שלום.
איזה רישמי זה המילה "שלום" אפשר לחשוב שאני הולך לכתוב מכתב לאבו-מאזן. (חחח טוב חאלס עם ההואי והבידור)
לאן פארטי - חנוכה 2011
כמו שאתם רואים אני משתף אותכם בחשיבה שלי כדי שנוכל להגיע להחלטה ביחד, ואם עושים זאת יחד - נצליח ונהנה.
וואלה אני אוהב תמשחק, אוהב בערב להדליק לי איזה ג'וני ולשבת בבליסטר על הפצצה, איפה הימים של הקלאנים והמלחמות? - כנראה שחלפו....
מה שאני אומר זה להרים מסיבת רשת חביבה איפשהו באיזור המרכז, אני חושב שאצליח לארגן את האירוע הזה - תשתיות, שולחנות, כסאות, ודוכני מזון.
אני יכול להשיג את החסויות לדברים האלה, השאלה שלי זה האם הח'ברה הטובים שלנו פה בקהילה מהקלאנים של פעם ובעיקר חברים שאוהבים את המשחק ואת האסטרטגיה והטקטיקות וכו' וכו'.
יכולים להתרם למאמץ בחנוכה? - מסיבת רשת? \ אולי בקנה מידה גדול? \ תחרויות סגנון 3DV ??!! \ פרסים? \ טאראבין בחוץ? \
אפשר לארגן איזה 8קלאנים של 6 ח'ברה כל אחד זה ביחד 48אנשים שמתוך האנשים האלה נשקיע כל אחד מה שהוא יכול ורוצה לתרום למען האירוע או מה שנעשה בסוף
הייתי מת עכשיו לסיים לכתוב לכם את זה, לפטישים הכבדים יש את הפלא שלי, תרימו צלצול נשמע אותכם קצת וייאלה יש כסף, יש מקום בוא נרים CW עם פרסים כמו שצריך שבפעם הבאה שאני מטמין בבליסטר נגד 4 של PVL שוב תיהיה התרגשות בבטן, כי אין על הטקטיקל =)

הירשם כדי להגיב לנושא

מה אני לא קול יותר בחבורה...