מי שהוריד ומשחק מה דעתכם על המשחק ?
יפה לא יפה
מה כדאי להוסיף אולי לשפר ..
שתפו ...
מי שהוריד ומשחק מה דעתכם על המשחק ?
יפה לא יפה
מה כדאי להוסיף אולי לשפר ..
שתפו ...
אני התרשמתי מהמשחק שחבל על הזמן.
שיחקתי אותו בXBOX אצל PINKWEED, אחלה של משחק - באמת.
מה שלדעתי צריך לשפר אותו זה שאי אפשר לגרום לחבר שלך "לקום לתחייה" מחדש אינספור פעמים, אני אומר שיהיה אפשר לעשות את זה גג 3 פעמים וככה המשחק יהיה מאתגר יותר וכיף יותר.
האיכות מעולה, אני התרשמתי מאוד מהמשחק.
לדעתי משחק מאכזב, אין שום שיפור בינו לבין ה MW2.. וזה דווקא ממש חבל.
כולנו ציפינו למשחק הזה שנה, ויש כאלה שציפו לו שנתיים כמוני כאחד שממש לא חובב משחקים של Terayarch כמו COD:BO שתכלס לא אהבתי בשיט.
ופתאום אני רואה אותה גרפיקה, אותה משחקיות בדיוק, פשוט הסיפור ממשיך לו. אז אני תכלס התאכזבתי.
מה שכן אני חייב לציין, מה שאף פעם לא יכלתי להגיד בעבר, מ Battlefield 3 התרשמתי ממש ממש לטובה, לדעתי המשחק הזה עלה בהרבה על COD:MW3
מה שפעם ראשונה אני אומר כאן: Battlefield > COD
גם גרפיקה יותר טובה, גם משחקיות מעולה, גם קצת עלילה (כן אני יודע שהם קצת חלשים בקטע של העלילות במשחק אבל אני רואה שהם הרימו את הכפפה בעניין הזה)..
כל משחק קודם של Battlefield לדעתי היה זוועתי, לא יכלתי לשחק בהם. הרגשתי כאילו אני אשקרה משחק משחק רשת נגד בוטים... סתם קבוצה נגד קבוצה כזה שאני הורג את
כולם והשלב נגמר, יבש מגעיל כזה. אבל ה BF3 אחד החזקים!
אני לא יודע אם לקנות אותו לXBOX (מקורי) ...
מה אתם אומרים ..
אני לעומת כולם לא חרשתי את משחקי COD אז אני לא יודע מזה גארפיקה אותו דבר ומשחקיות אותו דבר ודברים דומים ..
אז מה אתם אומרים זה שווה קנייה ?
אני כרגע משחק את המשחק זה נראה ממש כמו MW2 עם נשקים אחרים והמשך עלילה
התבאסתי מכך שכאשר לוחצים 1 פעמיים במהירות זה אמור להעיף לרגע ת'נשק ולהחזיר כמו בקוד 4 ואולי גם ב-6, אך ב-MW3 אין את האפשרות הזאת וזה מבאס ת'תחת
טוב טוב אין לי מילים איזה משחק מדהים ...
פשוט כיף לשחק בו
וכיף להיות חלק מהחוויה אני אישית נהנה מכל רגע
טוב טוב טוב סיימתי תמשחק זה אחד המשחקים הנדירים
אם זה גרפיקה
אם זה סאונד
אם זה הכול סיפור הכול
מחכה לחלק הרבעי ....