הקדמת טורניר SHGOPEN ממשיכה, הפעם השחקן אשר מתיישב על הכיסא החם הוא לא אחר מ-Rwa מקבוצת Speedlink.
Speedlink הצליחה להוכיח שהיא אכן קבוצה חזקה לא מזמן כאשר היא הביסה את SK-Gaming בגמר מוקדמות WCG 2005 בשבדיה. הקבוצה הפגינה יכולות די טובות ב-CSCL עד כה, והעתיד נראה בהיר בשביל השבדים.
Rwa, בן 21, הוא כבר שחקן ותיק וידוע מאוד בסצינה השבדית והעולמית. ע"י רבים הוא נחשב לאחד מהצלפים הטובים בשבדיה, אם לא הכי טוב. האם Speedlink תעשה זאת שוב? מתי צריך לדעת לשחק טוב? ואת מי הוא רוצה לפגוש בגמר? כל זאת במרחק שתי שורות!
קריאה מהנה!
ש: שלום, בבקשה הצג את עצמך לקוראינו.
ת: שלום, אני אנדרס, ידוע בכינוי Rwa. אני בן 21, גר בהג'ו ומשחק ב-Speedlink.
ש: מה גרם לקבוצה לבחור להגיע לטורניר?
ת: זה טורניר נחמד עם קבוצות מעולות וכסף טוב. הדבר השלילי היחיד בכל זה הוא שצריך להביא את המחשב מהבית... אבל זה ממש נחמד שהם מארגנים כאלה דברים.
ש: מהן ציפיותיך מהקבוצה? האם אתה מאמין שאתם מסוגלים להגיע לאחד משלושת המקומות הראשונים?
ת: אני יודע שאפשר, יש לנו את הפוטנציאל לנצח את הטורניר הזה, הכל ילך טוב אם נשחק הכי טוב שנוכל ברגע הנכון וזה לא ממש קל. אני חושב שנסיים בטופ5, אך אהיה מרוצה רק עם ניצחון.
ש: כיצד הקבוצה מתאמנת לטורניר? האם קיימתם\ברצונכם לקיים Bootcamp?
ת: אממ.. אני לא בטוח בקשר לזה, אני חושב שנקיים Bootcamp בקפה החדש שלנו, Playz. כרגע אנחנו מתאמנים באונליין 5 ימים בשבוע, 18-23.
ש: איזו קבוצה מפחידה אותך הכי הרבה ולמה?
ת: יש המון קבוצות טובות שיגיעו לטורניר אבל אני חושב שהיריבה הכי גדולה שלנו היא fnatic, ואני מקווה שניפגוש בה שוב ע"מ לנקום על ההפסד אתמול.
ש: אם היית יכול לבחור קבוצה אחת שלא תיפגוש בשלבים המוקדמים, באיזו קבוצה תבחר?
ת: fnatic, אני רוצה לפגוש אותה בגמר.
ש: אחלה, תודה רבה! האם ברצונך להוסיף משהו לסיום?
ת: כן, תודה גדולה לנותנת החסות שלנו Speedlink והקפה שלנו Playz.
הרכב הקבוצה:
Rwa
Nikolaus
get
Oops
miniwalle
תגובות.

Rwa
הירשם כדי להגיב לנושא