אוקיי אז קודם כל, בשעה טובה חזרתי הביתה והכל בסדר....
יש לי כבר די הרבה זמן הצעה לקהילה, שבזה הרגע לדעתי תציל אותו מהמצב שהוא נמצא בו.
יש לנו מוד RP שתיכנת אותו מתכנת מחוץ לארץ, במוד יש מלא דברים ייחודיים שעליהם אני ייתן מידע בהמשך האשכול.
אבל פה באה הבעיה, המוד עובד ככה שבית ממוצע עולה 100,000 ובשרת שלנו יש אנשים עם מיליונים כתוצאה מהחזרת הסטאטים כך שתיהיה בעיה אם נעלה את המוד בלי איפוס סטאטים.
השאלה היא כזאת, האם אתם מעוניניים במוד חדש לקהילה, מוד באמת איכותי וייחודי אבל כתוצאה מכך יתאפסו הסטאטים של כולכם, לא יוחזרו רמות לא כלום.
החלטתי לעלות את ההצעה הזאת מפני שראיתי מה המצב של השרת, ואני די בטוח שזה יציל את המצב, בנוסף לעליית המוד נסנן חלק מהנהלה במידת הצורך, יהיה יותר פרסום לשרת, יש כבר כמה חבר'ה מ LSRP שדיברתי איתם שמחכים למוד החדש, אני רק רוצה לדעת מה דעתכם...
הנה כמה תמונות מהמוד והסברים על המערכות :
משטרה - האינטריור הבסיסי, למשטרה יש פקודות שונות להצבת roadblock ודוקרנים, מצב SWAT, וללידר יש גישות לחילוק לקבוצות במשטרה זאת אומרת יחידת אוויר, מהירות וכו'.
24-7 - המערכת עובדת ככה שכל 24-7 ניתן לקנייה ואותו בעל החנות קובע את המחירים של כל מוצר שלו, הרווחים כמובן באים אליו.
בית חולים - אינטריור ייחודי לבית החולים, תמונות נוספות יינתנו בשלבים מתקדמים יותר.
מערכת גופות וטביעות אצבע - המערכת עובדת ככה שברגע שבן אדם מת נוצר גופה באותו מיקום שהוא מת, והמשטרה והאף בי אייי יכולים לקחת טביעות אצבע ובכך לזהות מי הרג את האיש.
עבודות בסיסיות + אחת ייחודית - עבודות שונות בשרת כמו נהג זבל, פיצה, מוכר סמים, נשקים, מבריח סמים, חוואי, חוואי של סמים, בלש, מתאגרף, עורך דין, שומר ראש ועבודה ייחודית - שודד בתים.
העבודה של השודד בתים עובדת ככה שאתה קונה כלים לפריצת בית, פורץ לבית כלשהו שאתה בוחר עם הכלים, ושודד את הכספת שיש בבית, בבתים יש אפשרות להתקין אזעקה ככה שאם פרצת לבית עם אזעקה האזעקה תופעל והמשטרה תדע על הפריצה.
מערכת רכבים - עובדת לפי כך שיש כמה מקומות למכירת רכבים, בכל מקום יש רכבים שונים לתצוגה, למשל יש סולטן, בליסטה קומפקט, אינפרנוס, וכו' וברגע שאתה נכנס לרכב תצוגה נפתח דיאלוג ואתה בוחר אם לקנות או לא, במידה ואתה בוחר לקנות נוצר רכב חדש שהוא בעצם שלך.
שריף - זוהי בעצם המשטרה שמחוץ לעיר שאחראית על לתפוס את כל המבריחי סמים ונשקים לעיר.
מערכת השתלטות - במידה ויש לכם משפחת פשע, תינתן לכם אפשרות להשתלט על 9 מקומות מסויימים במפה לדוגמה להשתלט על עסק הסמים,נשקים,בקבוקי מיחזור ובעצם תינתן לכם בעלות על המקום
מערכת שדידת בנק - זה מבצע זיהוי אם יש 4 שוטרים לפחות מחוברים ואם אתה רמה 6+, במידה וכן אתה יכול לבצע את השדידה, אתה צריך איתך לפחות עוד 3 שודדים, אתם נכנסים לבנק כותבים את הפקודה להתחלת השוד, זה ייתן לכם אפשרות להטמין פצצה ללחוץ על הכפתור, הכספת תתפוצץ, אתם נכנסים אליה ומעמיסים עם פקודה כל 15 שניות 10 אלף כל אחד, ככה אוספים ובוחרים בעצמם מתי לברוח, הם צריכים לברוח לצ'קפוינט מסויים שם הם מקבלים את כל הכסף שהעמיסו בשק..מערכת מאוד ייחודית
![]()