לא עשיתי כלום והוא פשוט הביא לי באן...
לא עשיתי כלום והוא פשוט הביא לי באן...
ידוע שהאדמין הזה מקורב לבנאדם שבעצם אחראי לשרת והוא בעצמו אמר שבגלל שהוא חבר שלו הוא לא יעשה לו כלום ולא ידאג שלא יהיה לו רקון
כן כן, הבנתי לא עשית כלום, ההכחשות האלה כמו תמיד, "קיבלתי באן בלי סיבה" ברור לאדמין היה משעמם אז הראשון שהוא ראה הוא פשוט נתן לו באן, איזה קטע!
ווילי בבקשה לא לבלבל תמוח אני תמיד אעמוד מאוחרי האדמינים שלי, אם אני סומך עליהם, כי אם לא הייתי סומך עליהם אז וואלה הייתי מעיף אותו בשנייה אחת, אין לי סנטימנטים לאף אחד, אם האדמין טוב ואפשר לסמוך עליו אז הוא יהיה אדמין.
זה שהיה לך קטע איתו כי האף שלך בשמיים אז הבעיה היא שלך, אתה יודע שאני תמיד אומר את האמת וזאת האמת ואני לא רואה אף אחד ממטר עם האמת שלי ובכל זאת אני מכבד אותך אבל יש גבול, אל תבוא לתגובה הראשונה שיש נגד איתי וישר תגיב בצורה כזאת, העובדה שזאת התגובה השנייה מאז שאיתי אדמין רק מראה לך כמה הוא אדמין טוב!!!
אז חבל שתמשיך לנסות אני תמיד יעמוד מאחורי האדמינים, כל אחד ואחד מהם הוא אחלה בנאדם ואחלה אדמין!!!
עלק אף בשמים.. אתה לא מבין שלא היה לי שום קטע איתו אני רוצה שיגיד לי פשוט למה הוא הביא לי באן ולא שאתה תגיד לי כי אתה לא יודע
ותפסיק להגיד שאני סומך על האדמינים וכל זה כי לא אמרתי שהוא אדמין גרוע או משו כזה.
רק שיכתוב למה הוא הביא לי באן כאילו מה כבר ביקשתי
אחי תקרא שוב ותראה שהתגובה היתה לווילי ולא לך מה אתה לא יודע לקרוא, אולי זאת הסיבה שקיבלת באן?
אני יגיד לך בדיוק למה הוא הביא לך באן..וכל אדמין אחר היה נותן לך. אתה לא מפסיק לעשות גליצ'ים - דבר שאסור לעשות בשרת,בכל מקרה בגלל שהשרת התאפס כל הבאנים ירדו אבל אם רואים אותך שוב אתה לא תיכנס לשרת הזה יותר לפחות עד סןף שנת 2012.
נכון בגלל שאני ידוע כאחד שעושה גליצ'ים, אז מספיק שרואים אותי בסרבר ישר אני מקבל באן
אתה חושב שזה מעניין אותי עם תבייא לי באן? תביא לי מיצידי עד שנת 2142 זה לא יזיז לי