כי לדעתי אם לא נעשה משהו לא היהיה אנשים בשרת אז לדעתי צריך להחליף את המוד כדי להחזיר את האנשים לא חייבים מוד מ אפס אפשר להישתמש ב ראונס אוליפלי זה מוד טוב שאם אנשים ידעו לשחק ארפי גם נהנה מימנו
כי לדעתי אם לא נעשה משהו לא היהיה אנשים בשרת אז לדעתי צריך להחליף את המוד כדי להחזיר את האנשים לא חייבים מוד מ אפס אפשר להישתמש ב ראונס אוליפלי זה מוד טוב שאם אנשים ידעו לשחק ארפי גם נהנה מימנו
אתה מודע לזה שכל מי שהיה ב-RP עזב לקהילה אחרת כן?..
אוקי תודה לא ידעתי חבל רציתי לחזור לשחק בקהילה חבל ... חשבתי שאני יוכל לעזור אני יכול להביא ילדים אבל אני לא יביא ילדים למוד הזה אני לא סובל את המוד הזה אל תיפגעו
נערך בפעם האחרונה על ידי lior987 : 11/10/11 ב 11:39
סתם שאלה לשניכם
לליאור אתה יודע לתכנת שאתה מעליב את המוד?
ויונתן מאיפה אתה יודע מי עזב ?
לא עזבתי יש לי מלא שרתים שאני משחק בהם..אז יונתן אל תוציא מילים סתם ככה
יונתן אנחנו לא פרשנו אנחנו עברנו עם יאן אבל זה לא אומר שלא ניתחבר ל rp ואין לך בכלל דיבור על ה rp אתה לא מתחבר בכלל אז מה אתה מדבר
בואו אני יספר לכם סיפור
כל הקהילה שנשארה כמעט(אני מדבר על איזה 10-8 ככה) עברה עם המתכנת החביב שלנו לקהילה אחרת .
אז אל תגידו פה שטויות , ואבי לפני שבועיים אמרת שיש לך מלא לימודים על הראש ופתאום יש לך הרבה שרתים שאתה משחק בהם .
נו באמת אל תשחקו אותה
הלכתם לקבל אדמין בשרת של יאן , כאילו שזה לא נכון כי אם לא זה היה מינימום של 7 מחוברים ביום .
ניר עכשיו יש לימודים ?!
יש חופש לעזעזאל !
אני לא כמוך אני צריך ללמוד אני חייב אני בפיגור אחושילנג.
לא עניינך מה הולך לי בחיים האישיים !
בקיצור נושא ספאם :
לנעול בבקשה.
"הפיגור" שאתה נמצא שם זה באשמתך , ודרך אגב כיתה ח' וז' לא כזאת קשה S:אני לא כמוך אני צריך ללמוד אני חייב אני בפיגור אחושילנג.
בשביל מישהו שלא למד 6 שנים זה כן קשה ... .
מישהו אמר שהלכתי ?