מהי דעתכם על המוד ? באיזה רמה הוא נמצא ?
1/5 - טעון שיפור
2/5 - לא טוב
3/5 - טוב
4/5 - טוב מאוד
5/5 - מעולה
אשמח שתהיו אמיתיים ותגידו באמת מה שאתם חושבים...
וזה מדבר רק על המוד עצמו, על הפעילויות האוטומטיות, אתגרים וכאלה, לא על כל השרת והקהילה...
11לייקים
מהי דעתכם על המוד ? באיזה רמה הוא נמצא ?
1/5 - טעון שיפור
2/5 - לא טוב
3/5 - טוב
4/5 - טוב מאוד
5/5 - מעולה
אשמח שתהיו אמיתיים ותגידו באמת מה שאתם חושבים...
וזה מדבר רק על המוד עצמו, על הפעילויות האוטומטיות, אתגרים וכאלה, לא על כל השרת והקהילה...
נערך בפעם האחרונה על ידי Bar : 01/02/12 ב 22:19
בר אחלה מוד שבעולם אני אישית אוהב אותו מאוד![]()
4/5 .
המוד באמת מצויין ואני אישית מת עליו,החסרון היחיד שבגללו לא עשיתי 5/5 זה שאין עידכונים.
אני לא בא להאשים אני יודע שאתה עסוק ואתה ב יא' פשוט אם היה לך יותר זמן לעדכן וכל מיני כאלה זה היה יכול להיות מעולה D:
נראה אם תגיד את זה בחופש הגדול הקרוב![]()
אחד המודים הקטלניים ביותר שאני מכיר,מה שרק צריך זה קצת יותר אתגרים ויותר פעילויות אוטומטיות.
מוד חזק ונכון שבחופש הגדול אתה משקיע והכל טוב ויפה אבל כמה שהמוד קטלני לא יהיו הרבה ילדים בליי ראשי אין מה לעשות אי אפשר שרק חודשיים מהשנה יהיה פה קטלני וכל השנה אין ראשי אין כלום תתחילו לעשות דברים לא יכול להיות שקלאן מבקש מפקדה וצריך לחכות לה עד לחופש הגדול לא יכול להיות שאתגרים לא עובדים יותר מחצי שנה נכון בחופש הגדול הכל טוב ויפה אבל מה עם השאר אני באמת מבקש כך את זה לצומת ליבך
אחד המודים שאני מכיר , המוד הזה תותח יפה בר !!
לדעתי, בתור אחד שמשחק כאן המון המון זמן הוא טעון שיפור בדחיפות, המוד לא מתחדש במשך זמן רב, אין את הסיבה, את החשק לשחק, אין את זה שיגידו "וואי מוד אחד הכייפים יש בו תעסוקה רבה ואף פעם לא משעממם" אך במקום זה המוד אכן משעממם כשדברים לא מתחדשים ואין את החשק לשחק כי יודעים ש"אוי שוב להכנס לסטלה זון אין כלום חדש אם אני יכנס יהיה לי משעממם ואני אצא תוך 5 דקות" וזה הסוד לעשות קהילה גדולה.
אני הייתי ניצן, שמחתי להיות איתכם כאן ולשתף אותכם בדעותיי, תודה רבה לכם ונתראה בהקדם!!
אה והטעון שיפור שאני הצבעתי בסקר, זה לא כמו שזה נשמע כל כך גרוע, טעון שיפור זה אומר מבחינתי שהמצב טוב, המוד נחמד אבל הוא בכל זאת טעון שיפור..
![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי Twixer : 02/02/12 ב 16:38
לדעתי זה מוד מעולה.
יש בו מעל 20 פעילויות אוטומטיות מגוונות נחמדות מאוד. יש בשרת 7 אתגרים שכל אחד מאתגר את השחקן בצורה טובה לחשוב איך לעבור אותו ולזכות גם בכסף.
מחד גיסא, לא פעם יש באגים באתגרים ובפעילויות אוטומטיות אבל מאידך גיסא בשרת יש מערכות מעולות שנותנות לשחקן לשחק בצורה טובה ביותר ולקנות מכונית ולהוסיף לה שיפורים נבחרים.
לפי דעתי המוד הוא מעולה, אומנם יש בו 6 אתגרים אבל אין צריך להוסיף עוד אתגרים כי יש בו נכון לכרגע מספיק וגם קהילת השרת גורמת לגיוון הקהילה [לא שזה קשור רק מוסיף].
לסיכום, זה מוד מצויין עם פוטינאצל אדיר לקידום - אני לא נתתי 4/5 אלא 5/5 כי אני יודע שתלמיד בכיתה י"א עסוק בצורה לא הגיונית ולא יכול לשבת כל היום על השרת לתקן ולהוסיף דברים = בגלל זה לא הורדתי נקודות.
המשך ככה בר
מוד בן זונה. רואים שעבדו עליו קשה.
כל הכבוד
אני אומר שתוסיף עוד אתגרים פעיליות שיהיה יותר כיף ..
וגם איזורי סטאנטים נחמדים
אני אומר גם שתשפרו את מערכת המכוניות עם החלפות רכב ורכב להשכרה..
![]()
ניצן לאמירתך, אני לא יודע אם אתה יודע או לא מה זה כיתה י"א, אין לי מושג איך אני מסוגל בכלל להשאר פה כשיש לי שנה כל כך קשה...
אין לך מושג כמה מבחנים יש לי, כמה מתכונות, בגרויות, עבודות להגיש... אז אני יודע שכרגע השרת לא מתעדכן ואין בו דברים חדשים,
אין ברירה זה המצב כרגע ואין משהו אחר לעשות...
לא משו בר היה לך יותר טובים
מוד קטלני !!
אבל טעון שיפור ..
להוסיף יותר אתגרים,לשנות את המסלול של האתגרים שכך יהיה יותר קשה גם.
בסה''כ המוד מצויין כול מי שניכנס לשרת אומר ''איזה מוד קטלני''
![]()