Satla-Zone
התחברות
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 25

אשכול: הסרבר עדיין מתאפס?

alex_lp alex_lp מנותק טירון
    שם פרטי
    א.ל
    קיבל לייק
    0 פעמים

הסרבר עדיין מתאפס?

כי הבאן שלי עדיין לא הורד?

ניק: LP-Z

שם פרטי
    א.ל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מה יהיה?

הסמל האישי של baruchts
    baruchts baruchts מנותק מתקדם
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    איזה סרבר זה?

שם פרטי
    א.ל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    sabotage הרגיל

הסמל האישי של baruchts
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    אחי אני לא רואה אותך ברשימה אם אתה פרוצניק פשוט תחךיף סידיקי ואם לא דבר איתי בפרטי סבבה?

שם פרטי
    א.ל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תודה רבה...חזרתי לסרבר

soyeb soyeb מנותק טירון
    שם פרטי
    חסוי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני מקורי מה אני עושה?

הסמל האישי של baruchts
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    דבר איתי בפרטי

הסמל האישי של RanAway
    RanAway RanAway מנותק מנהל שרת COD4 SABOTAGE
    שם פרטי
    אהרון
    קיבל לייק
    7 פעמים
    הורדתי!!!

הסמל האישי של baruchts
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    תימנייייייייייייייייייייייייי התגעגעתי

zakarum zakarum מנותק ותיק
    שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    חבורה של אדמינים נכים

הסמל האישי של baruchts
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    U MAD CUASE I AM NOT REMOVE UR BAN YE?

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי baruchts צפה בהודעה
    U MAD CUASE I AM NOT REMOVE UR BAN YE?
    what? i dont speak retardish sorry
    baruchts אוהב את זה.

הסמל האישי של Yurjah
    Yurjah Yurjah מנותק ותיק
    קיבל לייק
    17 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי zakarum צפה בהודעה
    חבורה של אדמינים נכים
    אז אולי תפתח שרת משלך, ואז לא יהיו שם אדמינים נכים. אה נכון, שכחתי, אתה לא יותר מסתם זיוני שכל.
    קל מידי להעביר ביקורת על אדמינים, אבל כנראה שצריך להזכיר לך שאת האדמין איבדת מהתנהגות נכה לא פחות. )אם לא יותר(
    לא נורא חמוד, כשתגיע למערכת צבאית אז תבין מה זה באמת מערכת נכה.

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Yurjah צפה בהודעה
    אז אולי תפתח שרת משלך, ואז לא יהיו שם אדמינים נכים. אה נכון, שכחתי, אתה לא יותר מסתם זיוני שכל.
    קל מידי להעביר ביקורת על אדמינים, אבל כנראה שצריך להזכיר לך שאת האדמין איבדת מהתנהגות נכה לא פחות. )אם לא יותר(
    לא נורא חמוד, כשתגיע למערכת צבאית אז תבין מה זה באמת מערכת נכה.
    על מה אתה מדבר, האדמינים פה לא יכולים לעשות כלום, אולי אני עשיתי טירור אבל כל בעיה שהייתה ידעתי איך לפתור
    סתכל מה קרה לפורום, כל האשכולות קשור לבאנים באחד השרתים, אז כנראה יש בעייה עם האדמינים לא?

הסמל האישי של Yurjah
    Yurjah Yurjah מנותק ותיק
    קיבל לייק
    17 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי zakarum צפה בהודעה
    על מה אתה מדבר, האדמינים פה לא יכולים לעשות כלום, אולי אני עשיתי טירור אבל כל בעיה שהייתה ידעתי איך לפתור
    סתכל מה קרה לפורום, כל האשכולות קשור לבאנים באחד השרתים, אז כנראה יש בעייה עם האדמינים לא?
    עזוב את האחרים לרגע, תסתכל על עצמך ועל איך שאתה מתמם כאילו לא עשית כלום. "אבל מה עשיתי המורה" - תגובה של ילד ביסודי, ככה אתה מתנהג. קח על עצמך את האחריות ותפסיק להשתפן ולזרוק את האשמה על האדמין. אם לא היית מתגרה, לא היו ניגשים אליך ולא הייתי נועל כל אשכול שאתה מתבטא בוא. (זה אפילו לא התבטאות)

עכשיו, לגבי ה"אחרים", אף אחד פה לא צדיק. מהפעמים היחידות ששיחקתי בסאבו ראיתי את האדמינים מזהירים על ימין ועל שמאל, אבל מה הרוב מעדיפים לעשות את עצמם כאילו הם לא עוברים על החוקים. הם באים לפה להתלונן רק בגלל שהם יודעים שלאדמינים אין טעם להביא את ההוכחות לגבי שימוש של Perk בודד, אז הם יאלצו לוותר לו ולהוריד את הבאנים. יש מצב שאחד או שניים באמת קיבלו באן שלא בצדק, אבל זה כנראה נגרם בגלל בלבול או שהאדמין היה בעצבים ולא היה לו כוח לראות שטויות עפות לו על המסך, האדמין הוא בן אדם בסופו של דבר.

הסמל האישי של RanAway
    RanAway RanAway מנותק מנהל שרת COD4 SABOTAGE
    שם פרטי
    אהרון
    קיבל לייק
    7 פעמים
    עזוב את האחרים לרגע, תסתכל על עצמך ועל איך שאתה מתמם כאילו לא עשית כלום. "אבל מה עשיתי המורה" - תגובה של ילד ביסודי, ככה אתה מתנהג. קח על עצמך את האחריות ותפסיק להשתפן ולזרוק את האשמה על האדמין. אם לא היית מתגרה, לא היו ניגשים אליך ולא הייתי נועל כל אשכול שאתה מתבטא בוא. (זה אפילו לא התבטאות)

עכשיו, לגבי ה"אחרים", אף אחד פה לא צדיק. מהפעמים היחידות ששיחקתי בסאבו ראיתי את האדמינים מזהירים על ימין ועל שמאל, אבל מה הרוב מעדיפים לעשות את עצמם כאילו הם לא עוברים על החוקים. הם באים לפה להתלונן רק בגלל שהם יודעים שלאדמינים אין טעם להביא את ההוכחות לגבי שימוש של Perk בודד, אז הם יאלצו לוותר לו ולהוריד את הבאנים. יש מצב שאחד או שניים באמת קיבלו באן שלא בצדק, אבל זה כנראה נגרם בגלל בלבול או שהאדמין היה בעצבים ולא היה לו כוח לראות שטויות עפות לו על המסך, האדמין הוא בן אדם בסופו של דבר.
    אמת אחי אמרתי הכל!!!
    חבל ששחר לא מבין עניינים ורק מתלונן!!

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים

מה הקשר? בתור אחד שאנס את השרת סאבו בזמן האחרון לפחות 15 איש קראו לי צ'יטר, כשקראתי למאבטח צ'יטר קיבלתי באן על המקום, ועדיין רן החליט שאני עשיתי משהו לא בסדר ואמר שיוסי ימשיך להיות אדמין. אני לא אמרתי לו כלום וגם אם כן זה לא סיבה לבאן , הוא פשוט ממורמר מהחיים שלו אז הוא מוציא תסכול על אלה שמלמדים אותו לשחק

הסמל האישי של baruchts
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    שחר אתה רוצה עוד פעם להיכנס לסיפור הזה חלאס זייינת במוח אתה לא מפסיק מה אמרתי לך אני מוריד לך את הבאן רק בתנאי שאתה לא מזיין לו במוח היה דבר כזה נכון????
    ואז אתה בא בפייק אומר לו אם אתה לא צריך לשמור על הבצפר???? אז יאלללה חלאס אתה פשוט מזיין את השכל כמו איזה פינצ'ר שרק נובח ולא עושה כלום אתה רוצה לעשות מעשים דבר איתי בפרטי כמו שאמרתי לך מקודם אבל מה אתה עושה ???. פשוט בא ומזיין את השכל
    והכי קל להביא ביקורת על אדמינים נכון???? רק אל תשכח לפני חצי שנה שנה כל הודעה בפורום היה איך שהוא קשור אליך
    ובגלל זה הורידו לך את האדמין אז???? אתה רוצה לריב וואלה אחי תמשיך אחי אני לא מכיר אותך אין לי שום דבר נגדך חוץ מהפה שלך אתה רוצה לשנות דברים אז דבר איתי בפרטי .
    קיצור אחי כה אחי אני לא חכם גדול באנגלית כמוך וכמו הגינגי הזין 3> אבל אתה יודע טוב מאוד מה אני רוצה ממך אבל כרגע אתה עסוק שכולם אשמים חוץ ממך דבר איתי אם אתה רציני

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי baruchts צפה בהודעה
    שחר אתה רוצה עוד פעם להיכנס לסיפור הזה חלאס זייינת במוח אתה לא מפסיק מה אמרתי לך אני מוריד לך את הבאן רק בתנאי שאתה לא מזיין לו במוח היה דבר כזה נכון????
    ואז אתה בא בפייק אומר לו אם אתה לא צריך לשמור על הבצפר???? אז יאלללה חלאס אתה פשוט מזיין את השכל כמו איזה פינצ'ר שרק נובח ולא עושה כלום אתה רוצה לעשות מעשים דבר איתי בפרטי כמו שאמרתי לך מקודם אבל מה אתה עושה ???. פשוט בא ומזיין את השכל
    והכי קל להביא ביקורת על אדמינים נכון???? רק אל תשכח לפני חצי שנה שנה כל הודעה בפורום היה איך שהוא קשור אליך
    ובגלל זה הורידו לך את האדמין אז???? אתה רוצה לריב וואלה אחי תמשיך אחי אני לא מכיר אותך אין לי שום דבר נגדך חוץ מהפה שלך אתה רוצה לשנות דברים אז דבר איתי בפרטי .
    קיצור אחי כה אחי אני לא חכם גדול באנגלית כמוך וכמו הגינגי הזין 3> אבל אתה יודע טוב מאוד מה אני רוצה ממך אבל כרגע אתה עסוק שכולם אשמים חוץ ממך דבר איתי אם אתה רציני
    שמע ברוך אתה חי בסרט אם אתה חושב שאכפת לי מהחרא הזה שיחקתי בשרת כבר 100 פעמים מאז הבאן, תפסיק לחשוב שאתה המושיע שלי למה אני שם פה זין על כולם ויוסי הוא קוקסינל

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. הדיון הרשמי על הסרבר החדש
    על ידי srugo בפורום Knight Online
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 14/11/05, 11:36
  2. מה אם הסרבר
    על ידי devilon בפורום Knight Online
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07/08/05, 21:57
  3. NEW עדיין לא רמה, אבל זה יצא נחמד אז הייתי חייב (:
    על ידי Mr_Etamar בפורום חתימות וסמלים