אלה:
(KOS, Gun Exploiting(CS QS
CR, Logging/tabbing to avoid,MF
אני מניח שלא הרבה יודעים בשביל זה נועד המדריך הזה מקווה שתהנו מימנו. רשמתי אותו לא בשביל לראות את השרת בפעילות,לאחרונה היה לי ריב עם לידן וגל התנצלתי בפינהם וביקשתי סליחה יפה מדריך זה בשביל להראות שאני מתכוון ברצינות
CR-Car Ramming-יש שתי פירושים ל CR אחד מהם זה Car Ramming
מה זה אומר?אתה עם אוטו ויש אחד שמעצבן אותך?אתה מחליט להכנס בו עם האוטו עד ששלו עולה בעשן או פשוט להחנות את הרכב שלך עליו שזה גם נון
עוד פירוש שהרבה עושים אבל לא ממש יודעים איך קוראים לזה זה Chicken Running-כאשר אתה רץ בזיג זג כדי לא להפגע כמובן שזה נון באמיתי אף אחד לא רץ בזיג זג כדי לא להפגע
Logging-Tabbing-יש כאלה שעומדים להיעצר/למות/להיחטף ויוצאים מהשרת או שעושים alt+tab כדי לא להפגע מהכדורים
MF-Money Farming-יש כאלה שמנצלים את זה שמקבלים כסף בהתחלה ומחליטים לפתוח שחקנים בלי הפסקה ולהעביר כסף מהשחקן הראשון לשני דרך חבר וככה יש להם חיים קלים אפשר לעלות על זה לא לנסות את זה העונש הוא באן מידי!(ככה אני מקווה שגל יחליט)
KOS-להרוג בלי טיפת RP איך שאתה רואה את הבן אדם להרוג אותו זה נקרא Kill on Sight
Gun Explotiging-QS-Quick Swapping-יש כאלה שלפני שנגמר להם הכדורים מחליטים להחליף נשק ולהחזיר כדי לקבל את כל הכדורים בחזרה ולהימנע מלטעון את הנשק וככה הורגים יותר מהר כמובן שזה נון מוחלט
CS-יש כאלה שמכירים את זה כ C-Bug ברגע שאתה יורה עם דיגל ולוחץ C זה יורה ומונע טעינת נשק כמובן שגם זה נון
עד לכאן אני מודה המדריך לא מושקע כי לא היה ממש על מה לפרט זה ככה