חח אתם לא מבינים !!
אני ועוד 4 חברים הלכנו לתל אביב טיילנו זה היינו בגלית(סקייט פארק) וזה הלכנו לדיזינגוף ומשם חזרנו באוטובוס לרכבת...
זה בעיקרון הסיפור , עכשיו הקדמה :
חבר שלי הוא סקייטר והוא הולך הרבה לגלית(הסקייט פארק) עכשיו למי שיודע או לא זה נמצא מאחורי יד אליהו (היכל נוקיה) .
מסביב להיכל יש מסעדות אוקיי ? עכשיו יש מסעדה בשם PLAY עוף חחחח שזה כזה שווארמה שניצל חומוס וזה(חארטות בקיצור..)
ועכשיו אחרי איזה ארבע שעות בסקייטפארק הוא הולך עם חברים שלו דופק מנה שווארמה ודופק חרבנה של החיים !
קיצור , באוטו יום הלכנו לשם והיה טעים אחושרמוטה !
(מעבר חד לאוטובוס)
אנחנו כזה באוטובוס יושבים אני וחבר שלי מולי עוד חבר ועוד איזה זקנה , ובהצד השני עוד שני חברים .
עכשיו אני והחבר הסקייטר(שנינו סקייטרים) יושבים מחכים לתחנה זה.. פתאום הזקנה יורדת עולה איזה האחת כוסית שבא לבכות ממש ! בלונדינית בת 16 אני חושב מתנדבת באיזה משהו של מד"א....
קיצור הוא(החבר הסקייטר) סיפר לנו עוד שהיינו בדרך לתל אביב שיש לו מסורת שהוא מחרבן אחרי שהוא דופק מנה שווארמה...(לפני שעלינו לאוטובוס וזה יענו לרכבת לתל אביב) קיצור אנחנו מדברים איתה זה..
קצת התביישנו חחח ואז אני כזה לוחש לחבר שלי(קוראים לו נדב) נדב , תגיד לא שככת משהו ? ואז הוא כזה צועק :"לאאאא" ואז חבר שלי אומר לו :"מה קרה ? " אז נדב אומר לו :" עזוב אחר כך" ואז החבר שלי אומר נו ספר ספר.
ואז כזה הוא צועק (נדב) :" שככתי לחרבן בהיכל נוקיה !!!!!!!! " ואנחנו נקרעים מצחוקקק !! כל האוטובוס שמע אותו וזאתי הכוסית היא ישבה מולי והיא כזה לא נעים לה וזה בסוף היא מתפקעת מצחוק חחח כל האוטובוס התחיל לצחוק !!
וואי זה היה סטלה שאני לא ישכח בחיים !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח