בוגרת העונה הראשונה של "אייל גולן קורא לך" אושרית מלכה בסינגל חדש "אהבת אותי" לקראת אלבומה הבכורה.
אושרית מלכה, בת 28 נולדה בבאר שבע, במשפחה בעלת שבעה אחים (3 אחיות 4 אחים), שאהבה ועסקה במוסיקה, אביה היה זמר מרוקאי והתפרנס ממוזיקה.
כילדה שגדלה בבית ששמעו בו הרבה מוסיקה מרוקאית אותנטית, אושרית התחברה מאוד למוזיקה המזרחית .
בגיל 18, עזבה את הבית בעקבות טרגדיה משפחתית- לאחר שאחיה וגיסיה נהרגו בתאונת דרכים.
כחלק מההתמודדות הקשה שלה ,הרגישה צורך להתרחק ועברה לבדה לעיר אילת.
ב-4 השנים הראשונות באילת עסקה בעבודות מזדמנות אך השמועות על כשרון השירה שלה עבר מפה לאוזן בעיר הקטנה והיא קיבלה הצעה לעבוד כזמרת בית במועדון ה "פפרצ'י"-כשהיא מעולם לא עלתה על במה וללא כל נסיון החלה להופיע והפכה במהרה להצלחה.בגיל 25 התחתנה ונולדה ביתה נעם אסתר.
אושרית נרשמה לאודישנים לתוכנית אייל גולן קורא לך-עונה ראשונה והפכה לאחת המתמודדות האהובות, הזכורות והמוערכות ביותר שהשתתפו בתוכנית ( עלתה לגמר וסיימה מקום 3 ).עם סיום הצילומים המשיכה להופיע והביקוש הלך ולגבר דבר שחייב אותה לחזור לאזור המרכז.
בימים אלו עוברת אושרית מהפך בחייה, עזבה את העיר אילת ומתוגררת באשקלון, רזתה כ-40 ק"ג, (דיאטה שהחלה לפני התוכנית) הוחתמה על חוזה ניהול והפקה עם יובל ניסני (מנהלו לשעבר של ליאור נרקיס) ויחד החלו בהקלטות ועבודה על אלבום הבכורה.
על המילים אחראי השופט יוסי גיספן.על הלחן ניסים גיספן.ועל ההפקה המוסיקלית אחראי תמיר צור.
משהו חסר כאן בלעדיך
אתה יודע שהחושך מדמה לי את פניך, כמו לא נגמר
רק געגוע, בליבי מתעתע
אתה צודק, צודק ולא סולח
ידעתי להודות, ראיתי איך גבר נשבר
מתחילה להבין, כמה טעיתי וכמה
אהבת אותי, עד שגרמת לי לצאת מדעתי
השמיים אפורים לתועה בשדות זרים
אני רוצה אותך, כמה אהבת אותי
השמיים אפורים לתועה בשדות זרים
אני רוצה אותך, כמה אהבת אותי
על עצמי אני לא מרחמת
אתן הכול ממני
לא להכאיב לך, הכאבתי כבר יותר מדי
מתחילה להבין, כמה טעיתי וכמה אהבת אותי....
יוטיוב:
הורדה:
http://www.upf.co.il/file/914683737.html
תהנו.

.
הירשם כדי להגיב לנושא