נבחרת פולין, הנחשבת מהנבחרות החזקות שיש באליפות והחזקה ביותר בבית 4 פוגשת את נבחרת נורווגיה.

הרכבי הקבוצות :

פולין: mit0s, some, krc, nrs, s4rna, Frag’Stealer, Mrozu.
נורווגיה: Sion, Gjerry, doc, snuble, Ankain, Kaiz.



מפה ראשונה:
SupplyDepot2



סיבוב ראשון:
נבחרת נורווגיה החלה לתקוף בסיבוב זה.
כבר בהתחלה הורגש החוזק של הפולנים לעומת החולשה של הנבחרת הנורווגית. בהתקפה הראשונה, מצליחה הנבחרת הפולנית תוך שיתוף פעולה בין כל חבריה לשמור על הדגל מפני הנורווגים ולמנוע את הטמנת הפצצה בשער הראשי (Main Gate) כל זאת בזכות מהלכים מבריקים של שחקן נבחרת פולין S4rna שהרג את חברי הקבוצה הנורווגית בצרורות, כשהוא למעשה הורג את רובם ולא משאיר מהם לחבריו.

הנורווגים ניסו להיכנס אל תוך הבונקר ולכבוש את הדגל בכל הדרכים, בין אם מלמעלה מלמטה ומהמנהרה אך שום דבר אינו צלח כנגד ההגנה הפולנית.

לבסוף, מהלך מדהים של doc אשר ירה "פאנזר" מדהים לקומה השניה והרג את 4 הפולנים אשר עמדו שם ניקה את השטח וחברי הקבוצה הנורווגית הצליחו להטמין את הפצצה ולכבוש את הדגל.

כאשר נותרו 9:47 על שעון המשחק השער הראשי התפוצץ.

הנורווגים התארגנו להסיע את המשאית אל עבר השער הראשי השני, אך נבחרת פולין חיכתה להם בקוצר רוח וכשאר הם יצאו מהבונקר הפולנים ירו עליהם ללא הפסקה והרגו את כל הנבחרת במהלך מצוין.

לאחר שניקו את השטח, התקדמה הנבחרת הנורווגית לעבר השער השני. גם שם המלאכה הייתה קשה וההגנה הפולנית הקשתה עליהם, אך לבסוף נותרו 6:42 על שעון המשחק הצליחה הנבחרת להטמין בשער הראשי השני.

לאחר שפיצצו החלו מתקפות לעבר לקיחת הגולד, אך שום דבר אינו שבר את מערך ההגנה הפולני ולאחר 6 דקות של שמירה על הגולד באופן פנטסטי מצליחים הנורווגים לקחת את הגולד אך ללא שום סיכוי לנצח במשחק.

בסופו של הסיבוב הראשון מנצחת הנבחרת הפולנית.

1:0 לפולין.



סיבוב שני:
נבחרת פולין תוקפת, כאשר יש על השעון 15 דקות שלמות.
בידיעה שיש לפולנים עדיפות וזמן, היה נראה שהפולנים משחקים למען ה"שואו".

כבר בהתקפה הראשונה ביצוע מרשים של טקטיקת ההתקפה הפולנית, תוך כדי שיתוף פעולה מדהים בין חברי הקבוצה (לא בפעם הראשונה במשחק), והם מצליחים לפוצץ את השער הראשי כאשר נותרו 11:44 דקות לשחק.

בחלק השני של המפה נראה היה שהנורווגים מתארגנים מחדש והגנתם נראתה טובה במקצת. אך לאחר מספר התקפות של הפולנים הם מצליחים להטמין שתי פצצות בשער הראשי אחת בזמן של 8:38 ושניה ב 8:43. הפצצה הראשונה נוטרלה ע"י הנורווגים אך השניה התפוצצה.

לאחר דקות ספורות הצליחו הפולנים לקחת את הגולד מיד הנורווגים והטמינהו במשאית כאשר יש להם 5 דקות להסיע את המשאית לעבר המקום הנדרש.

באין מפריע הסיעו הפולנים את המשאית עד אשר snuble זרק "סופורט" מרשים והרג את כל חברי הקבוצה הפולנית. דבר זה אינו הרתיע את הנבחרת הפולנית מלנצח במשחק הזה באופן מרשים!

בסיום המפה התוצאה היא 2:0 לפולנים.

מפה שניה:
et_ice



סיבוב ראשון:
נבחרת פולין תוקפת.
בסיבוב זה אין הרבה מה לומר לגבי הנבחרת הנורווגית, אולי זה ישמע במקצת מתנשא אך זו הייתה שערורייה לשמה.

נבחרת בפולין בהתקפה הראשונה הצליחה לכבוש את הדגל מיד הנורווגים באין מפריע, ובנוסף הטמינו בשער הצדדי.

לאחר פיצוץ השער הצדדי, הצליחו הפולנים לקחת את המסמכים ושמו אותם במקומם ללא שום מאמץ מצדם ומצד הנורווגים. בכל הסיבוב הראשון היו רק 21 הריגות של שתי הקבוצות ביחד.

הפולנים עשו זאת בזמן נדיר של 1:42 דקות.



סיבוב שני:
נבחרת נורווגיה תוקפת.
לכולם היה נדמה שהמשחק כבר גמור, אך באופן מפתיע הצליחו הנורווגים תוך 40 שניות לכבוש את הדגל. לאחר כבישת הדגל יצאו להתקפה בצורה נהדרת ולקחו את המסמכים מיד הפולנים כאשר נותרו 20 שניות על השעון, אך המסמכים לשמחת הפולנים הוחזרו ע"י אחד משחקניה.



בסיום המפגש התוצאה היא 4:0 לנבחרת פולין.

תגובות.