אהלן וברוכים הבאים
היום בפורום ראפ והיפ הופ אני אפרסם לכם את אלבומו השני של הראפר The Game, פרליקטו של הדוקטור.
אני מאחל לכם האזנה נעימה. לכל בעיה מאחת ההורדות/צפיות - אנא שלחו לי את הבעיה ע"י הודעה פרטית ואטפל במהירות.
ביוגרפיה
דה גיים [המשחק] נולד תחת השם ג'ייסון ב29 בנובמבר 1979 בלוס אנג'לס, קליפורניה ואת ילדותו בילה בקומפטון. כמו רבים בני גילו, בנעוריו השתייך המשחק לכנופיית רחוב ידועה לשמצה בשם בלאדס [Bloods]
ג'ייסון החל לעשות מוזיקת ראפ עוד בצעירותו. בשנת 2001 הוא ואחיו החורג הקימו חברת תקליטים בשם 'בלאק וול סטריט רקורדס' [Black Wall Street Records].
חברת ההקלטות שלו הצליחה להוציא לאור אלבומים מעטים שרובם לא הצליחו בשוק. כמו כמעט כל ראפר בעשור האחרון, גם דר.דרה גילה את גיים והחתים אותו לחברת ההפקות וההקלטות שלו.
דה גיים הצטרף לחברה ומאז הוציא 3 אלבומי סטודיו שכל אחד מהם זכה להצלחה ענקית ברחבי העולם.
ה'יצירה השחורה' של דר.דרה [לעומת אמינם] הנקראת 50סנט החליטה לשתף פעולה עם דה גיים והם הוציאו כמה סינגלים ביחד עד שהם התחילו לריב בגלל סינגל מסויים שהוציאו והריב שלהם הפך לאחד מהריבים הגדולים בהיסטוריה של הביפים בעולם הראפ.
רשימת שירים
1. Lookin' At You
2 . Shit
3 .. "It's Okay (One Blood)" (featuring Junior Reid)
4 "Compton"
.5 "Remedy"
.6 "Strip Club (Let's Ride)"
.7"Too Much"
8 Wouldn’t Get Far" (featuring Kanye West)
.9 "Scream On 'Em"
10 "One Night"
11 "Doctor's Adovocate
סרטונים YouTube:
הורדה לאלבום Doctor Adovocate:
http://www.wupload.com/file/1847652026
קרדיט לYo4v על ההורדה (:
תהנו!

הירשם כדי להגיב לנושא