כי הבאן שלי עדיין לא הורד?
ניק: LP-Z
כי הבאן שלי עדיין לא הורד?
ניק: LP-Z
מה יהיה?
איזה סרבר זה?
sabotage הרגיל
אחי אני לא רואה אותך ברשימה אם אתה פרוצניק פשוט תחךיף סידיקי ואם לא דבר איתי בפרטי סבבה?
תודה רבה...חזרתי לסרבר
אני מקורי מה אני עושה?
דבר איתי בפרטי
הורדתי!!!
תימנייייייייייייייייייייייייי התגעגעתי
חבורה של אדמינים נכים
U MAD CUASE I AM NOT REMOVE UR BAN YE?
עזוב את האחרים לרגע, תסתכל על עצמך ועל איך שאתה מתמם כאילו לא עשית כלום. "אבל מה עשיתי המורה" - תגובה של ילד ביסודי, ככה אתה מתנהג. קח על עצמך את האחריות ותפסיק להשתפן ולזרוק את האשמה על האדמין. אם לא היית מתגרה, לא היו ניגשים אליך ולא הייתי נועל כל אשכול שאתה מתבטא בוא. (זה אפילו לא התבטאות)
עכשיו, לגבי ה"אחרים", אף אחד פה לא צדיק. מהפעמים היחידות ששיחקתי בסאבו ראיתי את האדמינים מזהירים על ימין ועל שמאל, אבל מה הרוב מעדיפים לעשות את עצמם כאילו הם לא עוברים על החוקים. הם באים לפה להתלונן רק בגלל שהם יודעים שלאדמינים אין טעם להביא את ההוכחות לגבי שימוש של Perk בודד, אז הם יאלצו לוותר לו ולהוריד את הבאנים. יש מצב שאחד או שניים באמת קיבלו באן שלא בצדק, אבל זה כנראה נגרם בגלל בלבול או שהאדמין היה בעצבים ולא היה לו כוח לראות שטויות עפות לו על המסך, האדמין הוא בן אדם בסופו של דבר.
מה הקשר? בתור אחד שאנס את השרת סאבו בזמן האחרון לפחות 15 איש קראו לי צ'יטר, כשקראתי למאבטח צ'יטר קיבלתי באן על המקום, ועדיין רן החליט שאני עשיתי משהו לא בסדר ואמר שיוסי ימשיך להיות אדמין. אני לא אמרתי לו כלום וגם אם כן זה לא סיבה לבאן , הוא פשוט ממורמר מהחיים שלו אז הוא מוציא תסכול על אלה שמלמדים אותו לשחק
שחר אתה רוצה עוד פעם להיכנס לסיפור הזה חלאס זייינת במוח אתה לא מפסיק מה אמרתי לך אני מוריד לך את הבאן רק בתנאי שאתה לא מזיין לו במוח היה דבר כזה נכון????
ואז אתה בא בפייק אומר לו אם אתה לא צריך לשמור על הבצפר???? אז יאלללה חלאס אתה פשוט מזיין את השכל כמו איזה פינצ'ר שרק נובח ולא עושה כלום אתה רוצה לעשות מעשים דבר איתי בפרטי כמו שאמרתי לך מקודם אבל מה אתה עושה ???. פשוט בא ומזיין את השכל
והכי קל להביא ביקורת על אדמינים נכון???? רק אל תשכח לפני חצי שנה שנה כל הודעה בפורום היה איך שהוא קשור אליך
ובגלל זה הורידו לך את האדמין אז???? אתה רוצה לריב וואלה אחי תמשיך אחי אני לא מכיר אותך אין לי שום דבר נגדך חוץ מהפה שלך אתה רוצה לשנות דברים אז דבר איתי בפרטי .
קיצור אחי כה אחי אני לא חכם גדול באנגלית כמוך וכמו הגינגי הזין 3> אבל אתה יודע טוב מאוד מה אני רוצה ממך אבל כרגע אתה עסוק שכולם אשמים חוץ ממך דבר איתי אם אתה רציני